1.
-
- Bosman
Re: 1.
Zrobione . Teraz wszyscy zainteresowani muszą tak zrobić, a szansa na powstanie grupy się zwiększy wprost proporcjonalnie do ilości głosów na nie.Deep pisze:To może... Oddamy głosy na 'Nie' w temacie 'A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka'. Wtedy BAZYL na pewno się zgodzi
...
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Bosman
A ty nie? Jak zrobiłeś odświeżanie wszechczasów to może nie zrobiłeś tego dla postów? Jeszcze się chwaliłeś: Jak wczoraj przyszedłem na forum miałem mniej postów niż Deep, teraz mam o 100 więcej (cytat z pamięci). Poza tym pisanie tutaj na temat spamodynamiki uważam za świetną zabawę. Już kilka razy myslałem, że padnę ze śmiechu gdy ktoś wymyślił coś absurdalnego.AC pisze:Ale z was są spamerzy, ciąglę tylko polujecie na coraz to kolejne posty? No i po co?
No nie miała. Klonofizycy to dobra nazwa. ZA KLONOFIZYKĘ i SPAMODYNAMIKĘ .Force ray pisze:Mafia radioaktywnych CiEląT miała jakies załozenia? Deep ma racje Nazywajmy sie KLONOFIZYCY
...
-
- Chorąży
Może po prostu będziemi mięli swój własny temat gdzie bedziemy isę wymieniali poglądami natemat KLONOFIZYKI i SPAMODYNAMIKI? Jak się rozrośniemy i posiądziemy ogromną wiedzę może Bazyl z własnej woli da nam jakąś grupę albo osobny dział, gdzie mięlibyśmy dostęp tylko my, Spamofizycy?
.
-
- Bosman
Pomarzyć zawsze można . Na dział lub grupę raczej nie ma co liczyć. Ale temat zawsze można założyć w Tafernie RPG. Chyba nikt go nie usunie.Deep pisze:Jak się rozrośniemy i posiądziemy ogromną wiedzę może BAZYL z własnej woli da nam jakąś grupę albo osobny dział, gdzie mięlibyśmy dostęp tylko my, Spamofizycy?
...
-
- Bosman
Nie wiesz, że forum samo informuje o nowych postach? Nie musisz informować w innych tematach, że gdzieś coś napisałeś.AC pisze:Przerywając waszą iście fascynującą dysputę naukowofilozoficzną, możecie na moment zajrzeć do Spraw Forum gdzie napisałem przed momentem posta?
...
-
- Chorąży
Tak odbiegajac od tematu (wiem, wiem - yu nie ma żadnego tematu): Coś mi się nie podoba. Czemu użytkownicy z duzą ilością postów zamierają? Myśleliśmy, że nowa ranga jest od 2700 postów a Kloner przestał na 2698. Egl go przebił i zaniemówił po 2748. Co o tym sądzicie?
.
-
- Bosman
A co mamy sądzić? Po jakimś czasie nia ma juz o czym tak naprawdę pisać. Poza tym Eglaresta dosyć często nie było przez długi czas na forum. Za jakiś czas przyjdzie i znowu trochę pospa... popisze.
...
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Ekhm mówac serio to uważam że powinieniemwysłac inf na pw do Bazyla żeby stwożył nasza grupe. Tak kompletnie na serio to chciałbym żebyśmy jednoczesnie stanowili taką policję do usówania niebezpiecznego spamingu, informacji o botach reklamujacych viagre, włamaniach i takie tam. Bedziemy oczywiscie także rozważać Teorie Spamodynamiki
napisze mu to na pw
napisze mu to na pw
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt: