Wojownik

-
- Kok
- Numer GG: 0
Wojownik
uuuuuuuuuuuuuuuuuy
Ostatnio zmieniony czwartek, 25 kwietnia 2013, 22:03 przez kajtek Raulin, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Re: Wojownik
Co tu dużo mówić kajtek
Chciałbym, żebyś póki co nic nie tracił nic ze swojej młodzieńczej prostoty w wierszach
Za to sam wiersz - w swojej klasie świetny. W dobrą stronę idziesz
Humorystyczne rymowanki to to, co mi brakowało. Nie ma turpizmu, nie ma patetyzmu, nie ma erotyzmu, ot - śmiech jest
Oj dam cztery bo miałem potworny dzień a wierszyk mi straaaaszniiieeee humor poprawił. Dzięki 

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Ech... i jak tu ocenić.
Ze wszystkich dotychczasowych wierszy żadnego nie zgnoiłem. Sorry za porównanie, ale gnojenie twojej radosnej poezji byłoby jak gwałt nieletniej. po prostu nie chcę zabijac tego, co Ci w duszy gra.
I żadnego też nie oceniłem. Bo gdybym musiał obiektywnie to ocenic, to wiesz jaka byłaby nota
Jednakowoż zgadzam się z przedmówcą. Takie wesołe "cusia" są czasami potrzebne.
Miałem dzisiaj kolokwia ze staropolki (zaliczenie to jedna wielka niewiadoma) i gramatyki (tu juz lepiej).
Dlatego dzięki ci piewco umarłych rycerzy za poprawienie humoru
Ze wszystkich dotychczasowych wierszy żadnego nie zgnoiłem. Sorry za porównanie, ale gnojenie twojej radosnej poezji byłoby jak gwałt nieletniej. po prostu nie chcę zabijac tego, co Ci w duszy gra.
I żadnego też nie oceniłem. Bo gdybym musiał obiektywnie to ocenic, to wiesz jaka byłaby nota

Jednakowoż zgadzam się z przedmówcą. Takie wesołe "cusia" są czasami potrzebne.
Miałem dzisiaj kolokwia ze staropolki (zaliczenie to jedna wielka niewiadoma) i gramatyki (tu juz lepiej).
Dlatego dzięki ci piewco umarłych rycerzy za poprawienie humoru

Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bombardier
- Kontakt:
No, nareszcie jakiś porządny wiersz z przesłaniem, które można wychwycić po jednym czytaniu. 6.
leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.

- Katarzyna
- Majtek
Genialne w swojej prostocie, słodkie, nieskalane takie 
Jak sobie pomyśle, że ktoś mógłby skrytykować wiersze kajtka Raulina i zabić tę wrażliwość to aż mnie skręca.
... pisz dalej, proszę
:)

Jak sobie pomyśle, że ktoś mógłby skrytykować wiersze kajtka Raulina i zabić tę wrażliwość to aż mnie skręca.
... pisz dalej, proszę

-
- Bombardier
- Kontakt:
Hm, ja tutaj, póki co, wrażliwości nie widzę. Ale ta, przynajmniej u mężczyzn, wzrasta z wiekiem. Póki co, Kajtuś powinien głównie czytać, a nie pisać 

leżę, patrzę w podłogę i nie chcę.

- Katarzyna
- Majtek
Ja dostrzegam tu pewien dziecięcy urok, kajtek Raulin patrzy jeszcze na świat jak chłopiec i to jest piękne! Jak można go gnoić za to, że zamiast grac w piłkę próbuje pisać? Pamiętam, jako bardzo mała dziewczynka pisałam różne malutkie wierszyki, rymowanki, takie dziecięce "złote myśli". Moi rodzice, kuzyni, dziadkowie byli zachwyceni ... i nikt nie oceniał mojej małej twórczości pod względem stylu, formy czy treści. Liczył się zapał, chęci i wrażliwość. Myślę, że gdyby wtedy stanął na mojej drodze ktoś, kto kazałby mi skakać w gumę, bo to co piszę do niczego się nie nadaje, to nie napisałabym w życiu ani jednego wiersza. Bardzo łatwo można zniechęcić. Tylko po co?

-
- Bosman
Z tego co widzę wszyscy oceniają ten wiersz jak obrazy prymitywistów: "tchnie z niego prostotą i nie obrobioną świeżą wizją" xD Jak ja bym coś takiego napisał, dostałbym bana. Ale masz 4 za to że mi się Wędrowycz przypomniał kiedy smoki z Pawłem kombinowali do filmu.