Rasa, którą gram najchętniej...
-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:
A ja dla kontrastu przedstawie moją postać Jeśli to tylko możliwe (i MG pozwoli) to gram nieumarłym Taki szkielet ze świadomością, oczywiście musi być nekromantą i iluzjonistą (obowiązkowo ) A jeśli nie jest to możliwe to gram rasami z ciemnej strony mocy, czyli istotami ogólnie uważane za złe i nieczyste:) oczywiście wszyscy chaotycznie dobzi.
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Ja Asimarem albo jakim pół niebieninem(do paladyna pasuje) a jak niema to sobie daje pod rase i wpisuje Asimar i własciwościach humana czy czegoś tam. Krasnolud dobry bo twardy.Ork dobry bo silny,Gnom dobry bo mądry.Nizoiłek dobry bo sprytny,Elf dobry bo Inteligent,Pół elf dobry bo zręczny.niebede sie wiecej rozpisywał bo z wszystkich gier tych ras troche jest
BLACK METAL WAR MACHINE!!!
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
"Można odejść od swoich bliskich, zaakceptować koniec istnienia, można pożegnać się z życiem, ale najciężej jest pożegnać się z muzyką."
-
- Marynarz
-
- Szczur Lądowy
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Wyluzuj, stary. Jak można obrazić kogoś, kto tak naprawdę nie istnieje? :>
Ciesz się, że nie nazwał ich krasnoludkami, skrzatami albo ozdobą trawników - to by dopiero była obraza ;>
Ciesz się, że nie nazwał ich krasnoludkami, skrzatami albo ozdobą trawników - to by dopiero była obraza ;>
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Szczur Lądowy
KRASNALE??!! Krasnali masz w bajkach z Królewną Śnieżką. To są KRASNOLUDOWIE!!! Obrażasz rasę nazywając ich krasnalami. [/quote]
Po co się tak pienisz? Co jak co ale przecież krasnale to jest to samo co krasnoludowie. Zrozumiałbym ciebie jakbym napisał krasnoludki albo skrzaty ale krasnale to przecież (ekhem) dopuszczalna forma nic nie uwłaczająca tej rasie.
Po co się tak pienisz? Co jak co ale przecież krasnale to jest to samo co krasnoludowie. Zrozumiałbym ciebie jakbym napisał krasnoludki albo skrzaty ale krasnale to przecież (ekhem) dopuszczalna forma nic nie uwłaczająca tej rasie.
"Flog and Squee / Up the tree / See the army / Flee, flee, flee"
-Goblin nursery rhyme/war cry
-Goblin nursery rhyme/war cry
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
-
- Kok
ja ostatnio mojego mg chcialem namowic na to zebym mogl zagrac bazyliszkime (he he he)... ale sie niezgodzil, powiedzial: "taki brzydki jak bedziesz to nawet cie do knajpy niewpuszcza, a gadac tez bys nieumial, czyli piwa bys tez niezamowil... "
no i na tym sie skonczylo... niestety, a ja tak bardzo chcialem byc jeszcze bardziej ZLY
no i na tym sie skonczylo... niestety, a ja tak bardzo chcialem byc jeszcze bardziej ZLY
- BLACKs
- Tawerniany Cygan