1.

Zablokowany
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Re: 1.

Post autor: Jelcyn »

O Tavery Wielki, ujaw przed nami przyszłośc, powiedz co będzie dalej, czy Klloner ponownie zdominuje Tawernę, czy Eglarest zdoła obronić tytuł króla spamu, czy BAZYL pobanuje ich wszystkich, co jest lepsze rosól czy pomidorowa? Błagamy Cię, przemów!
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Hmm...
Prastare księgi twierdzą, że:
1. Tak.
2. Nie, ale "Gdy wielki przedwieczny spamer pokona uzurpatora, otchłanie zewrą się (nie, nie te, co wcześniej wypuściły Króla Spamu... a może i te? Co mnie to boli?), zamykając tego drugiego w sobie. I wtedy Król Spamu wyciągnie go z tej otchłani, i BAZYL wielki w glorii wkroczy. I zacznie ciskać klątwy i ekskomuniki, a ziemia zadrży od tego boju. Ale wówczas Spamerski Władca wyciągnie dłoń i nada swemu dawnemu nieprzyjacielowi tytuł Wicekróla, a wielki AC się do nich dołączy. I tej trójcy już Wielki Różowy ZŁY nie pokona. Spam zaleje Tawernę, a Użytkownicy i ich wybrańcy zatrzymają powódź. Albo i nie. Co mnie to boli? Przecież i tak nie ma żadnego dowodu na to, że tak będzie... chyba wyrzucę to tomiszcze za okno." Cytat dosłowny w 100%.
3. Nie, wyzeruje konta. Ban będzie potem, ale już wieczysty... drżyjcie! Jedynym sposobem zapobiegnięcia wypełnieniu się przepowiedni jest wpłata stosownej sumy na moje konto, konto 4P i konto BAZYLa - inaczej mógłby okazać się na tyle wredny, żeby na siłę wypełnić przepowiednię.
4. Są równoznaczne, bo i to, i to lubi Lordi i kiełbasę. Wszystko zależy od tego, kto przyrządza. No i z czym, bo wszyscy wiedzą, że pomidorowa z ryżem jest jedynym przypadkiem oczyszczenia ryżu z jego nikczemnej mocy, dzięki czystości dobrej zupy.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Tavery ta twoja przepowiednia zrobiła sie Fuj :P

a tearz coś czego nikt jeszcze nie wie. Otoz wielka trojca już weszła w porozumienie zawiazując Pakt (nazwy paktu nie zdradzimy) i włądzę nad Forum podzielimy w rownym stopniu oto AC zaspamuje dział gry i sesji Wielki krol na K Trpg a dla mej skromnej osoby zostanie offtop i PL :D

I nawet wielki rozowy pluszowy, zły, nikczemny,,brzydki, złowieszczy, nieoblizcalny i nieprzewidywalny BAZYL nic tu nie wskora fala powodzi spamu nadeszła :D:D
a Tavery Best jest fałszywym prorokiem :P
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Nie jestem prorokiem. Ja tylko badam prastare przepowiednie. Nostradamus też od tego zaczynał :lol: . Zresztą jeszcze zobaczymy, kto ostatni będzie prorokował. :twisted:
PS. TEVERY! TEVERY! Nie żaden Tavery!
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Eglarest pisze: I nawet wielki rozowy pluszowy, zły, nikczemny,,brzydki, złowieszczy, nieoblizcalny i nieprzewidywalny BAZYL nic tu nie wskora fala powodzi spamu nadeszła :D:D
a Tavery Best jest fałszywym prorokiem :P
Teraz może być naprawdę ciekawie... Połączone siły Eglaresta i Klonera = COŚ WIELKIEGO (niech to będzie nawet potop spamu, ale jednak). Ciekawe tylko, jak długo BAZYL, wytrzyma to COŚ i będziemy mieli powtórkę z rozrywki ;) Tylko mam prośbę - nie szalejcie zbytnio, bo ja chce mieć szansę coś wyczytać z forum, a może mi to gdzieś umknąć razem z falą postów :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Eglarest (w temacie o avatarach) zaspamował(a) / pisze:i od razu wychodzi kto ma tu dusze spamerską :P
Offtpicową duszę, drogi panie, nie spamerską :P. Poza tym gdyby temat "A BAZYL to różowa..." był w offtopie, a nie w Tafernie, to pewnie połowa moich postów wywodziłaby się z tego działu ;).
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

no to nie jest tak do konca to pokazuje w jakim dziale jestes najaktywniejszy i w jakim temacie jak bys byl w temacie o BAZYLu to by ci pokazalo ze tam :)
jestes spamerem i już :P:P
Heimdall
Bosman
Bosman

No to załóżmy, że w temacie o BAZYLu napisałem 12% swoich wszystkich postów, co sumując z tymi offowymi daje około 50% postów napisanych o głupotach. Czy to dużo czy mało, to już oceńcie sami :).
...
olympiaa
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2894983
Kontakt:

Post autor: olympiaa »

50% głupot to moim zdaniem stanowczo za duzo :P Powinno byc raczej 5% głupot na resztę wartościowych postów :P
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

olympiaa pisze:50% głupot to moim zdaniem stanowczo za duzo :P Powinno byc raczej 5% głupot na resztę wartościowych postów :P
A co ty z taka ilościa postów możesz wiedzieć... ;)
.
olympiaa
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Widzisz... Tak mało postów bo głupot staram sie unikać :P Jak widać po tym poście nie zawsze mi się udaje :) Ale gdybym tak nałogowo pisała głupoty jak Wy, Wielcy Spamerzy to pewnie miałabym koło tysiąca... Hmm... Jednak ta gonitwa za postami i rangami nie jest dla mnie.
Deep
Chorąży
Chorąży

olympiaa pisze:Widzisz... Tak mało postów bo głupot staram sie unikać :P.
Spoko. Wyleczysz się z tego. Zdaje mi się, że jedynie 100 pierwszych postów moich są "madre" ;). Później jakieś pojedyńcze przypadki :P
.
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

olympiaa pisze:50% głupot to moim zdaniem stanowczo za duzo :P Powinno byc raczej 5% głupot na resztę wartościowych postów :P
Moje posty np są wartościowe. A Deep to normalnie już Heimdalla wyprzedził. Ech... ja teraz mniej piszę, po prostu zrobię jakąś nową grę i postaram się zwiększyć z 25% na APW do powiedzmy 33%
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

O. Faktycznie Heimdalla wyprtzedziłem :P
Swoja drogą to nigdy nas nie różniło 20 postów ;) (ale on i tak więcej na dzień pisze bo później dołączył!!! :P)
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Deep, ja Cię już chyba ze dwa razy wyprzedziłem :P. Bo tak jakoś jest, że raz u mnie jest zastój w pisaniu, raz u Ciebie. No ale trzymamy mniej więcej równy poziom :).
...
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

A mnie nikt w liczbie postow nigdy nie przescignie... Dlaczego?? Bo ja sie nie scigam :D
olympiaa
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Deep pisze:Zdaje mi się, że jedynie 100 pierwszych postów moich są "madre" ;). Później jakieś pojedyńcze przypadki :P
Nawet mnie nie strasz :P
Elfin pisze:Bo ja sie nie scigam :D
I to jest chyba najbardziej słuszna postawa. :)
Zablokowany