Bez tytułu1

ODPOWIEDZ

?

1
1
33%
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
1
33%
5
1
33%
6
0
Brak głosów

Liczba głosów: 3
Deep
Chorąży
Chorąży

Bez tytułu1

Post autor: Deep »

Umieszczę teraz dwa moje wiersze powstałe pod wpływem chwili po spotkaniu z panem Andrzejem Szubą. Wiersze nie mają tytułów, są krótkie i podejrzewam, że nie za bardzo połapiecie się o co w nich chodzi. Może kiedyś wytłumaczę aczkolwiek uważam, ze nie powinienem. No to jazda. Jeden wiersz tutaj, drugi tutaj: viewtopic.php?f=21&t=5785 .

co czuje
gdy pisze
gdy czyta

co czuję
gdy piszę
gdy czytam

co czujesz
gdy piszesz
gdy czytasz

wróć...
.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Re: Bez tytułu1

Post autor: Eglarest »

o wow takie proste a takie piękne ! no jestem naprawde pod wrazeniem coś co mnie urzekło jednak znów teoria wiersza ponizej 10 wersów sie sprawdza

Podoba mi się nawet bardzo a szczególnie sprytne wróć mimo że jak się wraca wiersz nie zmienia znaczenia to ejdnak nie traci sensu a to już coś

no nie wiem daje 5 :) bo na prawde mi się podoba i skłoniło mnie do myślenia bo co czuję gdy czytam gdy piszę co czujesz.... fajne:)
Aurora
Mat
Mat
Numer GG: 1668791
Kontakt:

Post autor: Aurora »

hmmm...

proste, ale...
ma sens :D

:) podoba mi sie
takie nowatorskie
ale jakby juz bylo
Mój świecie rozpal duszę moją, aż do końca! Mój świecie zamień duszę w cząsteczkę słońca! Niech świeci w mroku, niech rozjaśnia dni parszywe! Chcę mięc gorączkę! (...) Ogrzej mnie, miłości, której nie znam jeszcze(...)ogrzej mnie!
Kamun
Szczur Lądowy
Numer GG: 0

Post autor: Kamun »

No ja nie mogę, głębie to ty masz, taką hasłową, ale, no ja pierdykam, masz głębię. I głębia wciąga, no ja pierdykam, zasyssa. No i te rymy, no ja ... mnie rażą głębią, dają ... No ... , ale poezja to tak w ogóle poraża, bo tam rym jest, czasami, znaczy (dawniej).
Że co, że wracać, no ja chromochlę, to po co tu lazłem ...
AsiaWZieleni
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: AsiaWZieleni »

Yyyy... Jestem zimna i niewrażliwa, a tak w ogóle to mówię tylko po kurdyjsku i jakoś ten tekst do mnie nie trafia. Jest jak przemyślenia na przystanku, gdy uciekł ostatni autobus i czeka cię rozkoszna perspektywa posiadówy na ławce z żulem. Rozkosznie.
Nie ma tego złego, co do domu poszedł
ODPOWIEDZ