Nowe forum

Zablokowany

Jaką skórkę powinno mieć forum?

Silver - bo jest ładne i przejrzyste
5
8%
Old TRPG - bo jest klasyczne i najlepsze
47
76%
Inne - w poście wpisałem propozycję jakie
10
16%

Liczba głosów: 62
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Re: Nowe forum

Post autor: Force »

Btw. czytam własnie statystyki i widze że mamy... 1153 userów bez żadnego posta (!) Nowe forum więc może kick dla najstarszych?
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Bardzo milo ze jest juz stary skin... Szkoda tylko ze gdy sa nowe, nieczytane posty to ta lampka sie nie swieci... :D Moze to banalne ale moim zdaniem to bylo lepsze..
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Elfin pisze:Bardzo milo ze jest juz stary skin... Szkoda tylko ze gdy sa nowe, nieczytane posty to ta lampka sie nie swieci... :D Moze to banalne ale moim zdaniem to bylo lepsze..
Jak to się nie świeci?
Gdzie się niby nie świeci?
Wszyskie buttony są jak na starym layoucie.
.
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

No to ja jestem slepy albo swiatl o to powoduje... Sprawdze wieczorem.. :D
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Bardzo ładne, chyba najlepsze. jednak nie sa za bardzo widoczne ;/ mogły byc bardziej oczojebne.
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Takie mogły być, a to że mało widoczne, to chyba nie przeszkadza, bo na pierwszy rzut oka od razu wiadomo czy jest tam napisane offline czy online. Ale jakby były bardziej oczojebne to... by mi się nie podobały. Nie lubię oczojebności ;).
...
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Szelmon - całkiem ładne i czytelne. Gratuluje wyczucia ^_-
Force ray - Huh... wydaje mi sie to całkiem widoczne ale nawet gdyby dla niektórych nie było - przecież widać kiedy zielone a kiedy czerwone ^^
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Mam nadzieje ze BAZ to zatwierdzi i wprowadzi. Probowalem wielu roznych czcionek. Ta byla jedyna z tych "niestandardowych" ktora w takim rozmiarze nie tracila na czytelnosci.

Mam tez propozycje nowego logo, to samo co juz pokazywalem, ale przerobione. Daje orginalny rozmiar, ale zapewniam ze przy wysokosci 98px nadal dobrze wyglada i jest czytelne.
Oto moj wypot:
http://img183.imageshack.us/my.php?imag ... opyon1.jpg
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Heimdall
Bosman
Bosman

Podoba mi się to nowe logo, nawet bardzo :D. No i widać na nim, że to nie tylko Tawerna (kufel), ale i RPG (kości).
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Ooo, fajne jest. Chociaż jak znam życie to i tak sporo osób będzie kręcić na nie nosem... W każdym razie mi się podoba. Poza tym przydałoby się coś takiego wyrazistego, bo ten mały obrazek w lewym górnym rogu raczej taki nie jest^^ Na pewno warto spróbować :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Więc jako pierwszy zacznę kręcić nosem :) Po pierwsze, moim zdaniem cały efekt psują te trzy kości. Po prostu jakoś tam... Nie pasują. Po drugie- prawa część obrazka- taka jakaś, nie Taweriana. Miasto ładne, uliczka fajna, ale... Może szło by zrobić np bar, ladę baru, a za nim gruby karczmarz, albo taki złowrogi BAZYL pucujący kufel... Coś rozpoznawalnego.
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

A widziales kiedys szyld wewnatrz, anie na zewnatrz? Na tym polega pomysl, ze jest szyld na pierwszym planie z uliczka w tle. Jak bym za szyldem machnal wnetrze baru, to bylby bezsens i porazka.
;)
Heimdall
Bosman
Bosman

Tori pisze:Po pierwsze, moim zdaniem cały efekt psują te trzy kości.
A moim zdaniem jest wręcz przeciwnie. Kości dodają uroku temu szyldowi i, jak już pisałem, wskazują na tematykę forum.
...
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

Logo jest giciarskie. Kostki też fajne, oddają istotę Tawerny, choć wg mnie, mogłyby być ciut ciemniejsze. Ale tylko odrobinkę, żeby zbyt krzykliwe nie były.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Tylko, ze całośc jest po pomniejszeniu zbyt pstrokata i nieczytelna. Sam nie wiem - to które teraz mamy jest ładne bo przejrzyste i proste...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Czy ja wiem czy nieczytelne:
http://img101.imageshack.us/my.php?image=logotloud8.jpg

Jak na moje oko to calkiem dobrze wyglada. Lepiej niz znaczek, ktory z zalozenia mial miec 5x5mm...
Zablokowany