BAZYL, nie możesz koszystając ze swoich potężnych mocy moderatorskich zamienić nazw odpowiedzi. Tzn. z tak zrobić nie i vice versa?
Oczywiście ze bym mógł, ale autorka tego tematu za to odgryzłaby mi głowę... Nie żebym nie chciał, ale szkoda mi jej zębów...Heimdall pisze:BAZYL, nie możesz koszystając ze swoich potężnych mocy moderatorskich zamienić nazw odpowiedzi. Tzn. z tak zrobić nie i vice versa?
Skrzętnie wykorzystałem BAZYLowy dar i zaznaczyłem oczywiście... takBAZYL pisze:Postanowiłem, że wyjdę Wam naprzeciw i pozwolę się zrehabilitować, korzystając z możliwości jaką daje nowe forum. Od tej pory każdy może zmienić swój głos w ankiecie zamiast złej odpowiedzi tak zaznaczając poprawną odpowiedź nie.
Lepiej nie prowokuj, bo BAZYL może zrobić swoimi moderatorskimi mocami znacznie więcej... I nie chcesz się przekonać co... Jeśli chcesz jeszcze korzystać z forumHeimdall pisze:Postanowiłem zaznaczyć odpowiedź na tak i tym sposobem zagłosowałem dwukrotnie.
BAZYL, nie możesz koszystając ze swoich potężnych mocy moderatorskich zamienić nazw odpowiedzi. Tzn. z tak zrobić nie i vice versa?
To dlatego ze WIEM, ze nie jestes zadna rozowa jaszczurka. Jestes cycasta blondyna.BAZYL pisze:To dlatego, że wybrałeś jedyną słuszną odpowiedź
Zaproponuję kompromis:Szelmon pisze:To dlatego ze WIEM, ze nie jestes zadna rozowa jaszczurka. Jestes cycasta blondyna.BAZYL pisze:To dlatego, że wybrałeś jedyną słuszną odpowiedź
Zapomniałeś dodać, że brzydkaSzelmon pisze:To dlatego ze WIEM, ze nie jestes zadna rozowa jaszczurka. Jestes cycasta blondyna.BAZYL pisze:To dlatego, że wybrałeś jedyną słuszną odpowiedź
Niestety, nie znamy nikogo kto byłby w stanie to stwierdzić. To jakiej BAZYL jest płci wie chyba tylko sam zainteresowany, może jeszcze jego rodzice... zaraz, czy BAZYL ma rodzinę?Sir_Ernest_Torrmer pisze:Nie chcę nikogo urazić ale czy to oznacza że BAZYL to samica ???
A cicho tyPerzyn pisze:BAZYL, ja ciebie być może rozczaruje, ale ta proporcja nie rośnie dlatego, że userzy nagle przejżeli na oczy. Tu chodzi o to, że oni chcą abyś im założył spamerską grupę. Ja wiem, że rzeczywistość boli, ale ten różowy plusz na pewno pomoże ci się pogodzić z okrutną prawdą.
GDZIE? ZA ILE?Elfin pisze:Dlaczego brzydka dziewczynka... A BAZYL moze i jest jaszczurka ale na pewno nie pluszowa... a tak wogole to kupuje sobie na allegro pluszowa jaszczurke z wywalonym jezorkiem aby nie zapomniec nigdy o TRPG...![]()