Grafika na on-line

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Grafika na on-line
Jak Wam się podoba grafika na stronie głównej Tawerny RPG? (http://www.Tawerna.RPG.pl - jakby ktoś pytał).
Co o niej myślicie - odpowiedzi uzasadniajcie...

Co o niej myślicie - odpowiedzi uzasadniajcie...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

- 
				Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Kusiło mnie, żeby wybrać 'beznadziejna', ale w końcu nie będę krytykować czegoś, z czym jestem związana ;)
Grafa jest za ciemna i nieładna, prawie tak brzydka jak to forum. Za dużo brązowego. Dodatkowo logo na stronie głównej wygląda na amatorszczyznę, mamy o wiele ładniejsze okładki.
A co do linku do strony - http://tawerna.rpg.pl <-- toć strona jest dobrze zrobiona, nie trzeba lamerskiego 'www' dodawać ;>

Grafa jest za ciemna i nieładna, prawie tak brzydka jak to forum. Za dużo brązowego. Dodatkowo logo na stronie głównej wygląda na amatorszczyznę, mamy o wiele ładniejsze okładki.
A co do linku do strony - http://tawerna.rpg.pl <-- toć strona jest dobrze zrobiona, nie trzeba lamerskiego 'www' dodawać ;>
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

- 
				Epyon
- Tawerniak

- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

- 
				Kloner
- Chorąży

- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

- 
				Vijas
- Marynarz

- Numer GG: 763272
- Kontakt:

- 
				Jarlaxle
- Tawerniak

- Kontakt:

- 
				Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Kontakt:

- 
				Kloner
- Chorąży

- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

- 
				Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998
Wg mnie najlepsze bylo mroczne wcielenie tawerny, a to z kilku powodow
a) bardzo szybko chodzilo
b) mialo fajna muzyczke w tle (szkoda ze tylko przez kilka nr)
c) bylo bardzo przejzyste
d) jakis taki sentyment.
I w sumie ja bym oponowal za czyms w tym stylu Bo raczej liczy sie zawartosc niz ekstra bajery graficzne. Niestety, pewnie taka wersja juz nie wroci
 Bo raczej liczy sie zawartosc niz ekstra bajery graficzne. Niestety, pewnie taka wersja juz nie wroci 
A tak btw, to 2 miejsce zajmuje u mnie layout z obrazkiez w wladcy (ten zimowy) w tle No i ten podklad muzyczny z lutego 2001 bije wszystkie inne na glowe. Szkoda tylko ze ten lay nie dziala na operze
 No i ten podklad muzyczny z lutego 2001 bije wszystkie inne na glowe. Szkoda tylko ze ten lay nie dziala na operze 

a) bardzo szybko chodzilo

b) mialo fajna muzyczke w tle (szkoda ze tylko przez kilka nr)
c) bylo bardzo przejzyste
d) jakis taki sentyment.
I w sumie ja bym oponowal za czyms w tym stylu
 Bo raczej liczy sie zawartosc niz ekstra bajery graficzne. Niestety, pewnie taka wersja juz nie wroci
A tak btw, to 2 miejsce zajmuje u mnie layout z obrazkiez w wladcy (ten zimowy) w tle
 No i ten podklad muzyczny z lutego 2001 bije wszystkie inne na glowe. Szkoda tylko ze ten lay nie dziala na operze

- 
				Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Kontakt:
No raczej nie wróci. Ale my tutaj dyskutujemy na temat stronki online, a nie zinu. Zin jest ok, grafa ujdzie. Za to stronka Tawerny już taka fajna nie jest.

Też mi się to podobało :)Craw pisze:A tak btw, to 2 miejsce zajmuje u mnie layout z obrazkiez w wladcy (ten zimowy) w tle No i ten podklad muzyczny z lutego 2001 bije wszystkie inne na glowe. Szkoda tylko ze ten lay nie dziala na operze
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

- 
				Rodic
- Mat

- Kontakt:

- 
				Eberk
- Majtek

- Numer GG: 0
- Kontakt:

- 
				Nekonushi
- Bombardier

- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
Dla mnie grafika jest ogólnie super - jest w miarę ciemna (ciemny kolor jest ładniejszy i bardziej pasuje do fantasy) ale nie za ciemna (tzn. brąz bardziej przypomina jasny pergamin, niż ciemną korę drzew), a ciemne tło po prostu jest lepsze, niż gdyby było jasne. Poza tym grafika jest w ogóle bardzo dobrze zrobiona. Gdyby to ode mnie zależało, to nie zmieniałbym jej - jak już mówiłem, żadna inna grafika nie dałaby takiego efektu i nie pasowałaby tak dobrze do Tawerny.

Czerwona Orientalna Prawica

(czyli czuć ten klimat)
  (czyli czuć ten klimat)