1.
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Re: 1.
I aby ją zdobyć trzeba napisać 666 milionów postów.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Tak, a jak ktoś ją zdobędzie, to wtedy nastąpi koniec świata
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Nie będzie żadnego końca świata, w końcu Klonerze nie jesteś wieszczem
Od przepowiedni to jest tutaj Tevery Best i...
[wstawka związana z napadem rozsądku] Tevery! Nie mów nic o końcu świata![/wstawka związana z napadem rozsądku]
... nie zabieraj mu tej zaszczytnej funkcji .
Od przepowiedni to jest tutaj Tevery Best i...
[wstawka związana z napadem rozsądku] Tevery! Nie mów nic o końcu świata![/wstawka związana z napadem rozsądku]
... nie zabieraj mu tej zaszczytnej funkcji .
-
- Bosman
Czas jest do 2012, później już nikt nie będzie mógł zdobyć żadnej rangi. Mamy około 2000 dni na napisanie 666 milionów postów. Teoretycznie niewykonalne.Kloner pisze:Tak, a jak ktoś ją zdobędzie, to wtedy nastąpi koniec świata
...
-
- Chorąży
Tylko teoretycznie A po 2012 nie będzie niczego
Konanowicz na Prezydenta!!!!
Konanowicz na Prezydenta!!!!
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Niewykonalne pfffff wystarczy zoragnizowana akcja Kloner AC i ja i wam pokażemy co znaczy zaspamować forum )
no ale Kloner zrobił Powrot Krola wiec chyba ja niedlugo naciesze sie 1wsza pozycją wsrod spamerskiego klanu.
no ale Kloner zrobił Powrot Krola wiec chyba ja niedlugo naciesze sie 1wsza pozycją wsrod spamerskiego klanu.
-
- Chorąży
Hehe, na razie tylko posłaniec przybył zapowiadając powrót króla, król nadejdzie w swoim czasie
-
- Chorąży
Odmawiam udzielenia odpowiedzi na to pytanie, ze względu na dobro mojej rodziny i bliskich
-
- Chorąży
Na miejscu administracji zbanowal bym cie na rok tak na zaś :d
juz boje sie pomyslec co to bedzie jak wrocisz w pelni wypoczety i zasypiesz bezsensami forum.
I zstąpi Kloner i odmieni oblicze tawerny , tej tawerny....
(Heim gdzie nie na temat zawsze gadamy na temat oprocz tematu gdzie gada sie nie na temat)
juz boje sie pomyslec co to bedzie jak wrocisz w pelni wypoczety i zasypiesz bezsensami forum.
I zstąpi Kloner i odmieni oblicze tawerny , tej tawerny....
(Heim gdzie nie na temat zawsze gadamy na temat oprocz tematu gdzie gada sie nie na temat)
-
- Chorąży
Właśnie, w końcu jakby nie patrzeć ten temat nosi nazwę "1." jak więc można stwierdzić, że nasze wypowiedzi nie są na temat?
-
- Chorąży
Heim - i kto to mowi ??
A powaznei mowiac to musial bys poprzec swoja teze jakims dowodem zawsze staramy sie mowic na temat . nawet starm sie pisac wiecej niz 1 zdanie .
no ale zmienmy temat
A powaznei mowiac to musial bys poprzec swoja teze jakims dowodem zawsze staramy sie mowic na temat . nawet starm sie pisac wiecej niz 1 zdanie .
no ale zmienmy temat
no przeciez tam bylo wszystko w temacie ! okolicznosc sie zdazyla !A czy ja mówię o tym temacie? Choidzło mi o taki temat jak np. "Życzenia, okoliczności,blablabla..."
-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
Boże mój miłościwy, od tego forum naprawdę oślepłem, albo widzę Klonera. Stało się, Nostradamus to przewidział, żegnaj okrutny świecie, mroczna trójca zstąpiła na nasz ziemski padół. AC, Eglarest i ich przywódca Kloner....świat zatonie w powodzi spamu...drżyjcie narody, wypełniło się.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Re:
Chodzi ci o to, że to się wypełniło? Jak najbardziej . Ale szczerze mówiąc, nawet się tego nie spodziewałem.Tevery Best pisze:Cóż, prastara przepowiednia TeveryBestusa mówi "W roku wisi mi którym, na forum zinu o RPG, który dołączany jest do CDA, Stukajacy Posty Człowiek przegoni w liczbie postów na liczniku Przedwiecznego I Potężnego Króla Spamerów O Nicku Na K, a wtedy otchłanie, nie jestem tylko pewien, które, rozstąpią się i Król Spamu powróci na Forum. Albo i nie.". Mam nadzieję, że rozwiało to choć częściowo twoje wątpliwości, mimo iż naukowcy sprzeczają się co do interpretacji przepowiedni. Nadal pozostaje ona niejasna... Może spróbujesz ją rozszyfrować?