1.
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
-
- Bosman
A ja pamietam czasy jak ja byłem majtkiem, a Ty bosmanem, teraz się to trochę odwróciło . A tak poza tym to BZL wspominał gdzieś, że bosman to nie jest ostateczna ranga. Co najprawdopodobniej jest prawdą (:)), bo musi być ranga dopełniająca czwarty kufel. Z tym, że pewnie BAZiu nie wie co to za ranga i wyzerowywuje licznik wszystkim, którzy się do niej zbliżą (tak w ogóle to obstawiam, że zaczyna się ona od 2700 postów )
...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Aż z ciekawości to sprawdziłem i musze CI powiedzieć, ze nic nie powiem, morda w kubeł i nikt się nie dowieHeimdall pisze:(tak w ogóle to obstawiam, że zaczyna się ona od 2700 postów )
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Bosman
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Nie zdziwił bym się, jakby zaczynała się od 2680 postów. Kloner napisał 2679 i dlatego został usunięty Swoją drogą, ciekawe, czy kiedyś doczekamy się kogoś, kto będzie miał rangę wyższą od Bosmana, bo na razie na horyzoncie nie widać nikogo, kto pisałby odpowiednio dużo postów, a uniknąłby kary za spamowanie Jest też możliwe, że po prostu BAZYL wklepał dla żartów jakąś głupią rangę i teraz nie wie jak zmienić, więc stara się powstrzymać przed jej osiągnięciem Śmiałbym się, jakby następna ranga po Bosmanie zaczynała się od 3000 postów i brzmiała Spamer Ciekawe, czy znaleźli by się chętniHeimdall pisze:Z tym, że pewnie BAZiu nie wie co to za ranga i wyzerowywuje licznik wszystkim, którzy się do niej zbliżą (tak w ogóle to obstawiam, że zaczyna się ona od 2700 postów )
-
- Chorąży
Dementuje informacje jeszcze raz jakobym keidykowlieks apmował moja dzialanosc nigdy nie zgadzala sie z definicja tego pojęcia:P
Powaznie rzecz traktujac rangi sa jednak pewnym odzwierciedleniem jakieos dzialania ranga spamera powinna byc jako ranga specjalna i nadawana za kare a normalnie powinny isc dalej
Powaznie rzecz traktujac rangi sa jednak pewnym odzwierciedleniem jakieos dzialania ranga spamera powinna byc jako ranga specjalna i nadawana za kare a normalnie powinny isc dalej
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Postanowiłem, że mój 400 post napiszę w tym temacie, ale nie za bardzo wiem, co powinienem w nim zmieścić. A więc spróbujmy tak: ranga powyżej Bosmana to zapewne Wróg Jaszczuroludu. A chyba nikt nie chce być wrogiem admina, więc BAZYL bez względy na koszty ratuje nas przed tym losem. Podziękujcie mu ładnie.
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Ponieważ lubię drażnić Bazyla i psuć ludziom zabawę, to Wam zdradzę, że powyżej Bosmana jest Bosman Sztabowy, a po nim jeszcze kilka innych rang. Ale o tamtych nie napiszę ani słowa, niech Was męczą dalsze domysły ;P
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Falka, ale w takim razie jak jest z kufelkami? Bo chyba nie da się mieć więcej jak tawerniacy, nie?
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Po pierwsze: a dlaczego nie? :>Perzyn pisze:Falka, ale w takim razie jak jest z kufelkami? Bo chyba nie da się mieć więcej jak tawerniacy, nie?
Po drugie: nie odpiwiem na to pytanie. Za dobrze by Wam było ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Chorąży
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
A ja sądzę, że najbardziej prestiżową rangą jest Tawerniak. Bo napisać 1000 postów potrafi każdy, nawet Kajtek Raulin czy Kloner. Ale pisać artykuły, które zostaną umieszczone w TRPG i robić to na tyle udatnie i często by zostać stałym współpracowanikiem - to jest prestiż!
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica