To przez zastój...

ODPOWIEDZ

Ocena:

1.
1
25%
2.
0
Brak głosów
3.
1
25%
4.
2
50%
5.
0
Brak głosów
6.
0
Brak głosów

Liczba głosów: 4
Avitto
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

To przez zastój...

Post autor: Avitto »

Drodzy moi! Pstrykacie jeszcze? Coś nie widać... O ile siebie wytłumaczę tym, że nie mam czasu(praca) i że nie ma klimatu to zdjęć na dworze(chyba, że fotorelacje z grilla chcemy), Was nie umiem; macie zbyt duży potencjał i możliwości.
I tak oto obejrzycie coś strasznego: wracamy do podstawienia czyli do fotek z komórki. Wrzucę kilka hurtem, może akurat coś Was pobudzi.

Cholera, jeszcze jedno. Zapomniałem rozmiary zdjęć pozmieniać, są minimalnie większe. Nie zjedzcie mnie, nie mam już czasu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sobota, 28 czerwca 2008, 16:54 przez Avitto, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuine Faireva
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 1655216
Kontakt:

Re: To przez zastój...

Post autor: Fuine Faireva »

Avitto pisze:Drodzy moi! Pstrykacie jeszcze? Coś nie widać... O ile siebie wytłumaczę tym, że nie mam czasu(praca) i że nie ma klimatu to zdjęć na dworze(chyba, że fotorelacje z grilla chcemy), Was nie umiem; macie zbyt duży potencjał i możliwości.
I tak oto obejrzycie coś strasznego: wracamy do podstawienia czyli do fotek z komórki. Wrzucę kilka hurtem, może akurat coś Was pobudzi.

Cholera, jeszcze jedno. Zapomniałem rozmiary zdjęć pozmieniać, są minimalnie większe. Nie zjedzcie mnie, nie mam już czasu.
Chyba większość ma sesje etc stąd niższa aktywność. Choć mogę się mylić :P
A co do zdjęcia.. Jakość jest wprost powalająca.. :mrgreen:
Avitto
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: Avitto »

wracamy do podstawienia czyli do fotek z komórki.
No więc właśnie... Ale olej to :>

@Narmo: Zupełnie o tym zapomniałem przez pracę. Ale nadrobiłem ;)
Ostatnio zmieniony sobota, 28 czerwca 2008, 17:00 przez Avitto, łącznie zmieniany 1 raz.
Narmo
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5450570
Kontakt:

Post autor: Narmo »

Proponuję zmniejszyć zdjęcie;)
"jestem dzbanem pełnym żywej i martwej wody, starczy, bym się lekko nachylił, a cieką ze mnie same piękne myśli, (...) tak więc właściwie nawet nie wiem, które myśli są moje i ze mnie, a które wyczytałem" B. Hrabal
ODPOWIEDZ