Pokemon [Cień Szansy]

-
- Bombardier
Re: Pokemon [Cień Szansy]
Nie będę brał pod uwagę tego czy ktoś jest z tzw. "śmietanki" czy też nie. Po prostu Karta Postaci musi być dobrze napisana. Nie zmienię liczby miejsc. Przykro mi, ale nie radzę sobie z dużą ilością osób na sesji. Wiem, że trochę się poddaję ale przynajmniej rywalizacja jest większa no i dostaną się tylko najlepsi co moim zdaniem zaowocuje dobrnięciem do końca 

Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ale sposób w jaki sesja się rozrasta wygląda ciekawie. Jeśli do sesji zdecyduje się dołączyć Ouz to pociąga za sobą stado innych. Jeśli sesją jest zainteresowany BK pewnie da mi cynk i vice versa. Jeśli ja jestem na sesji to istenieje spora szansa, ze przyjdzie siostra. Jak to śmiesznie zatacza kręgi wśród śmietanki
choć ja wolę określenie elita.

Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Mat
- Numer GG: 11764336
No ja tutaj widzę, że zainteresowanie ogromne... A mówią, że Pokemony to tandeta
. Mam pytanie do prowadzącej: Kiedy ogłosisz kto się dostał? No i gdybym był jednym z szczęśliwej czwórki to kiedy zaczynamy (tak tylko pytam) ? Od razu? 

Mój miecz to moja siła

-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
A gdzie mnie widzisz w tym rozrastaniu 
... tak szczerze, to wolę nie znać odpowiedzi.

... tak szczerze, to wolę nie znać odpowiedzi.

-
- Bombardier
Prowadzącej?! O nie! Buahahaha! Nie mam pytańErrer_Avares pisze: Mam pytanie do prowadzącej: Kiedy ogłosisz kto się dostał?

Najchętniej to wyniki ogłosił bym dziś lub jutro ale powiedziałem, że dam 5 dni. Nie wiem czy ktoś się jeszcze zgłosi. Mam dylemat. Jak podam wyniki, od razu pisze posta w dziale "Sesje" i jedziemy

-
- Bosman
- Kontakt:
Ok, karta jest już ulepszona, znajduje się na 2 stronie.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bombardier
- Kontakt:
Cóż... pewnie i tak się nie dostanę, ale wolałbym pojutrze, bo dopiero wtedy wracam od rodzinki.

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Ja jestem za rozpoczęciem w czwartek
W sumie prosiłem o opóźnienie ze względu na Perzyna, który zdołał jednak napisać wszystko odpowiednio wcześnie, a już chyba zgłosili się chętni
Może tak: jak ktoś jeszcze by chciał, to niech da znać że robi kartę, a jak nikt się nie odezwie, to w czwartek nasz drogi MG zacznie, co nasz drogi MG na to? 

What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Jak reszta woli 
Ja bym chciał jak najszybciej, bo nie cierpie nerwowego oczekiwania.
Ale jak ferajna wybrała czwartek, to zdzierżę

Ja bym chciał jak najszybciej, bo nie cierpie nerwowego oczekiwania.
Ale jak ferajna wybrała czwartek, to zdzierżę

Mroczna partia zjadaczy sierściuchów

-
- Bombardier
Drogi MG się zgadza, BlindKitty
Moim zdaniem tak będzie najlepiej. Dzięki za radę. Aby dodać smaczku rekrutacji oznajmiam iż ktoś z Was wybrał Poka o nazwie Pikachu
Wiem banalne ale może być fajnie 

-
- Bosman
- Kontakt:
Jeśli okaże się, że to ja to gdy tylko złapię jakiegoś ogniowego tu utopię żółtą mysz w stawie....
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Mat
- Numer GG: 9916608
Nie dałoby się zwiększyć liczby dostępnych miejsc do np. 6? Jest dużo osób chętnych. Sam jeszcze raz poprawię kartę bo przy karcie alucarda jestem cieńki. Zależy mi, bo na walkę z pluszowym sie nie dostałem <rwie włosy z głowy>. Zrobię kartę na 10 stron. Włosy już wyrwałem, teraz wy je stracicie
!. Postaram się dobazgrać całą scenkę z życia Mike'a. Ale ze śmietanką nie mam szans. Wiem już kto się dostanie - Alucard, Perzyn, Othe, Ouzi, KOT. Założe się.

-
- Bombardier
- Kontakt:
Buehehe - Alucard, Ouzaru, BlindKitty, Perzyn, (jeszcze Othe jak karty jego i Ouz zostanę policzone jako jedna)

A mi się tam nie chce poprawiać karty, Othe tak samo... Mam tylko nadzieję, że nie udziwniacie za bardzo swoich postaci, wszak to są jeszcze tylko dzieciaki
No nic, pozdrawiam, życzę powodzenia i zmykam.
(Perzyn, aleś Ty kurcze skromny! 'Elyta', psia mać
Jesteś tak samo elitarny jak leniwy
)
A Othe i moja karta niech będzie liczona jako jedna, gdyż będziemy pisać wspólne posty.

No nic, pozdrawiam, życzę powodzenia i zmykam.
(Perzyn, aleś Ty kurcze skromny! 'Elyta', psia mać

A Othe i moja karta niech będzie liczona jako jedna, gdyż będziemy pisać wspólne posty.

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Hej hej.
Primo Keyhell żadna ze mnie śmietanka. Co najwyżej kwaśne mlego
Poza tym owy gadaniem możesz mnie obrzydzic MG, a tego nie chce, oj nie chce. Nie po to bawiłem się ... eee ... meczyłem sie z kartą, żebym teraz miał sie nie dostać przez mój mój snobizm (no dobra, troche lubię jak sie mnie łechta. Moja dume oczywiście... ). Jeżeli juz mnie odstrzela, to mam nadzieje, że za słaba karte a nie prywatne niechęci ( Nie żebym o coś osadzaał MG-powiedział Alu kupując kolejna paczke wazeliny
)
Dobra. Więc i ja rozbuduje nieco kartę, bo świerze pomysły mi wpadły, ale nie chciaem ładować jeszcze więcej informacji.
Ale, jak to mówił pieknie Pan M.Baka w Falloucie
Wojna... ciągle taka sama...
Primo Keyhell żadna ze mnie śmietanka. Co najwyżej kwaśne mlego

Poza tym owy gadaniem możesz mnie obrzydzic MG, a tego nie chce, oj nie chce. Nie po to bawiłem się ... eee ... meczyłem sie z kartą, żebym teraz miał sie nie dostać przez mój mój snobizm (no dobra, troche lubię jak sie mnie łechta. Moja dume oczywiście... ). Jeżeli juz mnie odstrzela, to mam nadzieje, że za słaba karte a nie prywatne niechęci ( Nie żebym o coś osadzaał MG-powiedział Alu kupując kolejna paczke wazeliny

Dobra. Więc i ja rozbuduje nieco kartę, bo świerze pomysły mi wpadły, ale nie chciaem ładować jeszcze więcej informacji.
Ale, jak to mówił pieknie Pan M.Baka w Falloucie
Wojna... ciągle taka sama...
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Coś się niektórym widzę w dupie poprzewracało od tego dobrobytu.
Żeby nie było, że jednozdaniówki piszę - również pracuję nad kartą postaci, choć raczej postaram się nie robić nikomu konkurencji podczas przyjmowania do sesji.

Żeby nie było, że jednozdaniówki piszę - również pracuję nad kartą postaci, choć raczej postaram się nie robić nikomu konkurencji podczas przyjmowania do sesji.

-
- Bombardier
Hehe...Epyon to inna kategoria
Hmm...Zwiększam liczbę miejsc do 6. Będzie mniej poszkodowanych a i doświadczenia w mistrzowaniu przybędzie. Mimo wszystko jest mnie łatwo przekonać. Łatwo ulegam namowom. Ale co mi tam. Niech będzie. Nie zależy mi na super, długiej karcie. Wystarczy by była napisana ze "stylem". Musi po prostu mi się spodobać. Każdy ma swoje kryteria oceniania. U mnie to przede wszystkim fajnie zbudowana postać. Od podstaw. Nie może popadać w skrajność lub być jakaś strasznie udziwniona. I wiecie co. Wpadł mi pewien pomysł do głowy. Gdy będziecie chcieli, będziecie mogli porzucać swoje Pokemony - na różne sposoby
W anime przecież tak było. Ash uwalniał swoich kompanów. Np. Butterfly czy też Pidgeot.
PS O mam bardzo fajny Pokedex. http://www.pokeserwis.pl/pokedex/index.htm

Hmm...Zwiększam liczbę miejsc do 6. Będzie mniej poszkodowanych a i doświadczenia w mistrzowaniu przybędzie. Mimo wszystko jest mnie łatwo przekonać. Łatwo ulegam namowom. Ale co mi tam. Niech będzie. Nie zależy mi na super, długiej karcie. Wystarczy by była napisana ze "stylem". Musi po prostu mi się spodobać. Każdy ma swoje kryteria oceniania. U mnie to przede wszystkim fajnie zbudowana postać. Od podstaw. Nie może popadać w skrajność lub być jakaś strasznie udziwniona. I wiecie co. Wpadł mi pewien pomysł do głowy. Gdy będziecie chcieli, będziecie mogli porzucać swoje Pokemony - na różne sposoby

PS O mam bardzo fajny Pokedex. http://www.pokeserwis.pl/pokedex/index.htm
Ostatnio zmieniony wtorek, 25 grudnia 2007, 20:48 przez Hose15, łącznie zmieniany 1 raz.