1.

Zablokowany
Deep
Chorąży
Chorąży

Re: 1.

Post autor: Deep »

Wychodziłoby więc na to, że Heim jest bliżej?
O nie! Ja pierwszy chcę zostać bytem pozaplanetarnym!
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Niestety nikt z nas nim nie zostanie, bowiem raz na kilka miesięcy przychodzi Kloner i ZK zmienia się o kilkaset postów, dokładnie tyle o ile przybliżymy się do niej przez te kilka miesięcy.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Tak więc jedyną mozliwością jest zablokowanie licznika Klonerowego? Ależ to zalatuje sabotażem hmm... No to przynajmniej chciałbym przebić Stałą Klonera (posty do 25.05.07)
.
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Pozostaje pyatnie jak may odnosić sie do bytu pozaplanarnego Eglarest? Mozemy z nim gadac?
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Sądzę, że tak ale tylko i wyłącznie w ochronnych skafandrach i z bezpiecznej odległości. No i w każdej chwili należy być p[rzygotowanym do ucieczki.
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Chyba tak, czasami się to nawet zdarzyło. Ale zauważ, że od czasu, kiedy Egl stał się bytem pozaplanarnym nie napisał nic na forum (no, jeszcze trochę potem pisał, ale gdy przybył Kloner i mu pogratulował, Eglaresta nie widziałem ani razu). Może poznał jakąś najwyższą prawdę i wie, że już nie musi pisać na forum, ponieważ stał się doskonały...

I teraz pytanie, które mnie nurtuje od wczoraj:
Czy Kloner jest zwykłym użytkownikiem czy bytem pozaplanarnym?
...
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Według prawideł spamodynamiki nie Kloner nie może być bytem pozaplanarnym, ponieważ liczba jego postów nie może być większa niż liczba jego postów. ZK = ZK.
Nie jest też zwykłym użytkownikiem.
WNIOSEK:
Jest Klonerem.

Co do zadania z przebijaniem ZK przez usera - liczyłem wczoraj do wpół do drugiej, ale nie miałem sposobu (liczyłem po kolei) więc uznałem to za niegodne i nie dokończyłem...
Force
Bosman
Bosman

A na chłopski rozum (mam tu jeden, nawet blisko) To kloner nie moze być bytem pozaplanarnym Ponieważ taki jak zozszerza sie wszechswiat tak zwieksza sie Zmienna Klonera (rośnie) Kloner Jest Granicą obecnego Tawernianego Wrzechświata czyli jego cześcią. wzystko poza tą granica jest już OBCE.

Sądząc po opisach to Egla-Egla wyjechał w sprawach osobistych. Jak przyjdzie to zaobaczymy jaki jest jego gromki anihilujacy głos... BTW mozna go tez nazwać Zewnętrznym Bogiem...
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Force ray pisze:Kloner Jest Granicą obecnego Tawernianego Wrzechświata czyli jego cześcią. wzystko poza tą granica jest już OBCE.
A więc jeśli Kloner straci wszystkie posty, wszyscy userzy staną się bytami pozaplanarnymi, a Tawerna zniknie. Wiemy już dlaczego BAZYL nigdy nie chciał wyzerować postów Klonera. To byłby po prostu koniec TRPG.

Następne pytanie:
Co było kiedy Klonera nie było? Co stanowiło granicę Tawerny? Czy istniało wtedy coś takiego jak byt pozaplanarny?
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Heimdall pisze:Co było kiedy Klonera nie było? Co stanowiło granicę Tawerny? Czy istniało wtedy coś takiego jak byt pozaplanarny?
Niestety wtedy mogłoby się okazać, że granicę stanowiłby Bazyl. A wtedy to nigdy, nikomu (newet Eglarestowi) nie udałoby się wydostać poza granicę...
.
Force
Bosman
Bosman

A co wy na pomysł założenia grupy która wyznawała by Klonera i Zewnętrzne bóstwa. (po odpowiedniej ilosci postów dołancza sie do panteonu) i formułowała parwa Spamodynamiki? Niech bedzie sie nazywała SPAMOFIZYCY

oczywiscie bedzie zrzeszac samych spamerów :D
Obrazek
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Lepiej KLONOFIZYCY. SPAMOFIZYCY mogłoby zdradzić naszą spamerską naturę :P
.
Force
Bosman
Bosman

Czekam na dalsze propozycje ^^ grupe założe o 12.30 po rozwazeniu wszystkich za i przeciw
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

To bardzo dobry pomysł, tylko nie wiem czy można zakładać swoje grupy na forum. No ale zawsze możemy działać nieoficjalnie. Wymagania to posiadanie co najmniej 500 postów (powinno być 1000, ale wtedy pomysłodawca nie mógłby należeć do grupy :P). Trzeba się jakoś wyróżnić. Wpisać sobie w sygnaturce Spamofizyk, wartość stałej Klonera, a w zainteresowaniach Spamodynamika :D.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Proponuję aby grupa była zamknięta a wszelkie nowe osoby będą musiały przejść okres badawczy (jeśli po x dniach napisze y postów spamerskich, których nikt nie usunie zdał). Poza tym proponuję wybrać jakąś radę i naczelników grupy. Egl by się nadawał jako nasze bóstwo tylko nie wiadomo co on na to. :D
.
Force
Bosman
Bosman

YES :D
To bardzo dobry pomysł, tylko nie wiem czy można zakładać swoje grupy na forum. No ale zawsze możemy działać nieoficjalnie. Wymagania to posiadanie co najmniej 500 postów (powinno być 1000, ale wtedy pomysłodawca nie mógłby należeć do grupy :P). Trzeba się jakoś wyróżnić. Wpisać sobie w sygnaturce Spamofizyk, wartość stałej Klonera, a w zainteresowaniach Spamodynamika :D.
Dobra grupa bedzie o 12.30 jak wróce ze sklepu :* good idea btw. pewnie mozna twozyc grupy ale buttona nie znalazłem piszcie dalej pomysły Uwzglednie je
Obrazek
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Grupy chyba tylko admini mogą tworzyć. Myślę jak zaspamujemy skrzynkę Bazylowi albo Falce to się zgodzą :P
.
Zablokowany