Muzyka
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Re: Muzyka
Za to mi się bardzo spodobało Może dlatego, że się nie znam na metalu ani w ogóle na muzyce.. ^^
Tymczasem nowa płyta L.U.Ca (słaba niestety), "Archiwum Kinematografii" kultowej PFK - ekstra!
Tymczasem nowa płyta L.U.Ca (słaba niestety), "Archiwum Kinematografii" kultowej PFK - ekstra!
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
To co podrzuciles jest tak slabe, ze zal sciska wiadomo co. Zero w tym zaciecia, rock'n'rolla czy czegokolwiek, co jakos szczegolnie odroznialoby ten utwor od normalnej kolendy zaspiewanej w nietypowy sposob.Adamir pisze:Płyta "We wish you a metal Christmas and the headbanging new year" rządzi. Kolędy w metalowej adaptacji, dodatkowo śpiewane przez znamienitych muzyków (Lemmy z Motorheada, Alice Cooper, czy Ronnie James Dio). Świetna kompilacja, polecam.
Mała próbka -"Silent Night" w wykonaniu Chucka Billy'ego z Testamentu. Ciekawa interpretacja.
Widac, ze Chuckowi nie chcialo sie tego robic. Poza tym brzmienie jest tragiczne.
Z takich wynalazkow zdecydowanie wole Ich glaub' nicht an den Weihnachtsmann Toma Angelrippera (wokalista/basista Sodom) - nie dosc, ze humorystyczne, to do tego z wypierdem, nieco punkowym zacieciem i po niemiecku - nie moze sie niepodobac
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Hevimetal ssie ale to jest fajowe. I przecze sam sobie bo to nie jest tylko jeden hewimetalowy zespół bo to kilkunastu kolesi z czołowych sespołów lol.
http://www.youtube.com/watch?v=P7eqxg92YG0
http://www.youtube.com/watch?v=P7eqxg92YG0
-
- Majtek
To co podrzuciłeś brzmi jakby koleś bardzo chciał ale mu nie wychodziło (a niemiecki wcale mi nie przeszkadza). Do takich wynalazków podchodzę dość sceptycznie ale jak ktoś odczuwa potrzebę słuchania czegoś w tym stylu to polecałbym coś z twórczości Trans Siberian Orchestra (przeróbki bardziej rockowe niż metalowe za to robione z głową).Craw pisze:Z takich wynalazkow zdecydowanie wole Ich glaub' nicht an den Weihnachtsmann Toma Angelrippera (wokalista/basista Sodom) - nie dosc, ze humorystyczne, to do tego z wypierdem, nieco punkowym zacieciem i po niemiecku - nie moze sie niepodobac
There is no system but GNU, and Linux is one of its kernels
-
- Szczur Lądowy
Ja słucham rocku dla rozluźnienia i odpoczęcia a hip hop i pop w czasie długich sesji grania w Pac mana
-
- Chorąży
A ja ostatnio wróciłem do muzyki oi! a to za sprawą zespołu Perkele, który polecił mi znajomy. Klasyczne brzmienie oi'owe. Moc Co prawda są ze Szwecji a wokalistą jest jakiś latynos ale to przecież nic nie szkodzi
Najlepsze piosenki wkleiłem tutaj: viewtopic.php?p=156445#p156445
Najlepsze piosenki wkleiłem tutaj: viewtopic.php?p=156445#p156445
.
-
- Marynarz
- Numer GG: 12362182
Z całej tej płyty najbardziej podoba mi się nazwa.
Całą resztę zaorać. I do cholery, kto zajmował sie brzmieniem ?
"Umysł rozkazuje ciału i ono jest posłuszne. Umysł rozkazuje sobie samemu i natrafia na opór."
- Lady Jessika Atryda, "Diuna" Herbert
-
- Bosman
No lol ogolem to chyba kolo ma jakies arabskie korzenie a ich od antysemitów wyzywają i nazistów bo spiewaja o tym że kochają ojczyznę.A ja ostatnio wróciłem do muzyki oi! a to za sprawą zespołu Perkele, który polecił mi znajomy. Klasyczne brzmienie oi'owe. Moc Co prawda są ze Szwecji a wokalistą jest jakiś latynos ale to przecież nic nie szkodzi
O bo nazwa jest taka nordycka i mroczna. I w ogóle. A całą resztę zaorac bo to punk rock. A chuj kogo kolwiek obchodzi brzmienie w punkrocku.Z całej tej płyty najbardziej podoba mi się nazwa.
ja lubię Perkele za to że są tak tyci tyci blisko viking rocka i blisko im do Ultimy Thule którą poprostu ubóstwiam (akurat oni byli naziolami,pomimo braku zighajlowania i nienawiści w piosenkach, ale teraz starają sie odciać od takiego towarzycha, ale zajebiste blondi dupeczki za sobą ciagneli na koncerty)
http://byakuya87.wrzuta.pl/audio/pATtfs ... agi_szopen polecam polecam POLECAM
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Ostatnio odkurzyłem London Calling wiadomo kogo Nie przepadam za taką muzyką, a jednak ta płyta mnie się podoba. Dziwne
Poza tym dużo Waitsa i powrotu do nut, których namiętnie słuchałem kilka lat temu. No i muszę się w końcu w słuchać w płytę promowaną przez
Poza tym dużo Waitsa i powrotu do nut, których namiętnie słuchałem kilka lat temu. No i muszę się w końcu w słuchać w płytę promowaną przez
-
- Chorąży
Nie wiem gdzie to wrzucić więc wrzucę tu.
Genialna piosenka, genialny tekst, genialny koncert:
Rodney Carrington - Show Them To Me
Genialna piosenka, genialny tekst, genialny koncert:
Rodney Carrington - Show Them To Me
.
-
- Marynarz
- Numer GG: 2565250
-
- Bombardier
Tyle z niej zobaczyłemTen film wideo został usunięty z powodu naruszenia warunków korzystania z serwisu
"Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!"
May the Phone be with you!
May the Phone be with you!
-
- Marynarz
- Numer GG: 2565250
-
- Majtek
Słuchał ktoś ostatniej płyty Lamb of God? Jeśli tak, to co o niej sądzicie? Jak dla mnie (po pierwszym przesłuchaniu) album jest niestety dużo słabszy od "Sacrament", chociaż jest kilka numerów na poziomie, na przykład "Grace".
There is no system but GNU, and Linux is one of its kernels
-
- Marynarz
- Numer GG: 12362182
Grace ma świetne intro.
Ogólnie rzecz biorąc IMO poza małymi wyjątkami wszystko na jedną pałę. Da się posłuchać, ale szybko nudzi.
Ja sam ostatnio siedzę głównie w "Resurrection" i "Chiamira" Chimairy. Świetny neo thrash z core'owymi naleciałościami. No i w kwietniu nowa płytka wychodzi
Ogólnie rzecz biorąc IMO poza małymi wyjątkami wszystko na jedną pałę. Da się posłuchać, ale szybko nudzi.
Ja sam ostatnio siedzę głównie w "Resurrection" i "Chiamira" Chimairy. Świetny neo thrash z core'owymi naleciałościami. No i w kwietniu nowa płytka wychodzi
"Umysł rozkazuje ciału i ono jest posłuszne. Umysł rozkazuje sobie samemu i natrafia na opór."
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Dog Fashion Disco słucham. Jak ktoś lubi Fantomasa "Dirrectors Cut" to niech sobie ściągnie płytę "Adultery" DFD, podobny klimat, tylko, że muzyka nie filmowa. Słucham też Yakuza - niejaki jazzcore. Trochę hardcoreu, trochę jazzu, trochę melancholii... Bardzo, bardzo fajnie im wyszło. No i Cynic, wspaniały synth-wokal, wspaniała technika gry.
Postaram się też zapoznać z Burzum w najbliższym czasie
(A pomyśleć, że rok temu jeszcze siedziałem w hip-hopie... Hm...)
Postaram się też zapoznać z Burzum w najbliższym czasie
(A pomyśleć, że rok temu jeszcze siedziałem w hip-hopie... Hm...)
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Skorup wypuscil singla Czekam na plyte.
http://www.youtube.com/watch?v=ZiqfYsKlm1o
http://www.youtube.com/watch?v=E5MeBdckgHQ
HH w jego wydaniu to jest to co ja lubie w HH. Dla mnie genialne.
http://www.youtube.com/watch?v=ZiqfYsKlm1o
http://www.youtube.com/watch?v=E5MeBdckgHQ
HH w jego wydaniu to jest to co ja lubie w HH. Dla mnie genialne.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.