A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...

Taferna PGR
ODPOWIEDZ

Czy zły BAZYL taki jest (różowa pluszowa jaszczurka)??

tak
200
76%
nie
64
24%

Liczba głosów: 264
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Perzyn pisze:To nie tak Heimdall. Wszystki głosy na nie oddały fałszywe konta BAZYLa!
BAZYL się napracował, aż 43 konta założył :wink: A potem się dziwimy, że nie chce mu się usuwać nieaktywnych kont, a tak naprawdę to już zapomniał, które są jego :P Ale coś jest w tej teorii - może BAZYL nakręcił całą aferę, sprowokował do rozmowy tylko po to, żeby mieć swoją jaszczurczą satysfakcję, że może zwodzić forumowiczów, którzy odkryli prawdę. Złośliwe, nie powiem... Ale w sumie to przecież BAZYL, niech różowi też mają coś z życia :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Nie, BAZYL siedzi przed kompem i śmieje się demonicznym głosem: "Buahahaha, niech myślą, niech kombinują, a i tak nigdy nie odkryją, że tak naprawdę jestem pomarańczową żabą-żelkiem". Oczywiście przy okazji zaspokaja swoją próźnosć tym, że w rzeczywistości na forum rozmawia się tylko o nim.
...
Sir_Ernest_Torrmer
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8009826

Post autor: Sir_Ernest_Torrmer »

Uważajcie na wszystko co różowe i pluszowe co dzwoni do waszych drzwi.

TO MOGĄ BYĆ JEGO MROCZNE SŁUGI. :evil:
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna

http://world4.knightfight.pl/?ac=vid&vi ... &ref=flink

Obrazek
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Jeśli myslicie, ze autorka tego tematu może być ze mną w zmowie tylko po to, zeby łechtać moją próżność, to zapewniam Was, ze ona z czystej przekory zrobiłaby przeciwnie do tego o co proszę.

Co do tłumaczenia się, to przez 40 stron WY próbujecie SOBIE tłumaczyć, ze jestem jaki nie jestem. Bo wszyscy wiedzą, że jestem wstrętny zły i brzydki, a moje zdjęcia stawi się koło cukierniczki, żeby dzieci cukru nie wyjadały.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Owszem to juz 40 strona... A Twoj post (przed moim) byl 666 z kolei :twisted: Gratuluje wyczucia... A moj jest 667 :wink:
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Solarius Scorch »

BAZYL pisze:Jeśli myslicie, ze autorka tego tematu może być ze mną w zmowie tylko po to, zeby łechtać moją próżność, to zapewniam Was, ze ona z czystej przekory zrobiłaby przeciwnie do tego o co proszę.
A więc z premedytacją prosiłeś ją, żeby tego nie robiła? Sprytne, sprytne... Diabelnie.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Nie, akurat tym razem było tak, że pewnego dnia się obudziłem, patrzę a tu taki temat. Miałem go usunąć, ale stwierdziłem, że lepiej jej zrobi, jak to Wy głosując na nie zaprzeczycie jej wymysłom. Heh...

A co do 666 postu, to takie rzeczy przychodzą mi naturalnie...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Elfin
Mat
Mat

Naturalnie.... Kurde..Czyli BAZYLe maja takie cechy wrodzone??? Chyba zostane BAZYLologiem... Ale ponoc jest to fach trudny a i niebezpieczny...
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Taaa...
Moj tata byl Bazylologiem i dzisiaj ma rente 7 stopnia, 3 emerytury oraz wizyty u 23 psychologow... Nie polecam :twisted:
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

BAZYL, jako ZŁY, MHROCZNY, BRZYDKI etc charakter dąży do panowania nad światem. No ale co to za panowanie, bez oddanych wyznawców. Dlatego zmienił się z obślizgłego Jaszczura, w słodziutką, różowiutką pluszową jaszczurkę. To wszystko, aby nas zmylić i zawładnąć naszymi umysłami.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Elfin
Mat
Mat

Jelcyn.. A skad wiesz ze BAZYL jest brzydki?? :D Jakkby co to zapytaj Falki... A co do opanowania swiata mysle ze BAZYL ma wieksze ambicje... W kazdym razie zaczal od erpegowcow :)
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Elfin, nie czytałeś definicji Bazyla?

Jest kilka stron wcześniej:
Bazyl - wyjątkowo brzydka dziewczyna

Przykład:
- Ty, patrz jaka laska.
- No, wygląda jak Bazyl
(cytowałem z pamięci)
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze: A co do 666 postu, to takie rzeczy przychodzą mi naturalnie...
One przychodzą tak naturalnie, że nawet jeśli BAZYLE pisze w jakimś temacie np 300 post to i tak wychodzi, że jest 666-ny :wink:
Elfin pisze:Naturalnie.... Kurde..Czyli BAZYLe maja takie cechy wrodzone??? Chyba zostane BAZYLologiem... Ale ponoc jest to fach trudny a i niebezpieczny...
To mniej więcej tak jak łowca smoków - poświęcasz całe życie na tropienie, badanie, szukasz jakiś śladów, a jak go w końcu spotkasz, to wychodzisz z tego spotkania martwy lub z ogromnym uszczerbkiem na zdrowiu/psychice :wink:
BAZYL pisze:Bo wszyscy wiedzą, że jestem wstrętny zły i brzydki, a moje zdjęcia stawi się koło cukierniczki, żeby dzieci cukru nie wyjadały.
Ja myślałem, że się je na drzewach przykleja, żeby zające kory nie obgryzały... Jakby się tak zastanowić, to zastosowań jest bardzo, bardzo wiele :wink: I myślę, że może i BAZYL jest brzydki, ale jest tak zły, jak potwory z "Monsters, Inc". Niby straszy, a jednak pocieszny :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Elfin pisze:Jelcyn.. A skad wiesz ze BAZYL jest brzydki??
Zapewniam. To akurat jest aksjomatem. :twisted:
Kali from Neo-Dżungla
Majtek
Majtek
Numer GG: 6489564

Post autor: Kali from Neo-Dżungla »

Wtrące swoje tri grosze...

Przecież to po odbazku widać że BAZYLe są ładne... i pewnie miłe... i PLUSZOWE...
WolfTeam... warto chociaż zobaczyć...
Sir_Ernest_Torrmer
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8009826

Re: A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka......

Post autor: Sir_Ernest_Torrmer »

Zaprzeczasz świętości!
BAZYLe są straszne... i pewnie wredne... i PLUSZOWE...

Tak to powinno wyglądać!:)
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna

http://world4.knightfight.pl/?ac=vid&vi ... &ref=flink

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Re: A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka......

Post autor: Heimdall »

Tak, tak BAZYLe są straszne, ale za to mają czasami przebłyski dobroci. No bo czy ZŁY zrobiłby nam takie fajne, nowe forum? Raczej nie. A więc BAZYLe są straszne, ale są też dobre. I mają taki fajny kolor łuse... tfu, pluszu.
...
ODPOWIEDZ