BAZYL się napracował, aż 43 konta założył A potem się dziwimy, że nie chce mu się usuwać nieaktywnych kont, a tak naprawdę to już zapomniał, które są jego Ale coś jest w tej teorii - może BAZYL nakręcił całą aferę, sprowokował do rozmowy tylko po to, żeby mieć swoją jaszczurczą satysfakcję, że może zwodzić forumowiczów, którzy odkryli prawdę. Złośliwe, nie powiem... Ale w sumie to przecież BAZYL, niech różowi też mają coś z życiaPerzyn pisze:To nie tak Heimdall. Wszystki głosy na nie oddały fałszywe konta BAZYLa!
A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
-
- Bosman
-
- Marynarz
- Numer GG: 8009826
Uważajcie na wszystko co różowe i pluszowe co dzwoni do waszych drzwi.
TO MOGĄ BYĆ JEGO MROCZNE SŁUGI.
TO MOGĄ BYĆ JEGO MROCZNE SŁUGI.
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna
http://world4.knightfight.pl/?ac=vid&vi ... &ref=flink
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Jeśli myslicie, ze autorka tego tematu może być ze mną w zmowie tylko po to, zeby łechtać moją próżność, to zapewniam Was, ze ona z czystej przekory zrobiłaby przeciwnie do tego o co proszę.
Co do tłumaczenia się, to przez 40 stron WY próbujecie SOBIE tłumaczyć, ze jestem jaki nie jestem. Bo wszyscy wiedzą, że jestem wstrętny zły i brzydki, a moje zdjęcia stawi się koło cukierniczki, żeby dzieci cukru nie wyjadały.
Co do tłumaczenia się, to przez 40 stron WY próbujecie SOBIE tłumaczyć, ze jestem jaki nie jestem. Bo wszyscy wiedzą, że jestem wstrętny zły i brzydki, a moje zdjęcia stawi się koło cukierniczki, żeby dzieci cukru nie wyjadały.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
- Solarius Scorch
- Bosman
- Numer GG: 0
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Nie, akurat tym razem było tak, że pewnego dnia się obudziłem, patrzę a tu taki temat. Miałem go usunąć, ale stwierdziłem, że lepiej jej zrobi, jak to Wy głosując na nie zaprzeczycie jej wymysłom. Heh...
A co do 666 postu, to takie rzeczy przychodzą mi naturalnie...
A co do 666 postu, to takie rzeczy przychodzą mi naturalnie...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
BAZYL, jako ZŁY, MHROCZNY, BRZYDKI etc charakter dąży do panowania nad światem. No ale co to za panowanie, bez oddanych wyznawców. Dlatego zmienił się z obślizgłego Jaszczura, w słodziutką, różowiutką pluszową jaszczurkę. To wszystko, aby nas zmylić i zawładnąć naszymi umysłami.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
One przychodzą tak naturalnie, że nawet jeśli BAZYLE pisze w jakimś temacie np 300 post to i tak wychodzi, że jest 666-nyBAZYL pisze: A co do 666 postu, to takie rzeczy przychodzą mi naturalnie...
To mniej więcej tak jak łowca smoków - poświęcasz całe życie na tropienie, badanie, szukasz jakiś śladów, a jak go w końcu spotkasz, to wychodzisz z tego spotkania martwy lub z ogromnym uszczerbkiem na zdrowiu/psychiceElfin pisze:Naturalnie.... Kurde..Czyli BAZYLe maja takie cechy wrodzone??? Chyba zostane BAZYLologiem... Ale ponoc jest to fach trudny a i niebezpieczny...
Ja myślałem, że się je na drzewach przykleja, żeby zające kory nie obgryzały... Jakby się tak zastanowić, to zastosowań jest bardzo, bardzo wiele I myślę, że może i BAZYL jest brzydki, ale jest tak zły, jak potwory z "Monsters, Inc". Niby straszy, a jednak pociesznyBAZYL pisze:Bo wszyscy wiedzą, że jestem wstrętny zły i brzydki, a moje zdjęcia stawi się koło cukierniczki, żeby dzieci cukru nie wyjadały.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Majtek
- Numer GG: 6489564
-
- Marynarz
- Numer GG: 8009826
Re: A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka......
Zaprzeczasz świętości!
BAZYLe są straszne... i pewnie wredne... i PLUSZOWE...
Tak to powinno wyglądać!
BAZYLe są straszne... i pewnie wredne... i PLUSZOWE...
Tak to powinno wyglądać!
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna
-
- Bosman
Re: A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka......
Tak, tak BAZYLe są straszne, ale za to mają czasami przebłyski dobroci. No bo czy ZŁY zrobiłby nam takie fajne, nowe forum? Raczej nie. A więc BAZYLe są straszne, ale są też dobre. I mają taki fajny kolor łuse... tfu, pluszu.
...