Użytkownicy Forum
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
-
- Kok
- Numer GG: 0
NIE NIE i NIE!!! Soczek ma być pomarańczowy. Fajny klimacik tam będzie. Może jeszcze w menu będzie miód pitny albo krasnoludzkie piwo... hehe! fajny by był klimacikMAd Phantom pisze:
Kufelki, kufelki... IMO zdecydowanie najlepiej tu pasują i nie ma co cudować a w nich... soczek wieloowocowy (no co? Spora część userów jest niepełnoletnia )
-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Numer GG: 2207328
-
- Arcymod Tawerniany
Ano są - a rano ich jeszcze nie było :p
Trzeba przyznać, że całkiem fajnie wyszły
Radkoff -> No niby tak, ale to byłby system mocno subiektywny i jako taki budziłby sporo kontrowersji... pozatym wymagałoby to troche roboty A tak, to rangi są fajnym urozmaiceniem na forum i niczym innym... - może nawet tak jest lepiej? (a ile kto wkłada w rozwój forum, każdy widzi... )
A jak ktoś będzie wykazywał zbytnią pazerność w napełnianiu kolejnych kufelków, to... cóż, po coś mam ten zielony nick, no nie?
-
- Marynarz
- Numer GG: 2207328
-
- Kok
-
- Kok
- Numer GG: 0
laRy na 2 piwa! A co do nabijania postów to nie mówię że będę pisał byle największe g... po to by był post... zresztą ostatnio nawet dostałem upomnienie za posty nic nie wnoszące do dyskusji (chociaż i tak nie wiem za który post).
Kufelki uważam za świetną sprawę poprawiającą klimacik. Wkońcu jesteśmy w Tawernie to co jakiś czas piwko musi być.
Kufelki uważam za świetną sprawę poprawiającą klimacik. Wkońcu jesteśmy w Tawernie to co jakiś czas piwko musi być.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Okej - a za każdy z pustym kuflem wpłaca na moje konto 500 zł. To załatwiamy bez głosowania.
Czemu kufle są pełne i puste, cóż... mamy dość dużó rang, a pierwotnie kufelki były do szerokości 150 pikseli (teraz są 75)... Jednak brzydko to wyglądało jak wystawały za awatara, więc borg podsunął pomysł zrobienia też pustych... No i tak też zostało to zrobione... Co do specjalnych obrazków rang, to jest to niemożliwe w przypadku nie-tawerniakó, gdyż obrazki są ściśle uzależnione od nazwy rangi.
Czemu kufle są pełne i puste, cóż... mamy dość dużó rang, a pierwotnie kufelki były do szerokości 150 pikseli (teraz są 75)... Jednak brzydko to wyglądało jak wystawały za awatara, więc borg podsunął pomysł zrobienia też pustych... No i tak też zostało to zrobione... Co do specjalnych obrazków rang, to jest to niemożliwe w przypadku nie-tawerniakó, gdyż obrazki są ściśle uzależnione od nazwy rangi.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Mat
- Kontakt: