Zmiana Nicku
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Zmiana Nicku
Czy można zmienić nick??
http://www.f-a-e-r-u-n.blog.onet.pl -blog z moimi opowiadaniami *,...,*GiVe Me YOuR sOuL *,...,*
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Nie można sobie zmieniać nicków, niestety (przez chwilę myślałam, że można, potem znowu myślałam, że nie można... głupi fds mnie zmylił, bo cały czas mu o inne forum chodziło... _-_)
Ale jak ładnie poprosisz admina, to Ci zmieni ;) Wyślij mi nową ksywkę na PW.
Ale jak ładnie poprosisz admina, to Ci zmieni ;) Wyślij mi nową ksywkę na PW.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Nie mam GG, lecz pragne z calego serca zmienic ksywe na :
OsTronoS MocArnY KnuR
OsTronoS MocArnY KnuR
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Bombardier
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Re: Amnestia na forum
Hmmm
A nie dałoby się zrobić jakiegoś tricku z osobami nieodwiedzającymi forum od lat? Bo mojego nicka "Karczmarz" zajął ktoś dano temu i ten ktoś nie był na forum już od 2 lat i przez to ja muszę mieć głupią 2 w nicku i ludzie mogą nie wiedzieć, że ten Karczmarz to ten sam co występuje na wszystkich innych forach o RPG. Zróbcie coś z tym, ładnie proszę
A nie dałoby się zrobić jakiegoś tricku z osobami nieodwiedzającymi forum od lat? Bo mojego nicka "Karczmarz" zajął ktoś dano temu i ten ktoś nie był na forum już od 2 lat i przez to ja muszę mieć głupią 2 w nicku i ludzie mogą nie wiedzieć, że ten Karczmarz to ten sam co występuje na wszystkich innych forach o RPG. Zróbcie coś z tym, ładnie proszę
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Jej, takie rzeczy zgłasza się Adminowi - skąd mogłem wiedzieć, że chcesz tego nicka? Zobaczę co da się zrobić...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Marynarz
To ja też ! Jest już jakiś Koval, ale on ma ze dwa posty i dawno nie pisał. Chętnie bym się pozbył tych "-".
"Ogrom szaleństwa jest najlepszym zmysłem."
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Noto jak juz jest dzien dobroci dla zwierzat...To nie mialbym nic przeciwko randze "Łowca"....Oczywiscie to tylko skromna propozycja Elfina...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Elfinie, wybacz, że rozwieję twe marzenia, ale tu nie idzie o rangi, tylko o nicki. Rangi specjalne dostaje tylko redakcja Tawerny - nawet dla modów nic nie przewidzieli.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Musże to przemyśleć, bo widzisz - Ty zwykłym spamerem jesteś-Koval- pisze:To ja też ! Jest już jakiś Koval, ale on ma ze dwa posty i dawno nie pisał. Chętnie bym się pozbył tych "-".
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
No to ja bym poprosił o zmianę ksywy na " Alucard " bez tych idiotycznych szóstek na koncu. Po prostu Alucard, alucard, ALUCARD juz na forum byli i każdy nie napisał więcej niz 3 posty od 2 lat... Poza tym i tak wszyscy do mnie Alucard mówia więc te 666 już mnie wkurza...
Spamerem nie jestem więc proszę łaskawie o wysłuchanie mej prośby
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Karczmarza zaraz zmienię, Aluc - musisz poczekać. Co do Kovala to ciągle się zastanawiam...
-
- Bombardier
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Hmmm
Uf, wreszcie się czuje jak człowiek :] Dzięki, od razu lepiej, choć przez to Tawerna teraz straciła tą swoją oryginalność dla mnie
Uf, wreszcie się czuje jak człowiek :] Dzięki, od razu lepiej, choć przez to Tawerna teraz straciła tą swoją oryginalność dla mnie
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Oki - masz zmienione, tylko się nie zabij przy logowaniu...Alucard pisze:No to ja bym poprosił o zmianę ksywy na " Alucard " bez tych idiotycznych szóstek na koncu. Po prostu Alucard, alucard, ALUCARD juz na forum byli i każdy nie napisał więcej niz 3 posty od 2 lat... Poza tym i tak wszyscy do mnie Alucard mówia więc te 666 już mnie wkurza...
Nad Kovalem wciąż dumam