Gratuluję zwycięzcom Buek - nie załamuj się, potrzebujesz po prostu trochę doświadczenia w pisaniu kart i grze. Do wyboru miałem trzech doświadczonych graczy, a karta meee była lepsza
Około środy... to znaczy - planuję rozpocząć około 16, ale data może się przesunąć nawet o dzień - mam mnóstwo zajęć i jeszcze potrzebuję kilku poprawek do kampanii.
... a w bliźniaczej sesji (Nefrytowe Łzy) to jest niby zwykła 3-osobowa?
A co do medyków... było zrobić inną kartę postaci Może wam medycznego sensei zmajstruję... jeśli nie - cóż, jak będzie większa misja, to MOŻE obie drużyny będą współpracować (ale nic z Delfem nie obiecujemy ) a u nich paru medów jest
Mojej postaci przydał by się mednin, z szwami, na wypadek gdyby ktoś jej głowe odciął... wtedy ginie, ale mózg człowieka pracuje jeszcze przez kilka sekund po odciąciu głowy (naprawde!) więc chakra pewnie też... może regeneracja również? Nie nie zamierzam zrobić z mojej postaci pół boga : P
I tak, wymyśliłem, że z tego względu moja postać na czas walki ochraniacz będzie zakładać na szyję.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Może lepiej bez medninów. Będzie bardziej hardcore'owo a my będziemy bardziej się rozpisywać, żeby przypadkiem nie być zranionym przez za krótki odpis. Po za tym z walce z normalną drużyną będziemy mieli 33,(3)% szans więcej na wygraną, tym bardziej, że większość jest typowo ofensywnymi postaciami.
Więcej niż 33,3 % szans... w normalnej drużynie są trzy osoby.
(swoją drogą, trudno to obliczyć biorąc pod uwage realia świata)
Około środy... to znaczy - planuję rozpocząć około 16, ale data może się przesunąć nawet o dzień - mam mnóstwo zajęć i jeszcze potrzebuję kilku poprawek do kampanii.
Którą środę miałeś na myśli ?
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.