Cieszcie się że wróciłem, z ulotki wynika że przeciętna szczepionka ma więcej skutków ubocznych niż Bojowy Środek Trujący
No ale do rzeczy. Strasznie nie lubię wybierać, ponieważ propozycje które zostały mi składane były na tym samym dobrym poziomie. Od razu mówię, że nie lubię też nie odpisywania, także chociaż tego jednego dziennie naskrobcie (poza tomkiem3

który pisuje w tygodniu). Więc:
Do sesji dostanie się. Ehm, ambitnie się porywam, ale trudno mam nadzieje że mi to ułatwicie:
Hose15 jako uniwersalny shinigami Kazamachi Kiru
tom3k jako Waleczny shinigami Kaoru Kotone
Arxel jako magicznie zdolny shinigami Masamune Miyamoto
Delf jako waleczny shinigami Keshi Ren (póki pamiętam niech mi powie którą z tych dwóch mocy w końcu wybiera, albo czy chodziło mu o postać uniwersalną ^^)
Meee jako uniwersalny shinigami Tsuriai Kinkou
oraz gościnnie
Kawairashii jako face tfu znaczy kobie znaczy... no nieważne, człowiek któremu dane jest wam towarzyszyć: Taoru Imarai
Jak widzicie, moje projekty są jak motyką na słońce, dlatego lojalnie was uprzedzam by nie robić mi numerów i ładnie odpisywać, bo będę karał

.
A teraz do rzeczy. To co kazałem pisać: Co wiedzą inni nie było na próżno. Teraz wypiszę rzeczy które wiecie/sądzicie na temat każdej z postaci. O jedynym człowieku nie piszę bo póki co nie znacie go wcale
Kazamachi Kiru: Wiecie że pochodzi z bogatej rodziny, bardzo lubi pomagać innym. Na co dzień jest opanowany i spokojny. Często broni słabszych, uśmiecha się czasem gdy uda wam się go rozbawić. Wiecie że pali, nosi przy sobie fajeczkę.
Wygląd:
http://marcks.deviantart.com/art/Art-Re ... u-54499718
Kaoru Kotone: Opanowany i spokojny. Do wszystkiego podchodzi z rozumem i na chłodno analizuje każdą sytuację. Szanuje każdą żywą istotę tak samo. Wiecie że pochodzi z biednej części Rukongai, w młodości pracował fizycznie. Jest dobry w sztuce walki
Wygląd: 183 cm wzrostu. Ostre rysy twarzy, krótkie (około 6mm) czarne włosy. Kaoru jest duży, nawet bardzo duży, dobrze zbudowany z wyraźnie zarysowanymi mięśniami.
Masamune Miyamoto: Wesołek, bardzo lubi podchodzić do wszystkiego z uśmiechem. Uważacie go za strasznego gadułę. Wiecie jednak że w razie czego możecie na niego liczyć. Jest dobry w Kidou. Kilka razy już słyszeliście historię o tym jak Hollow chciał zaatakować jego dziewczynę, oraz jak to pewien shinigami mu pomógł. Trochę fajtłapa, najczęściej z was wpada na inne przedmioty
Wygląd: Brązowe włosy postawione do góry acz lekko opadające na twarz, zielone oczy, chudy, słabo zbudowany, wygląda trochę jak dziecko
http://img145.imageshack.us/my.php?imag ... kuzdh6.jpg
Keshi Ren: Kompletnie zimny i obojętny wobec was. Nie wiecie o nim praktycznie nic. Jedynie to że w Akademii był dobry w Walce, oraz że pochodzi z jakiegoś arystokratycznego rodu wokół którego krąży więcej plotek niż wody w rzece. O rodzie wiecie jedynie na pewno że obecnie mało znaczący.
Wygląd: Szczupły i wysoki. Długie, czarne włosy, opadające swobodnie na plecy i ramiona, przesłaniające prawą stronę twarzy. Twarz ma raczej bladą i szczupłą. Oczy zielone, Zanpakutou nosi przy prawym boku.
Tsuriai Kinkou: Impulsywny młody chłopak który potrafi znaleźć czas na wszystko. Normalnie dość spokojny i przyjazny, ale skory do gniewu i nie przepuści rzuconej mu zniewagi. Często opowiada wam ciekawostki ze swego życia. Wiecie że nie może się doczekać polowania na Hollowy.
Wygląd: Młody chłopak średniego wzrostu, nie szczupły, ale też nie specjalnie umięśniony. Dość krótkie złote włosy opadające na kark dobrze komponują się z błękitnymi oczyma
Uff, na razie to tyle. Wysłuchujcie czy oto nie nadchodzi pierwszy post, bo tam najważniejsze rzeczy. A i jeszcze jedno. Wiem że w Bleachu generalnie ludzie nie mieli w zwyczaju chwalić się swoim pierwotnym życiem, ale postanowiłem to zmienić. Oczywiście dla części postaci ważniejsze jest to "nowe" życie.
I powtarzam - nie zawiedźcie mnie bo ja będe musiał was zawieść przy pomocy menos grande