Też tak sobie kiedyś myślałem. Gdzieś tak jak zostałem Marynarzem to mi przeszło, Tobie też przejdzie albo zostaniesz sztywnym, przeciwnym jakiemukolwiek luzowi na forum, antyspamerem .Elfin pisze:A mnie nikt w liczbie postow nigdy nie przescignie... Dlaczego?? Bo ja sie nie scigam
1.
-
- Bosman
Re: 1.
...
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Nie.. Luzu niegdy dosc:D ... Ja sie nie scigam... I nie bede.. Dolaczylem do forum po to aby rozwijac swoje zainteresowania... Poszerzac horytonty... Ale na jakas spammerska libacje moze dolacze... Mozee..... Ale chyba i tak nie
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Czy od razu gonitwa? Przez pierwsze dwa miechy nic nie pisałem, potem skrobnąłem trochę więcej i spodobało mi się. Piszę głównie dla przyjemności i skrajnych głupot staram się wystrzegać ^^ A i tak niektórzy mnie za spamera mają Z nikim się nie ścigam, mam czas to piszę, nie mam to nie piszę. Tak swoją drogą, to chyba ściganie się na tym forum nie ma żadnego sensu, bo po prostu pewnych osób przegonić się nie da (pozdro dla Sami-Wiecie-Jakich-Osób). Dlatego najlepiej robić swojeolympiaa pisze:Widzisz... Tak mało postów bo głupot staram sie unikać Jak widać po tym poście nie zawsze mi się udaje Ale gdybym tak nałogowo pisała głupoty jak Wy, Wielcy Spamerzy to pewnie miałabym koło tysiąca... Hmm... Jednak ta gonitwa za postami i rangami nie jest dla mnie.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Ech... już miesiąc od zakończenia Parady Koksów... wspomnienia ożywają, a tu już podpis trza zmieniać. Ech... Żal.
PS. Ja też się nie ścigam. Ale miałem taki czas, kiedy najważniejsze dla mnie było "kto ma więcej ode mnie na liczniku postów na dzień". Ale mi przeszło.
PS. Ja też się nie ścigam. Ale miałem taki czas, kiedy najważniejsze dla mnie było "kto ma więcej ode mnie na liczniku postów na dzień". Ale mi przeszło.
-
- Chorąży
Ja się już w zasadzie przestałem ścigać. Od Heimdalla chyba nigdy nie uda mi sie znacząco uciec a do Klonera i Eglaresta sporo mi brakuje. W zasadzie najbliżej mi do Falki ale nie chce mi się tyle spamu niekasowalnego wysyłać
.
-
- Bosman
Szczerze mówiąc mi też juz trochę przeszło to ściganie (ale jeszcze nie całkiem ), bo wiem, że tych wszystkich Eglarestów, ACów i innych Klonerów nigdy nie dogonię. Ważne aby utrzymać się w pierwszej dziesiątce.
...
-
- Chorąży
I zostaniesz jedynym uzytkownikiem ze smerfastycznie wielką ilością postów nie bedąc przy tym spamerem - a to już nie lada wyczyn! A jeszcze jakbys miała komputer z Ikei pewnie wygrałabyś jakiegoś nobla.Heimdall pisze:A nie lepiej pisać dużo i sensownie? Wtedy zostaniesz zapamiętana z powodu dużej ilości postów i wysokiej jakości tychże.
.
-
- Marynarz
- Numer GG: 2894983
- Kontakt:
Niestety nie mam komputera z Ikei, ale sklep w którym go kupiłam jest... Ekhm... To sklep z zabawkami. Toys'r'us w Livingston. Ale na szczescie kompik jest jak najbardziej spoko.
Jednak do Nie-Spamera Z Ogromną Ilością Postów jeszcze mi daleko
Jednak do Nie-Spamera Z Ogromną Ilością Postów jeszcze mi daleko
-
- Bosman
Nisetety, napisałaś już kilka postów w tym temacie, co dyskwalifikuje Cię jako Nie-Spamera . Tak to już jest, żę nie wolno wypowiadać się w spamerskich tematach aspirując do tytułu nie-spamera. Tak po prawdzie to tylko sesjanci mogą czuć się bezpieczni, że nikt ich o spam nie posądzi.
...
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Jeszcze mała refleksja na temat ilości postów (i proponuję skończyć ten temat, bo spamujecie tu jednak ). Ciekawe, że jakoś bez większego echa przeszedł awans Eglaresta na pierwsze miejsce ^^ A przecież jesteśmy w pewnym sensie świadkami, jak umiera jedna legenda, a rodzi się nowa... Jeszcze niech tylko Eglar się zdezaktywuje i będziemy mieli kolejnego "legendarnego spamera". Bo dokonał tego, co wielu wydawało się niemożliwym
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Przekroczenie mistycznej Liczby Klonera naprawde było jak stworzenie kamienia fiilozoficznego. Teraz bedzie już coraz gorzej> przekroczenie liczby klonera to jak przekroczenie predkości swiatła. Egalrest już jest "poza" W innej galaktyce. Następny bedzie Heimdall ^^