Hmm... z chęcią bym poprowadził storytelling w improwizowanym świecie. Ogólne realia bym wyjaśnił (postęp techniczny itp.) chociaż można powiedzieć że wiele od Wiedźmina nie będzie się różnił pod względem broni itp.
Wziąłbym 3-4 graczy Ktoś chętny?
necron1501 pisze:Panie i Panowie macie oto przed sobą nowego fana steampunka.
Obcowanie z takowym mam niewielkie ale bardzo mi się podoba. Grałem w Arcanum grze steampunkowej, i oglądałem Ligę Niezwykłych Dżentelmenów. Zgłaszam się do sesji.
Wild Wild West oraz Final Fantazy zwłaszcza VI, a i jedna z serii Batmana (chyba Batman: Year 100) także są umiejscowione w Steampunku :3
Chyba się Kawairashii nie zdenerwuje szczególnie jak jej się wbije w posta. Ale to tak ramach promowania jednego z najlepszych nurtów mainstreamowej fantastyki. ^^"
A co do tematu, większości nie znam (wiem, wstyd i hańba), tyle że w Arcanum trochę grałem i klimat chwytam Oczywiście nie gasi to mojego zapału do gry
"Beg for mercy! Not that it will help you..."
Hoist the banner high!! For Commoragh!
No to ustalone, mamy już bastion steam punków, czy ktoś już zadelkarował poprowadzenie sesji?
Spodziewam się jakiejś epickiej opowieści i to z rozmachem.
Na forum nie ma żadnej sesji o tematyce Naruto, z tego powodu ubolewam. Więc chciałem stworzyć Sesje w świecie Naruto, storytelling w którym kostki będą używane niezmiernie rzadko (losowanie natury chakry). Najbardziej zależy mi na własnym stylu walki waszych postaci nie zerżniętych z anime ( Nie można być w klanie Uchiha, Kagyua, Aburame etc.) Oczywiście możecie należeć do klanów ale stworzonych przez was.
Każdy rozpocznie grę z rangą Gennin'a, w trakcie gry będzie można rozwijać swoją postać ( jest to nawet wskazane). Wioskę w której zaczniecie wybieracie sami, dla mnie nie ma żadnego znaczenia (raczej te większe wioski)
Tak więc poszukuje co najmniej 3 graczy, jeśli tylu się zgłosi to założe temat rekrutacji.
Nie wiem czy to dokładnie na temat, ale nie każdy zagląda do tematu Sesja na GG/Adobe Connect Now.
Tak więc - poszukujemy nowego MG na sesję live przez IRC'a. Najlepiej w Warmłotka, ale może być wg mnie cokolwiek innego. Czekam na odp. w wyżej wymienionym temacie.
Pozdrawiam.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Na MG sie nie nadaje bo nie mam wystarczająco charyzmy ani weny na spełnienie takiej roli. Bardzo bym chciała zagrać w coś na podstawie książki (filmu) "Eragon". Wiecie ostatni jeźdźcy smoków, magia, czary itp. Lub coś w tym klimacie. Czegoś takiego dawno nie było na tawernie. Ktoś chętny na poprowadzenie takiej sesji?
Samanta Bloodmoon
Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
-Bella Cullen, Breaking Dawn
Poszukuje chętnych do sesji Star Wars... System d20
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no chaos; there is harmony.
There is no death; there is the Force.
@keizu16
Znajomość systemu nie jest potrzebna.... zresztą o wszytskim pisze dokładniej w temacie rekrutacji który już jest od jakiegoś czasu założony.
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no chaos; there is harmony.
There is no death; there is the Force.