ten dar jest nieprzewidywalny, ja tylko muszą gadać i tak zorganizować wszystko wokół, żeby jakaś historyjka była w ogóle prawdopodobna.
 ten dar jest nieprzewidywalny, ja tylko muszą gadać i tak zorganizować wszystko wokół, żeby jakaś historyjka była w ogóle prawdopodobna.Ej, MG śpisz czy co? Gdzie indziej odpisujesz, a o swojej sesji zapomniałeś.

ten dar jest nieprzewidywalny, ja tylko muszą gadać i tak zorganizować wszystko wokół, żeby jakaś historyjka była w ogóle prawdopodobna.

) do gry.
 ) do gry.

... Jeszcze tylko fds został...
 ... Jeszcze tylko fds został...

Tanie to dla mnie za 2,89zł
 Tanie to dla mnie za 2,89zł  ) i było bardzo dobre
) i było bardzo dobre  Do tego chłopak koleżanki cały czas dolewał
 Do tego chłopak koleżanki cały czas dolewał 

... Niech Zeth cokolwiek naskrobie, jego postać tak czy siak jest dość małomówna...
 ... Niech Zeth cokolwiek naskrobie, jego postać tak czy siak jest dość małomówna...

Dlatego zawsze piję szybko, żeby jak najmniej życia marnować
 Dlatego zawsze piję szybko, żeby jak najmniej życia marnować  Ale dobrze że sesja znów wraca na właściwe tory. WW - jak już będziesz poganiać Zetha, to, zdaje się, w Planobiegaczach też nie odpisał... Mogę prosić o dołączenie tej prośby do litanii?
 Ale dobrze że sesja znów wraca na właściwe tory. WW - jak już będziesz poganiać Zetha, to, zdaje się, w Planobiegaczach też nie odpisał... Mogę prosić o dołączenie tej prośby do litanii?