A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...

Taferna PGR
ODPOWIEDZ

Czy zły BAZYL taki jest (różowa pluszowa jaszczurka)??

tak
200
76%
nie
64
24%

Liczba głosów: 264
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

BAZYL pisze:Oczywiście Simiril się coś przyśniło, albo znów ją siostra sterroryzowała i teraz nie wie co jest jawą, a co snem...
Że co proszę? Ja miałabym ją niby sterroryzować? Przecież jest wręcz odwrotnie! To ja jestem przez nią terroryzowana... Mam świadków, których nie wymienię ze względów bezpieczeństwa... BAZYL jest ZŁY i NIEDOBRY (zastanowię się jeszcze tylko czy miało to znaczyć, że jest faktycznie ZŁY, zły czy po prostu niesmaczny :P )...
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

BAZYL jest ZŁY, zły i niesmaczny. Poza tym jest jeszcze mądry/głupi, śmieszny/żenujący, ładny/brzydki*, pomijając fakt, że on istnieje tylko w naszej wyobraźni. Przestańy w niego wierzyć, a zniknie i na forum zapanuje spokój.

*niepotrzebne skreślić
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

zostal bym jedynie przy
brzydki, żenujacy, głupi,

Pytam się tylko skad w BAZYLu ta czysta kwintesencaj zła??? A moze BAZYL żyje w kazdym z nas po prostu to jest ta czesc elementarna nas to ukryte zlo gdzies na dnie duszy. Jak ta jaszczurka rozowa, podla, zawistna(pewnie z narodowoscia Polską) no i jeszcze do tego włochata !
Simiril
Pomywacz
Numer GG: 0

Post autor: Simiril »

WinterWolf pisze:Że co proszę? Ja miałabym ją niby sterroryzować? Przecież jest wręcz odwrotnie! To ja jestem przez nią terroryzowana...
W tym wypadku przyznam rację BAZYLowi. Ale tylko połowicznie 8) . Na to, co twierdzę o BAZYLach terroryzowanie przez Winter Wolf nie ma wpływu.

I przecież ja się z wami zgadzam 8) , BAZYLe są złe. Są bardzo złe, są tak złe, że to przekracza nasze wyobrażenie. Ale ten samozwaniec, o którym mowa - nie jest zły. Tylko chce sprawiać wrażenie złego :wink: .

A co do wisienki na torcie, to gdyby nie było pestek nie byłoby wisienek i nie mielibyśmy, co położyć na tort. A przecież każdy wie, że w wiśniach są pestki, więc trzeba być ostrożnym. A tak w ogóle to z wiśni można wyciągnąć pestkę :roll: .
Ostatnio zmieniony środa, 22 listopada 2006, 14:31 przez Simiril, łącznie zmieniany 1 raz.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

BAZYL niewiem czy zauwazyles ale moj przedmowca zasugerował(i słusznie ;) ) ze jestes głupi a nie zły ;) ja bym mu pokazał gdzie jego miejsce na twoim miejscu tzn na mrocznym tronie gdzie wiecznej nocy zaległy cienie - bazyl wykuwa swe przeznaczenie...
Heimdall
Bosman
Bosman

Motto BAZYLA:
Żeby nie było statsiarstwa,
Żeby nie było spamerstwa,
Żeby nie było niczego. :twisted:

A mroczny tron gdzie zalęgły cienie to pewnie kibelek, gdy odczuję nagłą potrzebę defekacji w nocy, a akurat światło zabiorą :wink:
...
Simiril
Pomywacz

Eglarest pisze:BAZYL niewiem czy zauwazyles ale moj przedmowca zasugerował(i słusznie ;) ) ze jestes głupi a nie zły ;) .
Bez względu na to jak to odczytałeś nie miałam tego na myśli :? . Po prostu wyraziłam swój pogląd na temat porównania BAZYLi do pestek. I przedstawiłam jako fakt to, że każdy wie, iż w wiśniach są pestki, dlatego pestki nie robią na nich wrażenia, a porównanie jest złe. Nic więcej. A ty drogi Eglareście, czytaj to, co jest napisane, a nie doszukuj się między wierszami tego, czego nie ma :roll: .

Przypominam, że ten temat służy obaleniu mitu, iż BAZYL jest różową, pluszową jaszczurką, (czy złym BAZYLiszkiem) a nie poddawaniu pod wątpliwość jego ilorazu inteligencji. Jeśli masz do niego jakieś zastrzeżenia załóż osobny temat (tylko szybko, BAZYL niedługo wraca 8) )
Eglarest
Chorąży
Chorąży

a ja myslalem ze obaliles mit zlego bazyla ugerujac ze jest glupi
a co ty sie tak bronisz tyylko winny sie tak bronii ;) -boisz sie BAZYLA :D?
Simiril
Pomywacz

Nie boje. Wyjaśniam, o co mi chodziło, by nikt nie miał wątpliwości. Co innego udowadnianie, że nie jest zły, a co innego obrażanie go.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

aj tam zaraz obrazanie ;) przecież bylo to z przymrozniem oka.. zresztą ZŁY BAZYL napewno zrozumie i okaze łaske karajac mnie łagodnie :D:D
Simiril
Pomywacz

Na pewno okaże ci łaskę i potraktuje łagodnie, bo on nie jest zły 8) .
Eglarest
Chorąży
Chorąży

o widzisz bedziemy mieli najwyzej dowod ktory wszystko rozwikła ba! rozwiaze najwieksza zagadkę wszechswiata ostatnich czasow !

jak BAZYL moze byc zły poczytajcie jego opisy na gg :D
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Na razie opis wyraźnie sugeruje, że do 25 listopada mamy labę, bo ZŁEGO nie ma :P ZŁEGO nie ma, forumowicze harcują :D Ciekawe co nas spotka po jego powrocie... Bo wiecie... Przewiduję, że do tego czasu zbiesią się nawet najgrzeczniejsi forumowicze :P
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Heimdall
Bosman
Bosman

O, trzy dni wolne od ZŁEGO? To świetnie. Na forum można rzeźnić :twisted: . A zresztą, z BAZYLEM też można było rzeźnić, tylko że cicho, żeby nie zauważył :wink:
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

tak bo rzeźnic to trzeba potrafić;)

3 dni jest niczym w obliczu wiecznosci pod rządami BAZYLISZKA vel rozowej wlochatej jaszczurki

juz wymyslam sobie kare za moje grzechy :d
Heimdall
Bosman
Bosman

Kara może być tylko jedna - banicja! Tylko że od humoru BAZYLA zależy czy na tydzień, miesiąc czy dożywotnia, trzeci bosmanie na statku "Tawerna" :wink: .
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

a prosze jaki zgryzliwy sie zrobil:D:d bosmanuje mi tu :D:d

A bazyl pewnie zdegraduje za kare mnie do rangi pucybuta :D:D
on jest ZŁY ale czasem zna akt łaski :d by muc sie znecac nad nami biednymi dalej... i dłużej...
ODPOWIEDZ