... Ruszcie się leniuchy paskudne...
 ... Ruszcie się leniuchy paskudne...[WFRP] Spisek w Bogenhafen - REKR. ZAMK.; KOMENTARZE -

- 
				Ninerl
- Bombardier

- Numer GG: 6110498
Re: [WFRP] Spisek w Bogenhafen - REKR. ZAMK.; KOMENTARZE -
Ja kcem grać dalej  ... Ruszcie się leniuchy paskudne...

... Ruszcie się leniuchy paskudne...Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.

- 
				hyjek
- Marynarz

- Kontakt:
Re: [WFRP] Spisek w Bogenhafen - REKR. ZAMK.; KOMENTARZE -
Ugh, ile mam czasu na nadrobienie wszystkiego i odpisanie? 
Bo jest taki problem ze ja jeszcze matur nie skonczylem a do kompa mam dostep roznie, o czym swiadczy zreszta godzina w ktorej wyslany zostal ten post.
Zreszta, niewazne ile, nawet jakby to mial byc dzien czy dwa, postaram sie odpisac najszybciej i najlepiej jak umiem, w razie czego nie czekajcie na mnie. Ba! pozwalam nawet zrobic Konradowi przymusowy urlop ;]

Bo jest taki problem ze ja jeszcze matur nie skonczylem a do kompa mam dostep roznie, o czym swiadczy zreszta godzina w ktorej wyslany zostal ten post.
Zreszta, niewazne ile, nawet jakby to mial byc dzien czy dwa, postaram sie odpisac najszybciej i najlepiej jak umiem, w razie czego nie czekajcie na mnie. Ba! pozwalam nawet zrobic Konradowi przymusowy urlop ;]
Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie
Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach

Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach