1.
-
- Bosman
Re: 1.
Chyba tak, czasami się to nawet zdarzyło. Ale zauważ, że od czasu, kiedy Egl stał się bytem pozaplanarnym nie napisał nic na forum (no, jeszcze trochę potem pisał, ale gdy przybył Kloner i mu pogratulował, Eglaresta nie widziałem ani razu). Może poznał jakąś najwyższą prawdę i wie, że już nie musi pisać na forum, ponieważ stał się doskonały...
I teraz pytanie, które mnie nurtuje od wczoraj:
Czy Kloner jest zwykłym użytkownikiem czy bytem pozaplanarnym?
I teraz pytanie, które mnie nurtuje od wczoraj:
Czy Kloner jest zwykłym użytkownikiem czy bytem pozaplanarnym?
...
-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Według prawideł spamodynamiki nie Kloner nie może być bytem pozaplanarnym, ponieważ liczba jego postów nie może być większa niż liczba jego postów. ZK = ZK.
Nie jest też zwykłym użytkownikiem.
WNIOSEK:
Jest Klonerem.
Co do zadania z przebijaniem ZK przez usera - liczyłem wczoraj do wpół do drugiej, ale nie miałem sposobu (liczyłem po kolei) więc uznałem to za niegodne i nie dokończyłem...
Nie jest też zwykłym użytkownikiem.
WNIOSEK:
Jest Klonerem.
Co do zadania z przebijaniem ZK przez usera - liczyłem wczoraj do wpół do drugiej, ale nie miałem sposobu (liczyłem po kolei) więc uznałem to za niegodne i nie dokończyłem...
-
- Bosman
- Numer GG: 0
A na chłopski rozum (mam tu jeden, nawet blisko) To kloner nie moze być bytem pozaplanarnym Ponieważ taki jak zozszerza sie wszechswiat tak zwieksza sie Zmienna Klonera (rośnie) Kloner Jest Granicą obecnego Tawernianego Wrzechświata czyli jego cześcią. wzystko poza tą granica jest już OBCE.
Sądząc po opisach to Egla-Egla wyjechał w sprawach osobistych. Jak przyjdzie to zaobaczymy jaki jest jego gromki anihilujacy głos... BTW mozna go tez nazwać Zewnętrznym Bogiem...
Sądząc po opisach to Egla-Egla wyjechał w sprawach osobistych. Jak przyjdzie to zaobaczymy jaki jest jego gromki anihilujacy głos... BTW mozna go tez nazwać Zewnętrznym Bogiem...
-
- Bosman
A więc jeśli Kloner straci wszystkie posty, wszyscy userzy staną się bytami pozaplanarnymi, a Tawerna zniknie. Wiemy już dlaczego BAZYL nigdy nie chciał wyzerować postów Klonera. To byłby po prostu koniec TRPG.Force ray pisze:Kloner Jest Granicą obecnego Tawernianego Wrzechświata czyli jego cześcią. wzystko poza tą granica jest już OBCE.
Następne pytanie:
Co było kiedy Klonera nie było? Co stanowiło granicę Tawerny? Czy istniało wtedy coś takiego jak byt pozaplanarny?
...
-
- Chorąży
Niestety wtedy mogłoby się okazać, że granicę stanowiłby Bazyl. A wtedy to nigdy, nikomu (newet Eglarestowi) nie udałoby się wydostać poza granicę...Heimdall pisze:Co było kiedy Klonera nie było? Co stanowiło granicę Tawerny? Czy istniało wtedy coś takiego jak byt pozaplanarny?
.
-
- Bosman
A co wy na pomysł założenia grupy która wyznawała by Klonera i Zewnętrzne bóstwa. (po odpowiedniej ilosci postów dołancza sie do panteonu) i formułowała parwa Spamodynamiki? Niech bedzie sie nazywała SPAMOFIZYCY
oczywiscie bedzie zrzeszac samych spamerów
oczywiscie bedzie zrzeszac samych spamerów
-
- Bosman
To bardzo dobry pomysł, tylko nie wiem czy można zakładać swoje grupy na forum. No ale zawsze możemy działać nieoficjalnie. Wymagania to posiadanie co najmniej 500 postów (powinno być 1000, ale wtedy pomysłodawca nie mógłby należeć do grupy ). Trzeba się jakoś wyróżnić. Wpisać sobie w sygnaturce Spamofizyk, wartość stałej Klonera, a w zainteresowaniach Spamodynamika .
...
-
- Chorąży
Proponuję aby grupa była zamknięta a wszelkie nowe osoby będą musiały przejść okres badawczy (jeśli po x dniach napisze y postów spamerskich, których nikt nie usunie zdał). Poza tym proponuję wybrać jakąś radę i naczelników grupy. Egl by się nadawał jako nasze bóstwo tylko nie wiadomo co on na to.
.
-
- Bosman
YES
Dobra grupa bedzie o 12.30 jak wróce ze sklepu :* good idea btw. pewnie mozna twozyc grupy ale buttona nie znalazłem piszcie dalej pomysły Uwzglednie jeTo bardzo dobry pomysł, tylko nie wiem czy można zakładać swoje grupy na forum. No ale zawsze możemy działać nieoficjalnie. Wymagania to posiadanie co najmniej 500 postów (powinno być 1000, ale wtedy pomysłodawca nie mógłby należeć do grupy ). Trzeba się jakoś wyróżnić. Wpisać sobie w sygnaturce Spamofizyk, wartość stałej Klonera, a w zainteresowaniach Spamodynamika .