A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...

Taferna PGR
ODPOWIEDZ

Czy zły BAZYL taki jest (różowa pluszowa jaszczurka)??

tak
200
76%
nie
64
24%

Liczba głosów: 264
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Eglarest pisze:
Elg,
qrde tylko Ty i wilczyca mnie tak zowiecie :P
Taaak. I Wilczyca wie, że nie jestem róziowy i plusiowy!
Eglarest pisze:
obudź się wreszcie. Różowe pluszowe jaszczurki istnieją tylko w sennych majakach :]
jak nie istnieją ? na moim GG mam taką jedną :P pozatym widzialem Cię na zdjeciach nie mozesz sie wyprzec ! :P
przyznaj sie do rozowosci i pluszowosci albo..... oderwe twoje lukrowane guziczki, guziczki ;)
Niee! Tylko nie moje lukrowane guziczki!
Eglarest pisze:
A i tam sa złe i paskudne a nie cukierkowe jak niektórzy próbują utrzymywać
tu sie zgodze sa wstretne złe i okropne, a do tego zarłoczne !
No wreszcie dotarło!
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

;) Wilczyca ma o tobie swoje wlasne zdanie :P
ze wzgledu na cenzure nie przytocze cytatow :P:P

no a do akzdego by dotarlo ze ejstes zly zarloczny i wogole FUJ jak by mu tak zezrec cos jak mi posty :P
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

No co... głodny był. Każdy centymetr pluszu aż wrzeszczał, że chce szamy... I to tak, że u mnie w Radzyminie było słychać. Padło na ciebie, przykro mi. A teraz chowam się, bo BAZ jeszcze wstanie po nocy sobie podjadać (choć to ponoć niezdrowe).
Eglarest
Chorąży
Chorąży

BAZYL choruje wiec na bulimie zarloczny pozera tylko.... włącza mu sie taka pluszowa gastrofaza przez innych znana jako packman i pozera.

ostatnio zaczął duzo postów zjadać.... ych po_co mu tyle żarcia ? czyzby się miał rozmnożyć???
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Co do zzerania postow.... Ekhem... Przypadkiem napisalem posty jeden pod drugim... Dla pierwszego z nich to byly ostatnie chwile... :wink: Zostal zdezintegrowany przez admina... Moze sumienie mnie ruszy (kiedys) i przestane pisac posty jeden pod drugim :D...
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Eglarest pisze:ostatnio zaczął duzo postów zjadać.... ych poco mu tyle żarcia ? czyzby się miał rozmnożyć???
Dobrze poinformowane źródła twierdzą, że nie. Ma jednak w zamyśle gorszy plan - ma zamiar wytworzyć dostatecznie dużo różowego pluszu, aby pokryć nim cały design Tawerny, Forum Tawerny i Bóg wie, czego jeszcze...
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Elfin pisze:Co do zzerania postow.... Ekhem... Przypadkiem napisalem posty jeden pod drugim... Dla pierwszego z nich to byly ostatnie chwile... :wink: Zostal zdezintegrowany przez admina... Moze sumienie mnie ruszy (kiedys) i przestane pisac posty jeden pod drugim :D...
Albo wcześniej zapuka do twoich drzwi ponury pan w szarym garniturze. Otworzysz mu i to będzie ostatnia rzecz w twoim życiu. Pluszowy czy nie BAZYL nie lubi postów jeden pod drugim. Zaczyna się od tego, że różowy jaszczur zjada posty a potem zjada użytkowników. Ja ci tam radzę uważać.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Perzyn ma rację... to było straszne... napisałem posta a mój brat... O MAJ GAT... napisał drugiego pod nim nie wylogowując się...2 dni później przyszli... byli tacy zimni, wyniośl;i, bez uczuć. Zabrali go i tyleśmy go widzieli... brat błagał, miotał się, ale byli silniejsi... od tamtej pory w naszym dom u się o tym nie mówi...

wszyscy żyjemy w strachu..
Nie wiem jak długo to wytrzymam...
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Jeśli choć jeden z nich miał gadzi wyraz twarzy i zielony odcień skóry, to zaszczyciłem Cię osobiście :D

A tak btw. - kolejny głos na nie! HA!
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Ojej to historia rodem z horroru albo wiedzmina - ciekawe co oni z nim teraz robia :D ja tam sie przygotuję bo wiem ze nieznam dnia ani godziny ale sam BAZYL w koncu sie domnie wybieze by mnie zlikwidowac :P

ostatnio doszly mnie wiesci ze wielki przelom ma nastapic w dniu premiery Diuka czy jakos tak :d bede wtedy czujny ;)
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

BAZYLku. glosy na tak/nie masz powyzej:) i stosunek rozowy:nie rozowy jest dla Ciebie bardzo niekorzystny. Tak przy okazji. Slyszales kiedys ze "niewinni sie nie tlumacza"? Ha? Zapierasz sie ze nie jestes rozowy i to wlasnie jest najlepszy dowod na to ze owszem!

Jestem G E N I A L N Y ! ! !

ZLO!!!Smierc!! Plusz!
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ja myślę, że ci niektórzy z tych userów, którzy nie napisali ani jednego posta to tak naprawdę konta założone przez BAZYLa, tylko po to, żeby zagłosować na "tak" :wink: .
...
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

To nie tak Heimdall. Wszystki głosy na nie oddały fałszywe konta BAZYLa!
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Skąd wiesz? Może BAZYL specjalnie rozpuścił plotkę o jego rzekomej pluszowatości, żebyśmy o nim bez przerwy rozmawiali, co zaspokaja jego próżność. BAZYL to podstępna bestyja i tak naprawdę nikt nie wie czego się po nim można spodziewać.
...
Sir_Ernest_Torrmer
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8009826

Post autor: Sir_Ernest_Torrmer »

Sensowna teoria, bo gdyby mu na tym nie zależało to czemu by się przez te czterdzieści stron opierał?

OCZYWIŚCIE DLA ROZGŁOSU :!:
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna

http://world4.knightfight.pl/?ac=vid&vi ... &ref=flink

Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Nie no BAZYL zrobił to specjalnie ten temat to pozywka dla spamu zobaczycie ze przyjdzie czas zemsty i BAZYL rozliczy wszystkich.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Dokładnie. Kiedy my tu sie zastanawiamy, on bawi sie ze swoim małym pluszowym jaszczurzym krokodylem i śmieje się złowrogo
"a piszcie sobie, piszcie potępieńcy.. buhahaha"

Brrrrrrr
ODPOWIEDZ