Czy nowy projekt budżetu na rok 2005 obejmuje hurtową sprzedaż komiksu "Bohaterzy Ragnarök" do księgarni na całym świecie i tłumaczenie go na wszystkie jezyki?
Komiks jest fajny, ale czy bedzie edycja numer 2, bo akcja w 1. już jest od pewnegio czasu
Wiem, ze wybiegam w przyszlosac, ale czytelnicy czekają
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
Widziałem ostatni odcinek (chyba siódmy). Jezu, super wyszedłem . Rajah też się cieszy. Wyglądam jak Buka z Muminków (i te klapki). A Rajah jest taki, jaki być powinien (no, może za duży z niego mięśniak). Ludzie, ten koleś ma talent! Stary, rób dalej ten komix, oj rób. Jak kto wejdzie na forum i to zobaczy, to na pewno będzie chciał się zapisać na forum (bo jak takie rzeczy na nim są, to na pewno jest super).
Hie hie hie, popieram To 'osmieszenie' wyszlo genialnie
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
Buuuu... Nie wyszło mi ośmieszenie Khazara i Rajaha, czuję się zdołowany... ale cóż, w sumie się cieszę, że Wam się podobało... Swoją drogą zastanawiałem się, czy nie zrobić stronki internetowej z komiksem, ale jest jeden problem: kompletnie się nie znam na html'u i nie znam żadnego darmowego serwera, gdzie mógłbym stronkę zrobić. Jeżeli ktoś chce mnie w tej kwestii wspomóc, nie pisze na moje PW.
A ja widziałem komix Dantego i myślę, że narysował siebie świetnie. I te skrzydełka. Normalnie jak u smoka (lub demonka - w zależności, jak na to patrzeć).
Nawet niewiesz jaka to radość dowiedzieć się że ładnie narysowałeś skrzydełka kiedy pół godziny wpatrywałeś się w bmp Smoka w celu narysowania ich Wielkie dzięki!!!!
He he! Najlepszy (narazie) jest odcinek o Khazarze i Rajah'u. Tylko szkoda, że Khazar to tylko ciemna plama z sandałami. Mimo wszystko: WIELKIE BRAWA DLA WALTOSA! (i dla mnie, i dla Dantego, i znowu dla mnie, dla Khazara, dla mnie...)
No cóż, w temacie Khazar siebie opisał, jako ciemną, zakapturzoną postać ze świecącymi oczami... A włochate nogi i sandały to moja inicjatywa. Ale na upartego to mógłbym mu dodać wyjątkowo długi nos, wełniane rękawice, albo różowe gacie w króliczki, ale nie wiem, czy sam Khazar byłby z tego zadowolony...
nie no komiks naprawde COOLOFFY!!! a mnie sie podoba odcinek z Khazarem...albo mną ta łysa głowa mnie dobiła zajefajne a teraz komiks bedzie o kim juz sie nie moge doczekać (bedzie nastepny napad smiechu) bede sie smiał razem z RUNIQ'iem thehehehehe
Im więcej robicie komixów, tym lepiej wam to wychodzi. Pierwszy komix był prosty. Teraz są takie zajefajne, że aż można dłuuuuugo na nie patrzeć i się nie znudzić. A najlepszym odcinkiem jest ten... O MNIE . Najfajnieszy, najśmieszniejszy, a ośmiesznenie mnie wyszło ci very good. Najlepszy text z tego komixu to chyba ta kwestia Rajahy na samym początku: "Ja tu nam, kurna, Wejście Smoka robię..." .
Znaczy to była forma takiego interaktywnego opowiadania. Każdy coś dopisywał, akcja szła gładko, full dynamiki. Świetna rzecz. I fajnie się skończyło. Tak dramatycznie. I jakie były efekty. Ciekawe, jak Waltos to narysuje?