Umieszczę teraz dwa moje wiersze powstałe pod wpływem chwili po spotkaniu z panem Andrzejem Szubą. Wiersze nie mają tytułów, są krótkie i podejrzewam, że nie za bardzo połapiecie się o co w nich chodzi. Może kiedyś wytłumaczę aczkolwiek uważam, ze nie powinienem. No to jazda. Jeden wiersz tutaj, drugi tutaj: viewtopic.php?f=21&t=5785 .
co czuje
gdy pisze
gdy czyta
co czuję
gdy piszę
gdy czytam
co czujesz
gdy piszesz
gdy czytasz
wróć...
Bez tytułu1

-
- Chorąży

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Re: Bez tytułu1
o wow takie proste a takie piękne ! no jestem naprawde pod wrazeniem coś co mnie urzekło jednak znów teoria wiersza ponizej 10 wersów sie sprawdza
Podoba mi się nawet bardzo a szczególnie sprytne wróć mimo że jak się wraca wiersz nie zmienia znaczenia to ejdnak nie traci sensu a to już coś
no nie wiem daje 5
bo na prawde mi się podoba i skłoniło mnie do myślenia bo co czuję gdy czytam gdy piszę co czujesz.... fajne:)
Podoba mi się nawet bardzo a szczególnie sprytne wróć mimo że jak się wraca wiersz nie zmienia znaczenia to ejdnak nie traci sensu a to już coś
no nie wiem daje 5

-
- Mat
- Numer GG: 1668791
- Kontakt:
hmmm...
proste, ale...
ma sens
podoba mi sie
takie nowatorskie
ale jakby juz bylo
proste, ale...
ma sens

takie nowatorskie
ale jakby juz bylo
Mój świecie rozpal duszę moją, aż do końca! Mój świecie zamień duszę w cząsteczkę słońca! Niech świeci w mroku, niech rozjaśnia dni parszywe! Chcę mięc gorączkę! (...) Ogrzej mnie, miłości, której nie znam jeszcze(...)ogrzej mnie!

-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 0
No ja nie mogę, głębie to ty masz, taką hasłową, ale, no ja pierdykam, masz głębię. I głębia wciąga, no ja pierdykam, zasyssa. No i te rymy, no ja ... mnie rażą głębią, dają ... No ... , ale poezja to tak w ogóle poraża, bo tam rym jest, czasami, znaczy (dawniej).
Że co, że wracać, no ja chromochlę, to po co tu lazłem ...
Że co, że wracać, no ja chromochlę, to po co tu lazłem ...

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Yyyy... Jestem zimna i niewrażliwa, a tak w ogóle to mówię tylko po kurdyjsku i jakoś ten tekst do mnie nie trafia. Jest jak przemyślenia na przystanku, gdy uciekł ostatni autobus i czeka cię rozkoszna perspektywa posiadówy na ławce z żulem. Rozkosznie.
Nie ma tego złego, co do domu poszedł