[Sesja]D&D Władca pierścieni

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
Kontakt:

Post autor: Darkelfft »

Pippin:
Krzyczę ze strachu, "wciskam się" w ścianę plecami, wyciągam broń. Jeżeli drzwi się otworzą to wbiegam do środka.
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu :D...
Otchłań
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
Kontakt:

Mam pytanie- ta sesja od dłuższego czasu jest jakby to powiedziec martwa- czy ktoś ją prowadzi czy zostaje zamknięta???
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu :D...
Otchłań
Terion
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Terion »

mnie się wydaje że zdechła jak by to nieprzymieżając rozjechany kot . Niestety na tym forum większość tak sesji kończy...
dziub
Pomywacz

Post autor: dziub »

no właśnie co jest kurna krycho interneta ci odcieli czy co no bo nic nie piszesz
witam lecz o zdrowie nie pytam!
dziub
Pomywacz

Post autor: dziub »

skontaktowałem się z krychom i jak powiedział: ''znudziła mi się ta strona więc napisz im tam , że koniec sesji''
witam lecz o zdrowie nie pytam!
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

To było łatwe do przewidzenia...

[Więc zamykam. - dop. MAd Phantom]
Otchłań
Zablokowany