Ja ostatnio co najmniej kilkanaście razy na dzień, wchodzę rano, jak czas pozwoli, Tawerna. Wracam ze szkoły, Tawerna. Robię zadanie, Tawerna. Czytam newsy, Tawerna. Czytam śmieszne wypowiedzi (czyli bash albo komentarze na onecie) Oglądam film w TV, reklama, Tawerna. Oglądam film na PC, ide za potrzebą, wracam Tawerna. I tak mi dzień mija...
Ja żem pisze:Hm, może to dlatego, że jestem nowym użytkownikiem i jeszcze mi mania nie przeszła, ale chyba niedługo przejdzie .
Hm, coś ta mania nie chce przejść. Za to widzać objawy pogłebiania się forumowej choroby. MUSZĘ tu być codziennie . No i podpisuję się pod tym, co napisał Force ray, może poza tym fragmentem: "Jestem Force ray"
Ja właściwie ostatnio rzadko... raz na 3 dni albo i rzadziej. Nie mam czasu, a i zabardzo nie chce mi się tu wypowiadać więc tak sobie wchodzę na forum, patrzę, czytam i milczę, bo albo nie mam nic do powiedzenia, bo nie wiem lub już powiedziałem swoje zdanie. Wszycho póki co
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Ostatnimi czasy trochę rzadziej zaglądam na to forum. Cóż, a wszystko przez naukę oraz szlaban nałożony przez rodziców. Ale cóż, szlaban zręcznie omijam
A ja zaglądam codziennie i widać, że czasu mi ubyło, bo na napisanie posta już za duża strata dla mnie... O.o A niektóre tematy naprawdę pojawiły się ciekawe
Ja wpadam tak ok. 2 razy dziennie, no ale to różnie różniaście z tym bywa.
Obce lasy przemierzam, serce szarpie mi krtań!
Nie ze strachu - z wściekłości, z rozpaczy!
Ślad po wilczych gromadach mchy pokryły i darń,
Niedobitki los cierpią sobaczy!
Cóż co do forum, to dowodem na to że nie mogę to fakt, że mam pomysł i chęć na napisanie arta, ale kiszka... nie mam kiedy... po nocach na paręminut się przekradam do kompa a i tak głównie po to by zrobić lekcje :/ Sory BLACK...
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein