Muzyka
-
- Majtek
- Numer GG: 3206842
- Kontakt:
Falka ja Cie zmartwie ale to nie żart. To jest popełniony z premedytacją atak na Ciebie, ponieważ tylko ty mogłaś to spostrzec dsadfga_atadf_a zrobił to specjalnie żeby zobaczyła to Falka_Wielka_Królowa_Chomików_I_Wiewiórek i żeby jej mózg po przeczytaniu tego się zlasował, aby gdy Ty będziesz się ślinić na widok 'suhasz', on mógł stać się władcą WSZYSTKICH CHOMIKÓW I WIEWIÓREK ŚWIATA !!!!
(tak wiem że to wszystko bez sensu, ale jestem na nogach już 68 godzin więc...wybaczcie)
(tak wiem że to wszystko bez sensu, ale jestem na nogach już 68 godzin więc...wybaczcie)
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
O jakim błędzie mowa?
dsa... a mów o czym chcesz, ale pisz na forum tylko to co innych zainteresuje ;-P A jeżeli chcesz opisać Antrax to zrób to dokładnie w jednej notce, a nie czekasz, aż Cie ludzie za język pociągną - to już podpada pod statsiarstwo ;-P
a żeby nie robić off topa dodam - Yankovic i tak rządzi! ;-p
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
-
- Marynarz
- Kontakt:
Czarny... synu gdziezes ty sie wychowal chyba w komorce ksiedza na wsi.Z takimi pogladami to krzyz na droge. Ja zaznaczylem metal bo tego po prostu slucham , dziwia mnie ludzie w stylu darth wojtexa ktorzy jakos dziwnie mieszaja muzyke no dobra slucha metalu fajnie ale zeby zaraz techno ...jezu czlowieku ibiza wita wlosy na zelik i wbijasz na impre na wsi. A z zespolow to Marduk , Dimmu Borgir , Cradle of Filth , Iron Maiden , Metallica [stara lecz sa chlubne wyjatki] , Slipknot , SOAD , Cannibal Corpse , Fintroll , Vader , Behemoth , troche rammstein i wiele innych o ktorych zapomnialem ...cos innego od rzezni to czasem within temptation ale nie nagminnie ...nightwish , Leaves Eyes [polecam ] , punk w stylu KSU .... a czasem nawet regge ale jak juz to glownie marley i jedna polska kapela Indios Bravos. No i to tyle
Up The Irons!
Up The Irons!
WarHammer 40.000 Świat który jest nieustającą wojną.
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Kok
|3ARA/\/ co sie do mieszania muzyki czepiasz? jak bys zobaczyl mieszanke ktora ja slucham na codzien... muzyka grana na organach (anton lavey - satan takes a holiday (instrumental) rlz), reggae (bob marley, a z polskich to indios bravos, habakuk, itp.), rock (coma, t. love), punk (ksu, farben lehre <- to tez polskie, awaria), ska (cala gor barwnikow, koniec swiata), metal (zwykle black, death, trash, ostatnio prawie tylko underground)
a pere dni temu znalazlem na niemieckim forum link do eisregen - meine tote russische freundin (moja martwa rosyjska przyjaciolka). naprawde fajne! http://cimorks.de/pages/misc/rhampster3.php <- posluchac i obejrzec! troche makabryczne rysunki, jeszcze bardziej makabryczny tekst, ale jest swietne! (kliknac na "wottsch it!" zeby obejrzec )
a pere dni temu znalazlem na niemieckim forum link do eisregen - meine tote russische freundin (moja martwa rosyjska przyjaciolka). naprawde fajne! http://cimorks.de/pages/misc/rhampster3.php <- posluchac i obejrzec! troche makabryczne rysunki, jeszcze bardziej makabryczny tekst, ale jest swietne! (kliknac na "wottsch it!" zeby obejrzec )
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
W ankiecie zaznaczyłem metal, ale słucham też rock i grunge. Najulubiensza moja kapela to Godsmack (przynajmniej jedna piosenka na dzień ) Oprócz Godsmack`a słucham też: Slipknot, SOAD, AiC, Machine Head, Fear Factory, polski Hunter, KoRn, Drowning Pool i Coal Chamber. Jak chce sie troche zryc tekstami to słucham Kittie (Jakby np. Slipknot mial zwykłe teksty...)
Fear me not but fear my hell
Man made me so I could kill
Praise me in the name of war
I destroy both rich and poor
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Coz ja moglem zaznaczyc jak nie metal? W sumie znarza mi sie sluchac czegos innego, to ciezka muza wypelnia wieksza czesc mojego czasu.
Co do ) kapel, to slucham: moonspell (co zreszta widac po podpisie ), opeth, chastisement, luminaria, misteria, summoning. Tylko tyle, bo wiecej mi sie pisac nie chce
Co do ) kapel, to slucham: moonspell (co zreszta widac po podpisie ), opeth, chastisement, luminaria, misteria, summoning. Tylko tyle, bo wiecej mi sie pisac nie chce
-
- Bombardier
Gdy po raz pierwszy wszedłem na ten temat, zaznaczyłem Hip-hop (no bo wtedy tego słuchałem). Ale kajam się, bo zmieniłem orientację muzyczną (he he... już myśleliście, że seksualną...) na Metal. Ło Bosh! To jest muza!
A moje ulubione zespoły to: Linkin Park (no co?!), KoRn, Apocalyptica i Rammstein. Mało, ale przecież jestem jeszcze świeży.
Widzę, że się polubimy.Carchmage pisze:Świetna jest też Apocaliptyca. Polecam ic płytę "Apocaliptyca". Nie ma to jak metal na wiolonczelach .
A moje ulubione zespoły to: Linkin Park (no co?!), KoRn, Apocalyptica i Rammstein. Mało, ale przecież jestem jeszcze świeży.
-
- Kok
Runiq ty sobie posluchaj children of bodom albo slayer dopiero wtedy zobaczysz co to metal... a jak bys mnie kiedys spotkal to bys sie dowiedzial co to underground niemiecki taki hardcore ze szczena opada... poszukaj sobie w niecie eisregen albo dunkelgrafen... to jest black metal...
a co do LP to juz sie chyba wypowiadalem....
a co do LP to juz sie chyba wypowiadalem....
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
LaRy ma rację. By doświadzcyć tego co znaczy metal, to trzeba posłuchać czegoś naprawdę metalowego. Polecam np. Killswitch Engage, Mudvayne, lub inne (partrz mój post powyżej). Co do KoRn`a to się zgodzę. Bardzo dobra kapela. Runiq tak na marginesie w swoim podpisie masz "screaming some sound", mi się wydaje, że powinno być "screamings of sound". Bynajmniej tak na moje ucho Jonathan w "Falling away from me" śpiewa...
Sorry, ale lubie się czasami do czegoś przyczepić...
Sorry, ale lubie się czasami do czegoś przyczepić...
Fear me not but fear my hell
-
- Bombardier
-
- Kok