1.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
-
- Bosman
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Ja ostatnio, ku własnemu przerażeniu, zauważyłem, że nieco nadużywam Alta, a, co gorsza, tak się naczytałem niektórych listów w Action Redaction w CDA i paru tekstów na tym forum (niestety...), że czasem robię pisząc na kompie takie błędy, że jak je wychwytuję, to parskam śmiechem. Na szczęście z normalnym pisaniem nie mam problemów, nie licząc tego, że bazgrzę jak nieszczęścieHeimdall pisze:Ja też często piszę isę zamiast się, poza tym zę zamiast że, ale to przez naciśnięcie alta w złym momencie. W ogóle podczas pisania na klawie często sprawdam poprawność słów w słowniku, bo nie mam pewności czy dobrze piszę, a normalnie nie mam z tym problemów.
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Brawo, ale tak patrząc po waszych wynikach to ciency jesteście, ja z tamtych rzeczy tylko 5 nie robiłem. Napisało że nawet diabeł się mnie trochę boi i że pewnie nie znam kogoś bardziej złego niż ja. Głupota. Jestem z tych dobrych.Szelmon pisze:A mi tak wyszlo w tescie na zlo:
You Are 78% Evil
You are very evil. And you're too evil to care.
Those who love you probably also fear you. A lot.
Może ktoś jeszcze tak poważnie spróbuje: http://www.blogthings.com/howevilareyouquiz/ ?? Hmm?
A ja miałem podwyższone do chyba bardzo dobrego w LO gdy jednemu typowi obiłem mordę o drewniane drzwi a moja wychowawczyni to zobaczyła. Zdaję się, że też go nie lubiła. Sprawiedliwość zawsze popłacaSzasza pisze:Patrz się który a zachowanie w szkole zawsze miałem wzorowe...
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Zrobiłam sobie ten teścik AC. /me rulezuje!
Chciaż nie rozumiem co jest złego w oglądaniu rozbieranych fotek i nielubieniu dzieci... ;)
You Are 18% Evil
You are good. So good, that you make evil people squirm.
Just remember, you may need to turn to the dark side to get what you want!
Chciaż nie rozumiem co jest złego w oglądaniu rozbieranych fotek i nielubieniu dzieci... ;)
You Are 18% Evil
You are good. So good, that you make evil people squirm.
Just remember, you may need to turn to the dark side to get what you want!
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Chorąży
Hmmm... Zrobiłem sobię nieco innych testów...
You Will Die at Age 85
Congratulations! You take good care of yourself.
You're poised to live a long, healthy life.
What Age Will You Die?
http://www.blogthings.com/whatagewillyoudiequiz/
You Belong in Dublin
Friendly and down to earth, you want to enjoy Europe without snobbery or pretensions.
You're the perfect person to go wild on a pub crawl... or enjoy a quiet bike ride through the old part of town.
What European City Do You Belong In?
http://www.blogthings.com/whateuropeanc ... onginquiz/
You Should Rule Mars
Mars is a planet that shines brightly and loops wildly around the solar system.
You are perfect to rule Mars, because you are both energetic and independent.
Like Mars, you seems attractive and bright to others - but you're difficult to pin down.
You are a great thinker, but you only think in the present and ignore the future.
Full of enthusiasm and inspiration, you are into your own thing... and rather insensitive to others.
What Planet Should You Rule?
http://www.blogthings.com/whatplanetshouldyourulequiz/
You Will Die at Age 85
Congratulations! You take good care of yourself.
You're poised to live a long, healthy life.
What Age Will You Die?
http://www.blogthings.com/whatagewillyoudiequiz/
You Belong in Dublin
Friendly and down to earth, you want to enjoy Europe without snobbery or pretensions.
You're the perfect person to go wild on a pub crawl... or enjoy a quiet bike ride through the old part of town.
What European City Do You Belong In?
http://www.blogthings.com/whateuropeanc ... onginquiz/
You Should Rule Mars
Mars is a planet that shines brightly and loops wildly around the solar system.
You are perfect to rule Mars, because you are both energetic and independent.
Like Mars, you seems attractive and bright to others - but you're difficult to pin down.
You are a great thinker, but you only think in the present and ignore the future.
Full of enthusiasm and inspiration, you are into your own thing... and rather insensitive to others.
What Planet Should You Rule?
http://www.blogthings.com/whatplanetshouldyourulequiz/
.
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Re: 1.
a zmienie temat w tym temacie gdzie tematy sie wciąż zmieniają
Tevery Best kiedyś wyprorokował apokalipse z chwilą gdy ktoś przegoni Klonera i prosze jego prorocze słowa się spełniły otoż w momencie gdy realnie przescignąłem go (po kliknieciu pokaz wszystkie posty uzytkownika bylo 2680- czyli normalnie miałem 2694) forum zniknęło na jakiś czas! i co pojawił się nowy twor z tego chaosu wyszło coś nowego !
Tevery Best - od dziś jesteś moja wyrocznią :)
ps. ktos tez sie pomylił oto i 2700 post i nima żadnej zmiany rangi ja obstawiam 3000
Tevery Best kiedyś wyprorokował apokalipse z chwilą gdy ktoś przegoni Klonera i prosze jego prorocze słowa się spełniły otoż w momencie gdy realnie przescignąłem go (po kliknieciu pokaz wszystkie posty uzytkownika bylo 2680- czyli normalnie miałem 2694) forum zniknęło na jakiś czas! i co pojawił się nowy twor z tego chaosu wyszło coś nowego !
Tevery Best - od dziś jesteś moja wyrocznią :)
ps. ktos tez sie pomylił oto i 2700 post i nima żadnej zmiany rangi ja obstawiam 3000
-
- Bosman
Cholera, nie trafiłem. A od 2 700 miała być inna ranga, no ale jakoś to przeżyję .
Eglarest, nie przesadzaj, to nie przez to forum zniknęło, że Ty prześcignąłeś Klonera. Po prostu BAZYL zmiękł i szukał pretekstu, żeby oddać Ci posty.
Eglarest, nie przesadzaj, to nie przez to forum zniknęło, że Ty prześcignąłeś Klonera. Po prostu BAZYL zmiękł i szukał pretekstu, żeby oddać Ci posty.
Ostatnio zmieniony środa, 23 maja 2007, 22:13 przez Heimdall, łącznie zmieniany 1 raz.
...
-
- Bosman
To usuń sobie chociaż z lokalizacji te +2500 postów, bo jeszcze ktoś pomyśłi, żeś kłamca.
A ja Ci mówię, że to przypadek. Przepowiednie nigdy się nie sprawdają, a jeżeli się sprawdają to znaczy, że przypadkowo ktoś coś powie, a potem zupełnie przypadkowo to się stanie.
A ja Ci mówię, że to przypadek. Przepowiednie nigdy się nie sprawdają, a jeżeli się sprawdają to znaczy, że przypadkowo ktoś coś powie, a potem zupełnie przypadkowo to się stanie.
...
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Czekajcie jak to leciało:
btw. Czy zamiast Kok nie powinno być:
potem dodali Koka i Bosmana... A co dalej Admirał ?Bazyl pisze:Oto dotychczas "odkryte":
Szczur Lądowy
Pomywacz
Majtek
Marynarz
Mat
Bombardier
btw. Czy zamiast Kok nie powinno być:
Wikipedia pisze:Kuk - osoba gotująca dla załogi na małej jednostce pływającej. Do pomocy posiada tzw. wachtę gospodarczą
-
- Bosman
Falka się wygadała, że jakiś Bosman Sztabowy będzie czy coś, ale nigdy nic nie wiadomo (mogła kłamać, BAZ mógł zmienić itp.). Mi się taka ranga za bardzo nie podobaForce pisze:potem dodali Koka i Bosmana... A co dalej Admirał ?
...
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
> Bosman
> Kapitan
> Kapitan floty
> Admirał
> Zalany w trzy dupy
> Stary Żul
a o to moje propozycje, niestety za Admirałem to skończą się kufle piwa to mogłaby się pojawiać zamiast nich flaszka wódki
> Kapitan
> Kapitan floty
> Admirał
> Zalany w trzy dupy
> Stary Żul
a o to moje propozycje, niestety za Admirałem to skończą się kufle piwa to mogłaby się pojawiać zamiast nich flaszka wódki
-
- Bosman
- Numer GG: 0
A kto to widział żeby wilki morskie piły wódke? Myśle że po 5 kuflach piwa powinny byś kegi. Potem można dostawiac następne kufle do 5 i nastepny keg. ^^ Po kegach (dla największych hardkorowców) będą palety kegów ^^
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
dla marynarza tylko jeszcze rum albo Wino :d
wątpię by stopien kapitana mozna bylo tu tak latwo uzyskać, poza tym administracja ostrzegala że jest jeszcze duzo rang
a ostatnia z rang bedzie brzmiec
zły jak sam BAZYL
wątpię by stopien kapitana mozna bylo tu tak latwo uzyskać, poza tym administracja ostrzegala że jest jeszcze duzo rang
a ostatnia z rang bedzie brzmiec
zły jak sam BAZYL