1.
-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
Re: 1.
O Tavery Wielki, ujaw przed nami przyszłośc, powiedz co będzie dalej, czy Klloner ponownie zdominuje Tawernę, czy Eglarest zdoła obronić tytuł króla spamu, czy BAZYL pobanuje ich wszystkich, co jest lepsze rosól czy pomidorowa? Błagamy Cię, przemów!
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Hmm...
Prastare księgi twierdzą, że:
1. Tak.
2. Nie, ale "Gdy wielki przedwieczny spamer pokona uzurpatora, otchłanie zewrą się (nie, nie te, co wcześniej wypuściły Króla Spamu... a może i te? Co mnie to boli?), zamykając tego drugiego w sobie. I wtedy Król Spamu wyciągnie go z tej otchłani, i BAZYL wielki w glorii wkroczy. I zacznie ciskać klątwy i ekskomuniki, a ziemia zadrży od tego boju. Ale wówczas Spamerski Władca wyciągnie dłoń i nada swemu dawnemu nieprzyjacielowi tytuł Wicekróla, a wielki AC się do nich dołączy. I tej trójcy już Wielki Różowy ZŁY nie pokona. Spam zaleje Tawernę, a Użytkownicy i ich wybrańcy zatrzymają powódź. Albo i nie. Co mnie to boli? Przecież i tak nie ma żadnego dowodu na to, że tak będzie... chyba wyrzucę to tomiszcze za okno." Cytat dosłowny w 100%.
3. Nie, wyzeruje konta. Ban będzie potem, ale już wieczysty... drżyjcie! Jedynym sposobem zapobiegnięcia wypełnieniu się przepowiedni jest wpłata stosownej sumy na moje konto, konto 4P i konto BAZYLa - inaczej mógłby okazać się na tyle wredny, żeby na siłę wypełnić przepowiednię.
4. Są równoznaczne, bo i to, i to lubi Lordi i kiełbasę. Wszystko zależy od tego, kto przyrządza. No i z czym, bo wszyscy wiedzą, że pomidorowa z ryżem jest jedynym przypadkiem oczyszczenia ryżu z jego nikczemnej mocy, dzięki czystości dobrej zupy.
Prastare księgi twierdzą, że:
1. Tak.
2. Nie, ale "Gdy wielki przedwieczny spamer pokona uzurpatora, otchłanie zewrą się (nie, nie te, co wcześniej wypuściły Króla Spamu... a może i te? Co mnie to boli?), zamykając tego drugiego w sobie. I wtedy Król Spamu wyciągnie go z tej otchłani, i BAZYL wielki w glorii wkroczy. I zacznie ciskać klątwy i ekskomuniki, a ziemia zadrży od tego boju. Ale wówczas Spamerski Władca wyciągnie dłoń i nada swemu dawnemu nieprzyjacielowi tytuł Wicekróla, a wielki AC się do nich dołączy. I tej trójcy już Wielki Różowy ZŁY nie pokona. Spam zaleje Tawernę, a Użytkownicy i ich wybrańcy zatrzymają powódź. Albo i nie. Co mnie to boli? Przecież i tak nie ma żadnego dowodu na to, że tak będzie... chyba wyrzucę to tomiszcze za okno." Cytat dosłowny w 100%.
3. Nie, wyzeruje konta. Ban będzie potem, ale już wieczysty... drżyjcie! Jedynym sposobem zapobiegnięcia wypełnieniu się przepowiedni jest wpłata stosownej sumy na moje konto, konto 4P i konto BAZYLa - inaczej mógłby okazać się na tyle wredny, żeby na siłę wypełnić przepowiednię.
4. Są równoznaczne, bo i to, i to lubi Lordi i kiełbasę. Wszystko zależy od tego, kto przyrządza. No i z czym, bo wszyscy wiedzą, że pomidorowa z ryżem jest jedynym przypadkiem oczyszczenia ryżu z jego nikczemnej mocy, dzięki czystości dobrej zupy.
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Tavery ta twoja przepowiednia zrobiła sie Fuj
a tearz coś czego nikt jeszcze nie wie. Otoz wielka trojca już weszła w porozumienie zawiazując Pakt (nazwy paktu nie zdradzimy) i włądzę nad Forum podzielimy w rownym stopniu oto AC zaspamuje dział gry i sesji Wielki krol na K Trpg a dla mej skromnej osoby zostanie offtop i PL
I nawet wielki rozowy pluszowy, zły, nikczemny,,brzydki, złowieszczy, nieoblizcalny i nieprzewidywalny BAZYL nic tu nie wskora fala powodzi spamu nadeszła :D
a Tavery Best jest fałszywym prorokiem
a tearz coś czego nikt jeszcze nie wie. Otoz wielka trojca już weszła w porozumienie zawiazując Pakt (nazwy paktu nie zdradzimy) i włądzę nad Forum podzielimy w rownym stopniu oto AC zaspamuje dział gry i sesji Wielki krol na K Trpg a dla mej skromnej osoby zostanie offtop i PL
I nawet wielki rozowy pluszowy, zły, nikczemny,,brzydki, złowieszczy, nieoblizcalny i nieprzewidywalny BAZYL nic tu nie wskora fala powodzi spamu nadeszła :D
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Nie jestem prorokiem. Ja tylko badam prastare przepowiednie. Nostradamus też od tego zaczynał . Zresztą jeszcze zobaczymy, kto ostatni będzie prorokował.
PS. TEVERY! TEVERY! Nie żaden Tavery!
PS. TEVERY! TEVERY! Nie żaden Tavery!
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Teraz może być naprawdę ciekawie... Połączone siły Eglaresta i Klonera = COŚ WIELKIEGO (niech to będzie nawet potop spamu, ale jednak). Ciekawe tylko, jak długo BAZYL, wytrzyma to COŚ i będziemy mieli powtórkę z rozrywki Tylko mam prośbę - nie szalejcie zbytnio, bo ja chce mieć szansę coś wyczytać z forum, a może mi to gdzieś umknąć razem z falą postówEglarest pisze: I nawet wielki rozowy pluszowy, zły, nikczemny,,brzydki, złowieszczy, nieoblizcalny i nieprzewidywalny BAZYL nic tu nie wskora fala powodzi spamu nadeszła :D
-
- Bosman
Offtpicową duszę, drogi panie, nie spamerską . Poza tym gdyby temat "A BAZYL to różowa..." był w offtopie, a nie w Tafernie, to pewnie połowa moich postów wywodziłaby się z tego działu .Eglarest (w temacie o avatarach) zaspamował(a) / pisze:i od razu wychodzi kto ma tu dusze spamerską
...
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
no to nie jest tak do konca to pokazuje w jakim dziale jestes najaktywniejszy i w jakim temacie jak bys byl w temacie o BAZYLu to by ci pokazalo ze tam
jestes spamerem i już :P
jestes spamerem i już :P
-
- Bosman
No to załóżmy, że w temacie o BAZYLu napisałem 12% swoich wszystkich postów, co sumując z tymi offowymi daje około 50% postów napisanych o głupotach. Czy to dużo czy mało, to już oceńcie sami .
...
-
- Marynarz
- Numer GG: 2894983
- Kontakt:
Widzisz... Tak mało postów bo głupot staram sie unikać Jak widać po tym poście nie zawsze mi się udaje Ale gdybym tak nałogowo pisała głupoty jak Wy, Wielcy Spamerzy to pewnie miałabym koło tysiąca... Hmm... Jednak ta gonitwa za postami i rangami nie jest dla mnie.
-
- Chorąży
Spoko. Wyleczysz się z tego. Zdaje mi się, że jedynie 100 pierwszych postów moich są "madre" . Później jakieś pojedyńcze przypadkiolympiaa pisze:Widzisz... Tak mało postów bo głupot staram sie unikać .
.
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Moje posty np są wartościowe. A Deep to normalnie już Heimdalla wyprzedził. Ech... ja teraz mniej piszę, po prostu zrobię jakąś nową grę i postaram się zwiększyć z 25% na APW do powiedzmy 33%olympiaa pisze:50% głupot to moim zdaniem stanowczo za duzo Powinno byc raczej 5% głupot na resztę wartościowych postów
-
- Marynarz
- Numer GG: 2894983
- Kontakt:
Nawet mnie nie straszDeep pisze:Zdaje mi się, że jedynie 100 pierwszych postów moich są "madre" . Później jakieś pojedyńcze przypadki
I to jest chyba najbardziej słuszna postawa.Elfin pisze:Bo ja sie nie scigam