1.

Zablokowany
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

A warto pisać - człowiek jest najpotężniejszą istotą na świecie ponieważ może wymieniać się informacjami. Posty to coś więcej - to przekaz który widzą wszyscy, np teraz odpowiadam Eglarestowi ale każdy może to zobaczyć. Post jest więc swoistą nirwaną - cokolwiek piszemy przekazujemy pewne wiadomości odbiorcą, których może być nieskończenie wiele przez nieskończenie długi okres czasu. Nirwana to ostateczne szczęście, a więc być może któryś z postów odpowie komuś na sens istnienia. Może to akurat nie ten post, ale któryś z moich pozostałych albo kogoś innego post. Dlatego postów powinno być jak najwięcej - jak wody która jest potrzebna do picia, post powinien być strawą dla umysłu. Pamiętajmy jednak, że większość wody jest słona i niedobra, ale to nie moje posty, moje posty są słodką wodą z rzek i jezior.

:mrgreen: :wink:
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

AC szkoda że nie są Wódą te posty bo bym się napił

owszem to prawda co mowisz ale z tą nieskończonoscią bym nieprzesadzał
wszystko kiedys sie skonczy ot wystarczy skuteczny atak hakera i nima tawerny ;)

albo niewiadomo jeszcze co się stanie jak ktoś zmieni się z klonerem na miesca. :)
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Cóż, prastara przepowiednia TeveryBestusa mówi "W roku wisi mi którym, na forum zinu o RPG, który dołączany jest do CDA, Stukajacy Posty Człowiek przegoni w liczbie postów na liczniku Przedwiecznego I Potężnego Króla Spamerów O Nicku Na K, a wtedy otchłanie, nie jestem tylko pewien, które, rozstąpią się i Król Spamu powróci na Forum. Albo i nie.". Mam nadzieję, że rozwiało to choć częściowo twoje wątpliwości, mimo iż naukowcy sprzeczają się co do interpretacji przepowiedni. Nadal pozostaje ona niejasna... Może spróbujesz ją rozszyfrować?
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Eglarest pisze:albo niewiadomo jeszcze co się stanie jak ktoś zmieni się z klonerem na miesca. :)
Może lepiej nie ryzykujmy?

Kloner:
gg: 9460171
[email protected]

Apeluję do wszystkich, żeby wezwali Klonera żeby trochę pościków napisał, żeby Eglarest go nie wyprzedził.
Obrazek
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

EE tam, kloner, jak sama nazwa wskazuje potrafi się sklonować (włączając liczbę postów) i przemienić w klonera do kwadratu, a tego to już chyba nikt nie przebije.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ja mam apel do Eglaresta. Przyłóż się i pisz porządnie. Ortografię mogę znieść, ale posty, w których niektóre słowa są zupełnie przerobione, litery znikają z miejsc gdzie być powinny, spacje wykazują pewną losowość itp. jest męczące.

Jak wyglądałby powyższy post gdyby pisał go Eglarest? Tak:

ja ma mapel do Eglresta. pżylurz sie i pisz pozondnie ortgorafie moge znaiesc ale posty wk turych nie kture slowa sa zupel nie przerobione, ltery znikajom s mi ejsc gdxzie byc poiwiny spacje wkauzujom pewnom loswosc ipt. jezd menczonce

Którą wersje czyta się przyjemniej?
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Perzyn mi się tam obie wersje czyta tak samo ale masz rację będę się przykłądał bardziej :P

tylko ze jak zauwazycie zmiany to chociaz pochwalcie :P
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

No, ludzki mózg czyta tyko pierwsze i ostatnie litery, samemu uzupełniając resztę. Dlatego też można posty Eglaresta zrozumieć, choć wg mnie to poprostu nieestetycznie wygląda.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Ja tam nigdy nie zauważyłem, żeby posty E. jakoś wybitnie kaleczyły język. Właściwie patrząc na to co czasem się tu spotyka, można uznać go za guru języka klawiaturowego;)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

O Bogowie Nadir jesteś wyjątkiem nawet ja sam to stwierdzam ;)
wszscy do tej pory narzekali i jojczyli :d a tu prosze jakas w koncu obiektywna opinia ;)
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Ja tam nie narzekałem :P W sumie niewiele mnie to obchodzi, do póki mogę przeczytać to jest spoko. I tak trzymajmy. I tym miłym akcentem zakończę ten post z uśmiechem.

:)
Obrazek
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

@Tevery- ktoś wysłuchał twojej klątwy bo jak mnie oczy nie mylą to Eglarest rano miał jeszcze 2500 postów a teraz ma 3?:)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Nwo HadeS
Majtek
Majtek
Numer GG: 1349086

Post autor: Nwo HadeS »

To ja sobie napiszę jednego spamerskiego posta. Oto on:

Mam 100 postów :D
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Tevery Best - zapomniales jeszcze o Klątwie BAZYLiszka ze kto osmieli sie wyprzedzic BAZYL-ISZKA temu pisane jest odgryzienie czegos tam

no i patrzcie panstwo dlugo czekac nie trzeba było ;)
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Eglarest, łączymy się z tobą w bólu, ponieważ taka amputacja postów musi boleć. Jednak wszyscy niedowiarkowie przekonali się, że gniew BAZYLa strasznym jest.
-- Terry Pratchett
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

O, komuś posty zjadło :P . No coż, trzeba będzie na przyszłość uważać żeby nie przegonić BAZYLa.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Spoko BAZYL Powiedzial ze przepisze mi pule postow jednego ze spamerow ktorego wskażę czekam az osiągniecie odpowiednia ilosc i was podkapuję :P:P:P
Zablokowany