Miss TRPG 2007
-
- Arcymod Tawerniany
Miss TRPG 2007
Tak oto rozpoczyna się Trzecia Edycja Prawie Dorocznego Konkursu na Ogólnie Rzecz Biorąc Najlepszy Awatar na Forum! W tym roku możecie spodziewać się jeszcze więcej korupcji, kłamstw i kaset wideo niż dotychczas! A oto radosna improwizacja na temat regulaminu:
Aby uczestniczyć w konkursie należy się doń zgłosić lub ew. zostać zgłoszonym przez inną osobę (i wyrazić zgodę na swój udział) do dnia 27.12 do godziny 13:37. Wszelkie zgłoszenia (tak siebie jak i innych... tak, można zgłaszać wiele osób na raz) proszę przesyłać tylko i wyłącznie na moje PW
Każdy uczestnik może wystawić tylko 1 awatar (robi to w chwili zgłoszenia się) i nie może już potem zmienić swojej decyzji, a ponadto zobowiązuje się używać go przez cały czas trwania konkursu.
W dniach 27-29.12 odbędzie się głosowanie na następujących zasadach:
- głosy oddajemy TYLKO I WYŁĄCZNIE NA MOJE PW (GŁOSOWANIE JEST TAJNE!)
- Głosować mogą tylko osoby zarejestrowane na forum
- Każdy oddaje głos na maksimum 3 awatary, przy czym ważna kolejność: 1szy awatar otrzymuje 3 punkty, drugi 2, a trzeci 1.
- Nie można głosować na siebie
- Bardzo mile widziana jest (przynajmniej krótka) argumentacja
- W razie remisu nastąpi dogrywka w dniach 30-31.12 (do godziny 18:01:53)
31.12 około godziny 20 odbędzie się Uroczysta Gala Rozdania Nagród (które może będą, a może nie i może nawet o nich nie zapomnę ;p) i Zakończenie Konkursu.
Wszelkie wątpliwości i zażalenia proszę składać na moje PW/GG - jestem na chwilę obecną jedynym organizatorem konkursu, a co za tym idzie tylko ja zajmuję się jego przebiegiem. (Wiwat monopol!)
Ew. zmiany tego regulaminu będą wyraźnie ogłaszane w tym temacie
Hmmm... to chyba wszystko ;p Ew. łap... dotacje proszę wpłacać przelewem lub w kopercie.
"Let the game begin!"
Aby uczestniczyć w konkursie należy się doń zgłosić lub ew. zostać zgłoszonym przez inną osobę (i wyrazić zgodę na swój udział) do dnia 27.12 do godziny 13:37. Wszelkie zgłoszenia (tak siebie jak i innych... tak, można zgłaszać wiele osób na raz) proszę przesyłać tylko i wyłącznie na moje PW
Każdy uczestnik może wystawić tylko 1 awatar (robi to w chwili zgłoszenia się) i nie może już potem zmienić swojej decyzji, a ponadto zobowiązuje się używać go przez cały czas trwania konkursu.
W dniach 27-29.12 odbędzie się głosowanie na następujących zasadach:
- głosy oddajemy TYLKO I WYŁĄCZNIE NA MOJE PW (GŁOSOWANIE JEST TAJNE!)
- Głosować mogą tylko osoby zarejestrowane na forum
- Każdy oddaje głos na maksimum 3 awatary, przy czym ważna kolejność: 1szy awatar otrzymuje 3 punkty, drugi 2, a trzeci 1.
- Nie można głosować na siebie
- Bardzo mile widziana jest (przynajmniej krótka) argumentacja
- W razie remisu nastąpi dogrywka w dniach 30-31.12 (do godziny 18:01:53)
31.12 około godziny 20 odbędzie się Uroczysta Gala Rozdania Nagród (które może będą, a może nie i może nawet o nich nie zapomnę ;p) i Zakończenie Konkursu.
Wszelkie wątpliwości i zażalenia proszę składać na moje PW/GG - jestem na chwilę obecną jedynym organizatorem konkursu, a co za tym idzie tylko ja zajmuję się jego przebiegiem. (Wiwat monopol!)
Ew. zmiany tego regulaminu będą wyraźnie ogłaszane w tym temacie
Hmmm... to chyba wszystko ;p Ew. łap... dotacje proszę wpłacać przelewem lub w kopercie.
"Let the game begin!"
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Re: Miss TRPG 2007
Klik... I'm in.
Zakładanie kont-duchów nareszcie zaprocentuje. Ja i mój Pathfinderowski Ognisty Gigant zgłaszamy się do konkursu, nie zmieniam awatara na jakiegoś specjalnie konkursowego; ja się nie sprzedam nie, nie.* Oponentom z okazji świat i rozpoczętego konkursu życzę szybkiej śmieci, niech wygra najlepszy. Podziękowania dla MAda.
*Pewnie też nie wygram, ale co mi tam.
Zakładanie kont-duchów nareszcie zaprocentuje. Ja i mój Pathfinderowski Ognisty Gigant zgłaszamy się do konkursu, nie zmieniam awatara na jakiegoś specjalnie konkursowego; ja się nie sprzedam nie, nie.* Oponentom z okazji świat i rozpoczętego konkursu życzę szybkiej śmieci, niech wygra najlepszy. Podziękowania dla MAda.
*Pewnie też nie wygram, ale co mi tam.
-
- Bosman
No cóż, w zeszłym roku zmieniłem avatara specjalnie na konkurs i nic mi to nie dało, więc w tym roku nie zmieniam. Zresztą z zeszłorocznych obserwacji wynika, że największą szansę na wygraną ma długo trzymany avatar. To się okaże już za tydzień i niech wygra najlepszy (czyli ten, który założy najwięcej fałszywych kont lub ten, od którego wpłynie najwięcej na konto MAda ).
...
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
A co mi tam, ja też zgłoszę Lokiego. Niech wygra najlepszy. Czyli ktoś z Nordyckiej Zielonej Lewicy!
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Hmmm- niesmiało maha dlonią- No ta jak Alucarda zgłosze choc i tak wiem, że nie wygram Ale niech stary wampir-wyga tez ma cos z życia
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Arcymod Tawerniany
Zgłoszenia podsyłajcie mi na PW (dotyczy to też tych, którzy już "zgłosili" się w tym temacie), bo inaczej bałagan się zrobi i mogę kogoś przeoczyć ;p
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Ja sie zgłoszę. Ale później. Jeszcze nie teraz Ale będę, ok? Żeby nie było: "Okej, chętnych starczy, więcej nie przyjmujemy." Ja mam zaklepane, ok? Ale jeszcze się nie zgłosiłem Ok? No, to ok.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Count me in.
Zgłaszam się, musimy stworzyć tutaj silne lobby Nordyckiej Zielonej Lewicy. Oczywiście skoro jest Odyn i Loki, to nie może zabraknąć Thora A czy będzie to wersja świąteczna czy zwyczajna, to jeszcze się zastanowię
PS. NZL to avatary z najdłuższym stażem, wiele miesięcy tradycji... Głosujcie na nas! A co, trzeba sobie zrobić kampanię wyborczą
Zgłaszam się, musimy stworzyć tutaj silne lobby Nordyckiej Zielonej Lewicy. Oczywiście skoro jest Odyn i Loki, to nie może zabraknąć Thora A czy będzie to wersja świąteczna czy zwyczajna, to jeszcze się zastanowię
PS. NZL to avatary z najdłuższym stażem, wiele miesięcy tradycji... Głosujcie na nas! A co, trzeba sobie zrobić kampanię wyborczą
-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Czy mógłbym dołączyć do NZL? Proszę. Zmieniłbym avatar. Chyba na stałę. Coś mnie kusi, a z Lynchem nie wygram konkursu.
-
- Bosman
Ehm.. Nordycka Zielona Lewica to określona marka, klient kojarzy jej logo z takimi wartościami jak:Keyhell pisze:Czy mógłbym dołączyć do NZL? Proszę. Zmieniłbym avatar. Chyba na stałę. Coś mnie kusi, a z Lynchem nie wygram konkursu.
*doświadczenie
*hart ducha
*niezłomność
*By zamówić więcej haseł wpłać pieniądze przez PW na konto Phoven Ltd.
Jeśli uważasz, że mozesz do nich dołączyć - polecam przymilanie się do nich na forum, ew. zarejstrowanie się w internecie.
-
- Chorąży
Startuję z moim super-hiper pajonkiem. Szkoda, że bauwana się muszę pozbyć no ale trudno.
Wiem, wiem. Wiem, że jestem najlepszy.
Wiem, wiem. Wiem, że jestem najlepszy.
.
-
- Mat
- Numer GG: 818926
A co się będę! Jak już jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności trafiłem na ten temat, to spróbuje swoich sił. Wystawiam... avatar z - jak się nietrudno domyślić - wilczym głodem! Niech wygra... ten kto ma wygrać.
EDIT: Warto nadmienić, że avatar ów jest "najsampierwszym" jaki można było zobaczyć przy moim nicku odkąd pojawiłem się w Internecie...
EDIT: Warto nadmienić, że avatar ów jest "najsampierwszym" jaki można było zobaczyć przy moim nicku odkąd pojawiłem się w Internecie...
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Startuje z moim MEGA-SUPER konkursowym avatarem. Czysta sztuka.
-
- Marynarz
- Numer GG: 4340922
- Kontakt:
Oczywiście zgłaszam się ze swoją śliczną Emmą w świątecznym wydaniu. A jako że sam BAZYL jeszcze się nie zgłosił to jego też zgłaszam ( nawiasem mówiąc jestem genialny dzieki temu posunięciu zdobędę przychylność złego i zmanipuluje on tak wynik konkursu bym znalazł się na 2 miejscu podium )
This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Ciekawe, cóż to za "dziwny zbieg okoliczności"... Chyba to ma jakiś związek z moją spamerską działalnością via gg Ale najważniejsza sprawa:Wilczy Głód pisze:A co się będę! Jak już jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności trafiłem na ten temat, to spróbuje swoich sił.
To się nazywa czysty oportunizm Wyjątkowo zgodzę się z Phovenem ( ) i potwierdzę, że Nordycka Zielona Lewica to doświadczenie, niezłomność etc. i teraz to niej przystać, to jak przepisać się z PiS do PO przed ostatnimi wyboramiKeyhell pisze:Czy mógłbym dołączyć do NZL? Proszę. Zmieniłbym avatar. Chyba na stałę. Coś mnie kusi, a z Lynchem nie wygram konkursu.
Źle myślisz. W ten sposób on będzie pierwszy, a reszta znajdzie się poza podium. Nie pytajcie, jak to jest możliwe. Po prostu.jokemaster pisze:Oczywiście zgłaszam się ze swoją śliczną Emmą w świątecznym wydaniu. A jako że sam BAZYL jeszcze się nie zgłosił to jego też zgłaszam ( nawiasem mówiąc jestem genialny dzieki temu posunięciu zdobędę przychylność złego i zmanipuluje on tak wynik konkursu bym znalazł się na 2 miejscu podium )
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Zgłaszam się! Mój nowy Jaffar jest piękny, prawda? Wygrałem
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Omg. Osama is coming to tooown...Sihamaah pisze:Zgłaszam się! Mój nowy Jaffar jest piękny, prawda? Wygrałem
Jestem ciekaw czy w tym roku będą nagrody, oczywiście chodzi o nagrody wymierne, nie jakieś ciepłe słowa. Ranga by sie przydała...