Podoba mi się jak przystawi fajnie pobłyskują
Chociaż mam wrażenie, że mogłem jednak zrobić tak, żeby piec był nieco jaśniejszy albo w ogóle nie było go widać :/
Proszę o komentarze, bo mam wrażenie, że nieco załapałem o co chodzi w fotografowaniu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żeby pudło jaśniej pobłyskiwało, gryf dobrze jak jest. Ładna fotka, serio.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Zdjęcie słabe - sorki ale nawet przeglądając mając włączony bardzo wysoki kontrast wszystko tonie w czerni i trzeba się mocno przypatrywać żeby np. zobaczyć piec gitarowy (praktycznie tylko po lekko połyskującym logo)
Fajne zdjecie tylko kompozycja jakaś dziwna, wszystko spada.
A teraz dlaczego fajne zdjęcie - zanim dojrzałem co tam jest zauwazyłem gryf, pojechałem oczetami w górę, żeby zobaczyć pudło a tam klucze(choć kątem oka widziałem myslałem że klucze są na dole, bo cień się układa w taki kształt), potem zjechałem w drugą stronę i przez chwilę pusto. Zupełnie jakby sam gryf był. W tle coś niewyraźnego i nieco dezorientujace literki. Spoczko. Nie jest jasne na co mamy patrzec i na czym skupić, może jednak zdjęcie przy dobrej kompozycji nie byłoby takie ciekawe.
Ciemność wokół ok, ale kadr kiepski. Mogłeś ująć całą gitarę, a przynajmniej od podstawy "dechy", no i mogłeś "zniknąć" lub bardziej wykontrastować ten piecyk z tyłu. 3.