Ej, ale niech nie będzie lobby elfiego, kłóćmy się trochę
[WFRP] Spisek w Bogenhafen - REKR. ZAMK.; KOMENTARZE -

-
Ninerl
- Bombardier

- Numer GG: 6110498
Re: [WFRP] Spisek w Bogenhafen - REKR. ZAMK.; KOMENTARZE -
Elfy to plaga Starego Świata, jak widać
. Ech, rodzeństwo- biedna Ninerl. Sama mam go sporo, więc wiem jak to jest
.
, no może nie kłóćmy się, ale wymieniajmy poglądy, tak jak ja i Konrad
...
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.

-
Serge
- Kok

- Numer GG: 9181340
Ravandil ma rację EmDżej - Konrad to nadzywczaj podejrzliwy typ, taki James Bond SigmaraRavandil pisze: Miej lepiej nadzieję, żeby Konrad nie zrobił z Tobą tego samego, co z Julią - wypędzanie demona bywa bolesne, a podejrzany może być każdy...Miej też nadzieję, że drużynowe elfy będą miały dobry humor, bo jedną elfią głowę mamy już w kolekcji (a właśnie, co z nią zrobiliśmy?
)... BTW. Niedługo zrobi się nam takie "elfie lobby" w drużynie, może być ciekawie ^^
A tak w ogóle to jak dla mnie Vibe znowu coś kombinuje - chyba chce wyswatać Ninerl i Ravandila hehe. Czyżby kolejna wzdychająca do siebie parka w tej osobliwej drużynie?
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Ktoś kiedyś mądrze powiedział, że mała kłótnia od czasu do czasu zbliża ludziNinerl pisze:Ej, ale niech nie będzie lobby elfiego, kłóćmy się trochę, no może nie kłóćmy się, ale wymieniajmy poglądy, tak jak ja i Konrad
...
W tej sytuacji istnieje niebezpieczeńtwo, że do Księstw Granicznych dojdzie więcej osób, niż rozpoczęło podróż... Jeśli wiecie o co mi chodziA tak w ogóle to jak dla mnie Vibe znowu coś kombinuje - chyba chce wyswatać Ninerl i Ravandila hehe. Czyżby kolejna wzdychająca do siebie parka w tej osobliwej drużynie?

-
EmDżej
- Marynarz

- Numer GG: 3121444
Zdążyłem zauważyć, że Konrad jest raczej nieufny. Ale może na razie, dopóki nie zacznę miotać na prawo i lewo tajemnym demonicznym, nie spali mnie na stosie
.
Nie jestem wariatem. Jestem... samolotem 

-
Serge
- Kok

Hehe, widzę Ravandil że Ty już zdecydowałeś co Twój bohater chce robić z naszą elfką w tę pochmurną noc w obozieRavandil pisze:W tej sytuacji istnieje niebezpieczeńtwo, że do Księstw Granicznych dojdzie więcej osób, niż rozpoczęło podróż... Jeśli wiecie o co mi chodziA ogólnie robi się coraz ciekawiej - coraz więcej wątków, postaci... Zobaczymy, co będzie dalej
A Ty EmDżej bierz się za siostrę Ninerl, a Elissę zostaw w spokoju (bo Broch się zdenerwuje że mu dziołchę podrywasz - zazdrosny z niego skubaniec
Co do samej przygody to zgadzam się z Rav'em - jest coraz ciekawiej, zwłaszcza że i gracze nie nawalają (ja chyba też
Ostatnio zmieniony sobota, 14 lipca 2007, 17:20 przez Serge, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Ja jeszcze niczego nie zdecydowałem, akcja idzie w normalny sposób To tylko wy tutaj jakieś insynuacje rzucacie, mówię tylko czym to groziSerge pisze:Hehe, widzę Ravandil że Ty już zdecydowałeś co Twój bohater chce robić z naszą elfką w tę pochmurną noc w obozieRavandil pisze:W tej sytuacji istnieje niebezpieczeńtwo, że do Księstw Granicznych dojdzie więcej osób, niż rozpoczęło podróż... Jeśli wiecie o co mi chodziA ogólnie robi się coraz ciekawiej - coraz więcej wątków, postaci... Zobaczymy, co będzie dalej
.

-
EmDżej
- Marynarz

Serge. Ja tam się za Elissę nie biorę. Tylko pogadać chciałem. No ale jak poszła do Brocha i zakręciła tyłeczkiem, to ciężko było nie zwócić uwagi. Wiesz... Taki męski odruch
.
Co do angażowania się w grę, to chyba tu zachodzi taki ciąg przyczynowo skutkowy, MG się przykłada, to i graczom się chce grać.
Ravandil - też jestem z D.G. Może jak wrócę do kraju to zapodamy jakąś sesję w realu?
Co do angażowania się w grę, to chyba tu zachodzi taki ciąg przyczynowo skutkowy, MG się przykłada, to i graczom się chce grać.
Ravandil - też jestem z D.G. Może jak wrócę do kraju to zapodamy jakąś sesję w realu?

-
Ninerl
- Bombardier

He,he,he. Dobry pomysł z tą siostra Ninerl, EmDżej. Zwłaszcza, ze jesteś blondynem
.
Spokojnie z tymi domysłami
. Niedługo i tak się wyjaśni, co robią elfy w pochmurne noce
...
Nie zamierzamy chyba poróżować dziewięć miesięcy, nie
?
Chociaz patrząc na nasze przypadki, to kto to tam wie...
Jednym słowem, będzie ciekawie ... cokolwiek miałoby to znaczyć
Spokojnie z tymi domysłami
Nie zamierzamy chyba poróżować dziewięć miesięcy, nie
Chociaz patrząc na nasze przypadki, to kto to tam wie...
Jednym słowem, będzie ciekawie ... cokolwiek miałoby to znaczyć
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.

-
EmDżej
- Marynarz

A co? Twoja siostra lubi niskich blondynów? Jeśli tak, to może Thorgrotha ufarbujemy na blond 
Miaulin ma doświadczenie w takich zabiegach.
A swoją drogą ciekawe
. Dopiero poznaliście elfa, związanego jak prosiaka przyprawionego i zapanierownego, czekającego tylko, aż go wrzucą na ruszt, a tu już Ninerl, chce go ze swoją siostrą swatać.
Niech żyje elficko - imperialna, rewolucja seksualna
Miaulin ma doświadczenie w takich zabiegach.
A swoją drogą ciekawe
Niech żyje elficko - imperialna, rewolucja seksualna

-
Turek
- Marynarz

- Numer GG: 9601340
Thorgroth ma włosy(i brode) ciemne blond, czyli farbowanie nie potrzebneJeśli tak, to może Thorgrotha ufarbujemy na blond
Pozdrowienia od Gretunda z Forum Poltergeist.

-
Ninerl
- Bombardier

To Serge chce swatać twoją postać, nie ja
.. Żeby nie było, to nie był mój pomysł... ciekawe co na taką sugetię, Vibe;)

-
hyjek
- Marynarz

- Kontakt:
Ej, zauwazyliscie, ostatnio dziwna rzecz sie dzieje...
Mianowicie: Serge juz nie odpowiada jako pierwszy na updaty Vibe, 15 minut po nich, tak jak to jeszcze z tydzien temu bylo!
Stary, co sie dzieje?! 
Mianowicie: Serge juz nie odpowiada jako pierwszy na updaty Vibe, 15 minut po nich, tak jak to jeszcze z tydzien temu bylo!
Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie
Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach

-
Serge
- Kok

Zwykły zbieg okoliczności, hyjek - akurat tak się jakoś składało że trafiałem na forum akurat w momencie gdy był też Vibe i robił update - to wszystko. Nic dziwnego w tym nie ma, a co do ostatnich postów to przecież nie zawsze muszę być pierwszy, nie?hyjek pisze:Ej, zauwazyliscie, ostatnio dziwna rzecz sie dzieje...
Mianowicie: Serge juz nie odpowiada jako pierwszy na updaty Vibe, 15 minut po nich, tak jak to jeszcze z tydzien temu bylo!Stary, co sie dzieje?!
Co do przygody, to nie zwalnia tempa i dobrze. Znowu dostaliśmy bęcki, najgorzej Ravandil i Ninerl (Vibe-rasista?

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Ja gdzieś na samym początku pisałem niemal zawsze jako drugi, potem długi czas ostatni, a wczoraj nawet jako pierwszy trafiłemSerge pisze: Zwykły zbieg okoliczności, hyjek - akurat tak się jakoś składało że trafiałem na forum akurat w momencie gdy był też Vibe i robił update - to wszystko. Nic dziwnego w tym nie ma, a co do ostatnich postów to przecież nie zawsze muszę być pierwszy, nie?.
Eee tam bęcki od razu... To tylko powierzchowna rana (od razu mi się kojarzy Czarny Rycerz z Monthy PythonaSerge pisze:Co do przygody, to nie zwalnia tempa i dobrze. Znowu dostaliśmy bęcki, najgorzej Ravandil i Ninerl (Vibe-rasista?), ale do tego to się już akurat wszyscy przyzwyczailiśmy, czyż nie?

-
hyjek
- Marynarz

- Kontakt:
Hehe no w porzadku, tlumaczyc mi sie nie musisz, ale zawsze mnie smieszyla ta sytuacja:Serge pisze:Zwykły zbieg okoliczności, hyjek - akurat tak się jakoś składało że trafiałem na forum akurat w momencie gdy był też Vibe i robił update - to wszystko. Nic dziwnego w tym nie ma, a co do ostatnich postów to przecież nie zawsze muszę być pierwszy, nie?.
8:00 rano, kto na forum: masa botów, Vibe, Serge,
i co 15 minut post
Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie

-
EmDżej
- Marynarz

Ja, zanim dołączyłem to sprawdzałem tempo sesji, żeby sprawdzić czy nadążę i też to zauważyłem 
Hyjek. To chyba dlatego, że Vibe ostatnio postuje, później a nie o 8 czy 9
Co do elfickiego rasizmu, Galavandrel jeszcze nie oberwał, nie licząc wycieczki do ogrzej restauracji
Nie żebym się dopominał... 
Hyjek. To chyba dlatego, że Vibe ostatnio postuje, później a nie o 8 czy 9
Co do elfickiego rasizmu, Galavandrel jeszcze nie oberwał, nie licząc wycieczki do ogrzej restauracji

-
Ninerl
- Bombardier

Kolejnośc postów była dziwna zawsze. Co prawda mój był zazwyczaj ostatni, ale teraz
....
No, dobrze, skoro już to zrobiłam, to wypada pokazać...
Opierając się na opinii dwóch osób, to to jest Ninerl (podobno udana- przynajmniej tak brzmiały te wypowiedzi. Według mnie nie do końca, ale co mozna powiedzieć, gdy bezczelnie przerabia się swoje zdjęcie):
http://img262.imageshack.us/my.php?imag ... na2tn6.png
A to jest portret Ravandila, autoryzowany przez niego samego
...
http://img256.imageshack.us/my.php?imag ... la2hm0.png
Jest jeszcze Miaulin, ale najpierw poczekam na wasze zdanie na teamt powyzszych...
No, dobrze, skoro już to zrobiłam, to wypada pokazać...
Opierając się na opinii dwóch osób, to to jest Ninerl (podobno udana- przynajmniej tak brzmiały te wypowiedzi. Według mnie nie do końca, ale co mozna powiedzieć, gdy bezczelnie przerabia się swoje zdjęcie):
http://img262.imageshack.us/my.php?imag ... na2tn6.png
A to jest portret Ravandila, autoryzowany przez niego samego
http://img256.imageshack.us/my.php?imag ... la2hm0.png
Jest jeszcze Miaulin, ale najpierw poczekam na wasze zdanie na teamt powyzszych...