The Witcher

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Re: The Witcher
Inferntallus - weź, piszesz gorzej odemnie - oc nei?
Jestem zły, że się pytam o takie rzeczy, lecz czy w grze spotkam Yennefer?
I tu, wstyd pytac (i tak będę szukał całą noc) - gdzie są SEFIRY!?
I tu, wstyd pytac (i tak będę szukał całą noc) - gdzie są SEFIRY!?
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Bosman
<lol2>Azrael666 pisze:Inferntallus - weź, piszesz gorzej odemnie - oc nei?
Nie. ;P W sumie to jest nawet logiczne jeśli uważnie przyjrzymy się wydarzeniom w Epilogu. ;P
<lolsiedemset>Azrael666 pisze:I tu, wstyd pytac (i tak będę szukał całą noc) - gdzie są SEFIRY!?
Jeśli masz orginalną wersję to spis wszystkich sefirów będzie w poradniku do gry. Sam dzięki temu znalazłem sefirę u Leu.. Lue... no, tego nilfgaardzkiego kupca. ;P
Aha - jedno pytanie - jak wygląda Twoje podejście do detektywa? (Bo rozumiem, że jesteś w II Akcie

-
- Bosman
Spoiler - za tego złego? Avar coś tam. (choc po tym co mówiłeś pewnie okaże się, że to jakiś inny czarownik np. ten z którym bym walczył jak bym poszedł z Triss) Zauważyliście, że jak sie do niego podchodzi to amulet zaczyna drgac?
Pisałem, że wstyd pytać bo i tak mam zamiar sam je znaleźć.
Epilog jest pod koniec gry wiesz?
P.S Czy mi się wydaje, czy Triss miała pocharatany dekolt po bitwie o Sodden? W grze nie dośc, że ma problemy anatomiczne z piersiami, to jeszcze je eksponuje.
P.S2 http://www.gamespot.com/best-of/genreaw ... ml?page=10 - odajcie głos na Wiedźmaka!
Pisałem, że wstyd pytać bo i tak mam zamiar sam je znaleźć.
Epilog jest pod koniec gry wiesz?
P.S Czy mi się wydaje, czy Triss miała pocharatany dekolt po bitwie o Sodden? W grze nie dośc, że ma problemy anatomiczne z piersiami, to jeszcze je eksponuje.
P.S2 http://www.gamespot.com/best-of/genreaw ... ml?page=10 - odajcie głos na Wiedźmaka!
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

-
- Bosman
Sprawdziłem w książce - Triss nie powinna miec dekoltu w "Wiedźminie" - czarodziejka skarżyła sie, że po bitwie o Sodden nigdy już nie założy dekoltu.
http://www.gamespot.com/best-of/genreaw ... ml?page=10 - odajcie głos na Wiedźmaka!
http://www.gamespot.com/best-of/genreaw ... ml?page=10 - odajcie głos na Wiedźmaka!

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Tak, ale wiele razy bylo napisane, że czarodziejki większość swoich mocy ukierunkowują na poprawianie swojej urody 

Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Majtek
- Numer GG: 6489564
Bo dla kobiet seks jest zawsze na pierwszym miejscu
Nawiasem to Triss niezła laska jest. Ale i tak żadna nie przebije Shani
to jest moja wiedźminowa bogini

Nawiasem to Triss niezła laska jest. Ale i tak żadna nie przebije Shani

WolfTeam... warto chociaż zobaczyć...

-
- Bosman
Mamy podobny gustNawiasem to Triss niezła laska jest. Ale i tak żadna nie przebije Shani to jest moja wiedźminowa bogini

Powiedziała: "Nie pożałowano nam najlepszych eliskirów, zaklęc czarów, amuletów i artefaktów.(... mówi o tym jak to sie starali i że mimo wszystko dużo pomogli...) Ale ja już nigdy nie założe wydekoltowanej sukni Geralt. NIgdy"Tak, ale wiele razy bylo napisane, że czarodziejki większość swoich mocy ukierunkowują na poprawianie swojej urody

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Baby zawsze wyolbrzymiają takie rzeczy 

Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Majtek

-
- Marynarz
muszewpisac10znakow
Ostatnio zmieniony czwartek, 17 lipca 2014, 10:28 przez Trankvilus, łącznie zmieniany 1 raz.
Koyaanisqatsi!

-
- Szczur Lądowy
świetna grafika , dzięki ekstra , a przede wszystkim Polska . Od wczoraj już gram i nie mogę przestać

-
- Bosman
Może to jakaś obsesja, ale że akurat czytam Wiedźmina i jednocześnie gram w grę (miałem duuużą przerwę, bo komputer nowy trochę zwlekał z przybyciem) muszę wytknąć jeszcze jeden błąd twórcom. W książce Yennefer mówi (w okolicach Wyzimy) - Zostaw to Ciri to nie woda, a końskie szczyle i pomyje. Nie padało od miesiąca.
Natomiast w grze, prawdopodobnie dlatego, że twórcy chcieli się popisać zmienością zachowań, oraz efektami pogodowymi deszcz pada prawie co dzień.
Natomiast w grze, prawdopodobnie dlatego, że twórcy chcieli się popisać zmienością zachowań, oraz efektami pogodowymi deszcz pada prawie co dzień.

-
- Bosman
Ee.. przepraszam najmocniej - ale o czym Ty pier.. mówisz?Azrael666 pisze:Może to jakaś obsesja, ale że akurat czytam Wiedźmina i jednocześnie gram w grę (miałem duuużą przerwę, bo komputer nowy trochę zwlekał z przybyciem) muszę wytknąć jeszcze jeden błąd twórcom. W książce Yennefer mówi (w okolicach Wyzimy) - Zostaw to Ciri to nie woda, a końskie szczyle i pomyje. Nie padało od miesiąca.
Od kiedy to nie istnieją pory roku? Od kiedy pogoda gwałtownie się nie zmienia? No, kurde - śmiem twierdzić, ze napisałeś tego posta tylko dlatego, że już kompletnie nie masz co robić. Za oknem miewam tygodniowe susze i nastepujące po nich tygodniowe ulewy - widocznie twórca skryptu pogody w Gdańsku chciał się popisać, co nie?

-
- Bosman
Nie, nie napisałem tego posta bo nie miałem co robić, ale o ile mi wiadomo to w Wiedźminie jest wiosna...
Edit: Na 100% jest wiosna bo mówią "Przeczekamy zime i wyruszamy".... (w książce w tym momencie również była wiosna)
Edit2: Skoro gra już wyszła... dało by się jakoś zmienić nazwe ankiete?
Edit: Na 100% jest wiosna bo mówią "Przeczekamy zime i wyruszamy".... (w książce w tym momencie również była wiosna)
Edit2: Skoro gra już wyszła... dało by się jakoś zmienić nazwe ankiete?

-
- Majtek
Tej Azrael, a my co teraz mamy? Mamy "zime" prawda? A co za oknem widzisz? Śnieg, sanki i bałwany? No może bałwanów się trochę kręci ale reszta odleciała do zimnych krajów. Nie wiem czy zauważyłeś ale powracały już niektóre ptaki (tylko na boćki czekamy, ale one zawsze się spóźniają) i zapach powietrza taki inny, niezimowy... wiec nieraz w wiosne może być susza a innej wiosny trzeba wały powodziowe budować. A że w Wiedźminie okolice bardzo kojarzyły mi się z polskimi widokami to śmiem twierdzić że się nie dziwie.

-
- Bosman
Tak, ale to co teraz mamy to taka mała anomalia pogodowa. OCZYWIŚCIE, twórcy mogli wprowadzić anomalie do świata Sapka, ale... po co, jeśli nie po to, aby sie popisać uciekającymi kurami (do kurnika)???Tej Azrael, a my co teraz mamy? Mamy "zime" prawda? A co za oknem widzisz? Śnieg, sanki i bałwany? No może bałwanów się trochę kręci ale reszta odleciała do zimnych krajów. Nie wiem czy zauważyłeś ale powracały już niektóre ptaki (tylko na boćki czekamy, ale one zawsze się spóźniają) i zapach powietrza taki inny, niezimowy... wiec nieraz w wiosne może być susza a innej wiosny trzeba wały powodziowe budować. A że w Wiedźminie okolice bardzo kojarzyły mi się z polskimi widokami to śmiem twierdzić że się nie dziwie.
Mam nadzieje, że w dodatku do gry zajmiemy sie przeszłością Wiedźmina... ach, to by było cudowne wyjechać z Kaer Morhen pełnego wiedźminów i dostać tylko miecz*, oraz konia.
* Miecze, ale miecz lepiej brzmi

-
- Majtek
To, że eko-świry wmawiają nam, że to co się teraz dzieje jest anomalią pogodową to nie znaczy, że nią jest.
Taka pogoda w ostanich latach w zimę zdarzyła się już kilkakrotnie, nie wspominając, że w dziejach ziemi zima nie zawsze oznaczała zimę, bo często bywało tak, że pogoda była jaka jest np. teraz. Nasza planeta jest w ciągłym ruchu i to nie tylko w znaczeniu, że się obraca, ale też i pogoda/klimat jest zmienny. Wiec... to nie jest anomalia, bo zaczyna być normą.
Już nie wspomne o dziurze ozonowej... ale dość o eko-świrach.
Skoro światem wiedźmina rządzą podobne prawa fizyczne jak w naszym świecie, to myśle, że możliwe jest wszystko, a i jeszcze więcej...

Taka pogoda w ostanich latach w zimę zdarzyła się już kilkakrotnie, nie wspominając, że w dziejach ziemi zima nie zawsze oznaczała zimę, bo często bywało tak, że pogoda była jaka jest np. teraz. Nasza planeta jest w ciągłym ruchu i to nie tylko w znaczeniu, że się obraca, ale też i pogoda/klimat jest zmienny. Wiec... to nie jest anomalia, bo zaczyna być normą.
Już nie wspomne o dziurze ozonowej... ale dość o eko-świrach.
Skoro światem wiedźmina rządzą podobne prawa fizyczne jak w naszym świecie, to myśle, że możliwe jest wszystko, a i jeszcze więcej...