Ciężko jest się spodziewać niesamowitej elokwencji i oczytania u postaci, która będąc szczawiem uciekła z domu, wstąpiła do armii (zwiadowca!) i większość dnia spędza w samotnościCrashinator pisze:Ravandil jest jakiś niemrawy i jakiś taki małomówny (chyba że ma taki być)
[WFRP] Spisek w Bogenhafen - REKR. ZAMK.; KOMENTARZE -

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954

-
Vibe
- Marynarz

- Numer GG: 0

-
Serge
- Kok

- Numer GG: 9181340
Pomysł z zawieszeniem sesji na czas długiego weekendu jest dobry, zwłaszcza że nie będę miał raczej czasu na regularne odpisywanie (remont chałupy).
A co odgrywania postaci, to zgadzam się z Ravandilem - każdy ma jakiś pomysł na swoją postać i odgrywa ją tak jak mu odpowiada. Nasza drużyna jest ciekawa, bo zróżnicowana - nie znajdzie się wśród niej dwóch choćby podobnych charakterów. Jak dla mnie diotycznie wyglądało by, gdyby w drużynie było czterech mentalnych Brochów, Konradów czy Ravandilów. Każdy jest inny, gra na swój sposób i właśnie o to chodzi.
A co odgrywania postaci, to zgadzam się z Ravandilem - każdy ma jakiś pomysł na swoją postać i odgrywa ją tak jak mu odpowiada. Nasza drużyna jest ciekawa, bo zróżnicowana - nie znajdzie się wśród niej dwóch choćby podobnych charakterów. Jak dla mnie diotycznie wyglądało by, gdyby w drużynie było czterech mentalnych Brochów, Konradów czy Ravandilów. Każdy jest inny, gra na swój sposób i właśnie o to chodzi.
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954

-
Vibe
- Marynarz

Z mojej strony możecie być pewni, że sesja będzie kontynuowana, zwłaszcza że mam kilka ciekawych pomysłów na dalszy rozwój przygody (już po "Spisku...") - część z nich zdecydowanie zaskoczy niektórych (a dla jednego z bohaterów to będzie wręcz SZOK! hehe), ale na razie o tym cicho
. Poza tym planuję powiększyć niebawem drużynę o jednego-dwóch bohaterów. Biorąc pod uwagę to, co dla was planuję, przyda się liczniejsza grupa
.
Życzę wszystkim miłego (długiego) weekendu i mam nadzieję, że za tydzień spotkamy się w sesji w tym samym składzie
.
PS. Jeśli znajdę w Żywcu jakąś kawiarenkę, to postaram się zrobić update w poniedziałek, ale nie obiecuję.
Życzę wszystkim miłego (długiego) weekendu i mam nadzieję, że za tydzień spotkamy się w sesji w tym samym składzie
PS. Jeśli znajdę w Żywcu jakąś kawiarenkę, to postaram się zrobić update w poniedziałek, ale nie obiecuję.
My name is Słejzi... Patryk Słejzi <rotfl>

-
Ninerl
- Bombardier

- Numer GG: 6110498
heh, przeżyjemy jakoś
. Żeby zrozumieć Ninerl, to trzeba znac jej historię
, bo inaczej nici z tego
. A każdy ma inne wyobrażenie elfów, niejdnokrotnie się o tym przekonałam. Ostrzegam, że wizja p.Jacksona mi nie odpowiada.... Tak samo powszechne wyobrażenia przeciętnego gracza w Młotka. I przeciętnego MG.
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.

-
Sergi
- Bombardier

- Kontakt:

-
Vibe
- Marynarz

Małe ogłoszonko:
W najbliższych dniach będzie miał miejsce lekki przestój w sesji (update'y będą pojawiać się dość nieregularnie) , gdyż mam kolokwium z mechaniki i muszę ostro wkuwać. Nawet w razie dłuższego obsuwu z updatem nie martwcie się, bo sesja wciąż żyje i będzie kontynuowana.
W najbliższych dniach będzie miał miejsce lekki przestój w sesji (update'y będą pojawiać się dość nieregularnie) , gdyż mam kolokwium z mechaniki i muszę ostro wkuwać. Nawet w razie dłuższego obsuwu z updatem nie martwcie się, bo sesja wciąż żyje i będzie kontynuowana.
My name is Słejzi... Patryk Słejzi <rotfl>

-
Megara
- Marynarz

-
Vibe
- Marynarz

-
Kawairashii
- Bombardier

- Numer GG: 1074973

-
Butcher
- Szczur Lądowy
Re: [WFRP] Spisek w Bogenhafen - REKR. ZAMK.; KOMENTARZE -
Mimo iż rekrutacja jest zamknięta, to chciałbym spytać czy nie znalazło by się miejsce dla mojego bohatera? Poczytałem sobie sesję - jest super i chciałbym dołączyć (jeśli to możliwe). Jestem nowy na forum ale w Warhammera trochę już gram w realu (będzie z 9 lat). Czekam na odpowiedź MG.
"You think you are better than me? Say goodbye to the bad guy!"

-
Ninerl
- Bombardier

- Numer GG: 6110498
Robi się coraz ciekawiej, Vibe
. I bardzo dobrze
.
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.

-
Serge
- Kok

- Numer GG: 9181340
Zgadzam się z Ninerl - sesja naprawdę robi wrażenie, a z postu na post robi się jeszcze lepsza. Oby tak dalej.
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...