Nowe forum

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Re: Nowe forum
Oj tak, ze starą skórką będzie wszystko ładniej wyglądało, mam nadzieje, że już trwają nad nią prace
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Kloner! Ty żyjesz!
No i właśnie... Zostawić wszystkie nowe opcje, ale powrócić do starego wyglądu

No i właśnie... Zostawić wszystkie nowe opcje, ale powrócić do starego wyglądu

Od dziś płacę Eurogąbkami.

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Wszystkie pogłoski o mojej śmierci były przesadzone 
Zaglądam na Tawernę, a tu co widzę? Jakieś srebrne coś...

Zaglądam na Tawernę, a tu co widzę? Jakieś srebrne coś...
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Podpisuje się pod problemem WW, też mało widzę (w okularach ofkoz
), teraz jak wchodzę na tawernę to muszę przyciemniać wyświetlacz (czy co tam mają monitory:D).
Jestem za powrotem do starej skórki, bądź wprowadzeniem combo 'nowej-starej' skórki. Nowe opcje mi pasują, ale one raczej nie zależą od skórki.

Jestem za powrotem do starej skórki, bądź wprowadzeniem combo 'nowej-starej' skórki. Nowe opcje mi pasują, ale one raczej nie zależą od skórki.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Właśnie. Jakoś nie zauważacie (albo nie rozumiecie), że nowe opcje to efekt działania nowego skryptu (phpBB3), a nie zmiany skina.

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
a ja n juz nawet do nowej sie zaczalem przyzwyczajac - fakt ze jest wsiurska i lamerska ale wazne ze jest gdzie spamo... tzn pisac 
no ale poczekajmy BAZYLowski cos wymysli i zrobi cos nowego lepszego

no ale poczekajmy BAZYLowski cos wymysli i zrobi cos nowego lepszego

-
- Kok
- Kontakt:
Eh, mnie tyle białego po oczach razi 
Stara skórka była fajna i pasowała do tego forum, w przeciwnieństwie do tego czegoś ;P

Stara skórka była fajna i pasowała do tego forum, w przeciwnieństwie do tego czegoś ;P
I tak nikt tego nie czyta...

-
- Majtek
- Numer GG: 6489564
Stare TRPG jest najlepsze i najbardziej pasuje... znaczy się moim skromnym zdaniem...
WolfTeam... warto chociaż zobaczyć...

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Jestem za tym, żeby specjalnie dla mnie utworzyć wersję forum utrzymaną w klimacie fantastyki naukowej i grozy - najlepiej coś ze srebrem, czernią... ale nie to coś! w sumie jam cierpliwy, poczekam na nowe efekty i przyjmę je bez specjalnych zastrzeżeń...
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Zamknac paszcze jeczymordy! Jak ktos chce stary styl TRPG, to niech przerobi go do standardow phpBB3 a nie pisze caly czas, zeby stare wrocilo.
Tyle z mojej strony.
Tyle z mojej strony.

-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Lee... Ja uwazam ze stare bylo lepsze... Wiecej kilmatu i wogole jakos milej sie pisalo... To jakies takie jaskrawe... 

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Wcześniejsza wersja była łagodniejsza dla oka. Bardziej nastrojowa - tak zbudowana z drewna tawerna, a nie jak .......... forum internetowe 
Szkoda tamtego - przywiązałem się. Ufam jednak, że po jakimś czasie przywyknę i do tego nowego.
Wprowadzone opcje są ciekawe - teraz trzeba się z nimi zaznajomić.

Szkoda tamtego - przywiązałem się. Ufam jednak, że po jakimś czasie przywyknę i do tego nowego.
Wprowadzone opcje są ciekawe - teraz trzeba się z nimi zaznajomić.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

-
- Bosman
Ludzie, ja wam to moze wyjasnie na chlopski rozum:
phpBB3 (czyli nowy silnik forum) zostalo wydane dopiero 3 dni temu i jako takie nie ma stylow (a szczegolnie juz takiej ilosci jak phpBB2). To, co jest teraz, to nie jest widzimisie Bazyla tylko domysli styl silnika. Jak ktos chce cos innego, to niech wezmie dupe i stworzy cos nowego/przerobi stare, nie zas ciagle narzeka. Czytanie przez trzy strony jaki poprzedni temat byl super jest wkurzajace, a co wiecej takie pisanie jest bez sensu bo niczego nie zmieni.
phpBB3 (czyli nowy silnik forum) zostalo wydane dopiero 3 dni temu i jako takie nie ma stylow (a szczegolnie juz takiej ilosci jak phpBB2). To, co jest teraz, to nie jest widzimisie Bazyla tylko domysli styl silnika. Jak ktos chce cos innego, to niech wezmie dupe i stworzy cos nowego/przerobi stare, nie zas ciagle narzeka. Czytanie przez trzy strony jaki poprzedni temat byl super jest wkurzajace, a co wiecej takie pisanie jest bez sensu bo niczego nie zmieni.

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Craw, dwie sprawy:
po pierwsze, masz rację - BAZ nawet gdzieś tam napisał, że musi styl przerobić;
po drugie, nie masz racji - pisanie, że poprzedni styl był lepszy to odpowiedź na ankietę; skoro się prosi ludzi, aby się wypowiedzieli, to nie można wymagać, żeby się nie wypowiadali :P
Teraz przynajmniej wiadomo, że trzeba przerobić stary styl aby działał na tym forum, a nie kombinować z wymyśleniem nowego.
po pierwsze, masz rację - BAZ nawet gdzieś tam napisał, że musi styl przerobić;
po drugie, nie masz racji - pisanie, że poprzedni styl był lepszy to odpowiedź na ankietę; skoro się prosi ludzi, aby się wypowiedzieli, to nie można wymagać, żeby się nie wypowiadali :P
Teraz przynajmniej wiadomo, że trzeba przerobić stary styl aby działał na tym forum, a nie kombinować z wymyśleniem nowego.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Bosman
Mozna glosowac bez wypowiadania sie - ja tak robie dosc czesto - szczegolnie, jestli 20 osob napisalo juz to, co ja chcialem napisac.

-
- Marynarz
- Numer GG: 2894983
- Kontakt:
Ja tworząc ankietę wolałabym aby każdy kto zabiera głos, wyjasnił mi dlaczego taki, a nie inny... Nawet jesli kazdy miałby napisać to samo.

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Ja powiem tak - nowy styl jest niezły, nawet przejrzysty, ale... No właśnie, "ale". Na początku trochę się pogubiłem, a drugie wrażenie jest takie, że... teraz forum jest podobne do mnóstwa innych, jakie są w Internecie. Oczywiście, stare też było oparte na popularnym szablonie (chodzi mi o szkielet wyglądu), ale wyróżniało się kolorystyką, a to takie za jasne trochę
Ale zmiany na pewno się przydadzą - w końcu do efektów dochodzi się po błędach, więc jest szansa, że powstanie coś, za czym z kolei będziemy tęsknić po kolejnej zmianie
W chwili obecnej drażnią mnie tylko dwie rzeczy - mały chaos w "RPG na forum", a także niefortunne pole ze statusem "Offline/Online", bo przez to muszę nicka danego delikwenta szukać :> Ale ogólnie nie będę za bardzo narzekał
Aż sam się sobie dziwię... Mówią, że jestem maruda

Aż sam się sobie dziwię... Mówią, że jestem maruda