Czy chcecie sesje na forum?

- 
				Runiq
- Bombardier

No i tego...
... się można było spodziewać. Nic dodać, nic ująć. A system jest mi obojętny.

- 
				wiki-yu
- Marynarz

- Kontakt:
Re: No i tego...
jakoś nie kapuje twojego posta, możesz napisać "czego" się można było spodziewać ?Runiq pisze:... się można było spodziewać. Nic dodać, nic ująć. A system jest mi obojętny.
a i do modów/adminów może by tak przesunąć temat do rekrutacji a tutaj pozostawić taki fajny znaczek "przesunięty: <nazwa tematu>" bo narazie tutaj wypowiada sie tona ludu że chce a do R. nikt nie dociera
"gdy na szlaku spotkasz rowerzystę, pomachaj mu on też jest człowiekiem."
podpisano: rowerzysta

podpisano: rowerzysta

- 
				Runiq
- Bombardier

Re: No i tego...
Sorki za niewyjaśnienie, ale pisałem to w nocy i tak mi spaaaaać się chciało, że nawet nie wiem, co pisałem...wiki-yu pisze:jakoś nie kapuje twojego posta, możesz napisać "czego" się można było spodziewać ?Runiq pisze:... się można było spodziewać. Nic dodać, nic ująć. A system jest mi obojętny.
A chodziło mi o ankietę. To chyba normalne, że skoro są tu osoby interesujące się RPG, to wyniki tak wyglądają, nie?

- 
				Dante
- Mat

- Numer GG: 3604434
- Kontakt:

- 
				Dante
- Mat

- Numer GG: 3604434
- Kontakt:

- 
				Terion
- Marynarz

- Kontakt:

- 
				Pan_Flądra a kruna kto ?

- 
				Runiq
- Bombardier

No dobra... Kto powiedział, że nie chce sesji na forum?! Już ja go/ją zapoznam z Qinurem!
Qinur: Miło mi. Jestem Qinur. Jeśli chcesz być nabity na Upiorną Gwiazdę, naciśnij 1. Jeśli chcesz być przypiekany nad ogromnym grilem, naciśnij 2. Jeżeli chcesz być odarty ze skóry i mieć wyrwane paznokcie, naciśnij 3. Jeśli chcesz być przybity do sufitu 30-sto centymetrowymi gwoźdźmi, naciśnij 4. Życzę miłego dnia!
Aaa! Byłbym zapomniał! Jeśli jeszcze można, to chciałbym wziąć udział w Nieborakach, tylko to może trochę potrwać, zanim znajdę płytę z Acrobat Readerem (karty postaci ze strony Nieboraków nie moge ściagnąć).

Qinur: Miło mi. Jestem Qinur. Jeśli chcesz być nabity na Upiorną Gwiazdę, naciśnij 1. Jeśli chcesz być przypiekany nad ogromnym grilem, naciśnij 2. Jeżeli chcesz być odarty ze skóry i mieć wyrwane paznokcie, naciśnij 3. Jeśli chcesz być przybity do sufitu 30-sto centymetrowymi gwoźdźmi, naciśnij 4. Życzę miłego dnia!
Aaa! Byłbym zapomniał! Jeśli jeszcze można, to chciałbym wziąć udział w Nieborakach, tylko to może trochę potrwać, zanim znajdę płytę z Acrobat Readerem (karty postaci ze strony Nieboraków nie moge ściagnąć).

- 
				MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

Runiq ---> Acrobat Reader jest na większości płyt z grami, a możesz go też ściągnąć z Netu, więc on chyba większym problemem nie jest
 Oczywiście że możesz wziąć udział - zgłosiły się do gry dopiero 3 osoby z czego tylko jedne wysłała kartę... właśnie, oddnośnie karty - był błąd (wynikający z przebudowy) w dziale download strony, ale zgłosiłem go jej adminowi i już wszystko działa
 Oczywiście że możesz wziąć udział - zgłosiły się do gry dopiero 3 osoby z czego tylko jedne wysłała kartę... właśnie, oddnośnie karty - był błąd (wynikający z przebudowy) w dziale download strony, ale zgłosiłem go jej adminowi i już wszystko działa  W dziale rekruacja znajdziesz dodatkowe informacje co do tego jak tą kartę wypełnic (uwaga - pierwszy post (organizacyjny) uległ edycji!)
  W dziale rekruacja znajdziesz dodatkowe informacje co do tego jak tą kartę wypełnic (uwaga - pierwszy post (organizacyjny) uległ edycji!)
- 
				Naru
- Pomywacz
- Kontakt:

- 
				MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

- 
				GnomesYo
- Szczur Lądowy
Badzmy patriotami, grajmy w Wiedzmina!
Wiedzmin to jest to!!! Zacny gnom wynalazca zglasza swoja kandydature... Piszcie tylko gdzie i kiedy... 
ps.pozdro dla Bazyla (dobre wciskanie wazeliny nie jest zle )
)
ps2. i dla Falki
ps3. i dla MG który poprowadzi sesje na forum!

ps.pozdro dla Bazyla (dobre wciskanie wazeliny nie jest zle
 )
)ps2. i dla Falki
ps3. i dla MG który poprowadzi sesje na forum!
Rzepa rulez!!!

- 
				Durga
- Majtek

- Numer GG: 0

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

- 
				Malutkus
- Marynarz

- Numer GG: 9627608

A piwo to tylko ponad 5%
  A piwo to tylko ponad 5% 
   bo mój Gnom oBojowy już niemoże się doczekać :>
 bo mój Gnom oBojowy już niemoże się doczekać :>

Moim zdaniem mogą być nawet lepsze od klasycznych na forum. Wyglądałoby to tak, że wszyscy gracze wysyłają wiadomości do MG na PW, a on odpisuje do wszystkich z osobna tą samą drogą. Co wy na to? Byliby jacyś chętni?
  Moim zdaniem mogą być nawet lepsze od klasycznych na forum. Wyglądałoby to tak, że wszyscy gracze wysyłają wiadomości do MG na PW, a on odpisuje do wszystkich z osobna tą samą drogą. Co wy na to? Byliby jacyś chętni?