A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
kiedy dodałam tego posta nie zdawałam sobie sprawy:shock: z popularności jaką będzie się cieszył z uwagi na tak światłą i doskonałą postać BAZYLa,
z czystej złośliwości i pragnienia wprowadzenia go w stan irytacji powiem a raczej napiszę głośno (za sprawą capsa ) że zdania pomimo upływu czasu NIE ZMIENIŁAM i dalej uważam go za dosyć pluszową zdecydowanie cukierkowo różową jaszczurkę, pozdrawiam
z czystej złośliwości i pragnienia wprowadzenia go w stan irytacji powiem a raczej napiszę głośno (za sprawą capsa ) że zdania pomimo upływu czasu NIE ZMIENIŁAM i dalej uważam go za dosyć pluszową zdecydowanie cukierkowo różową jaszczurkę, pozdrawiam
...W żałobnym chłodzie znanych ust szukamy pocieszenia...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Hmm... Kiedy zakładałaś ten temat ja też nie podejrzewałem jego popularności. Powiem więcej - gdyby nie to, że byłem pewien, że w ankiecie będzie 1 głos na tak i wiele na nie, to bym od razu usunał wątek... Teraz już za późno...
A co do upływu czasu, to pora zweryfikować twierdzenia. Co prawda zdaję sobie sprawę z tego, że 50% Polaków nie zdaje sobie sprawy z tego, ze stanowią połowę społeczeństwa, ale z drugiej strony w tej ankiecie 20% userów NIE MOŻE się mylić
A co do upływu czasu, to pora zweryfikować twierdzenia. Co prawda zdaję sobie sprawę z tego, że 50% Polaków nie zdaje sobie sprawy z tego, ze stanowią połowę społeczeństwa, ale z drugiej strony w tej ankiecie 20% userów NIE MOŻE się mylić
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Marynarz
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Marynarz
Hmmmm......ale pod oslizgla skora jest rozowe miesko. Moze obedrzec Cie ze skory? Wtedy moze nie bylbys az tak fascynujacym obiektem kultu, ale bylbys przynajmniej rozowiutki:) Ale wiesz. Nie wiem w ogole o czym tu gadamy. I tak wszyscy wiedza ze jestes rozowy. Nie martw sie.To bardzo ladny kolor. Ja np mam rozowa koszule i sie nie wstydze...
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
BAZYL maszkaro zawsze mozna cię oskurować i przemalować dopiero
oślizgły różowy i pluszowy jaszczur zyjący w ciemnym lesie hmm ostatnio z Zaknafeinem doszlismy do wniosku ze BAZYL byłby dobrym Hobbitem jako nestor rodu ktory bałby się samego siebie czyli i swojego cienia. Dlaczego Hobbitem bo tez jest mały pluszowy różowiutki a dotego abrdzo złty w swej przebiegłej niewinnej naturze.
oślizgły różowy i pluszowy jaszczur zyjący w ciemnym lesie hmm ostatnio z Zaknafeinem doszlismy do wniosku ze BAZYL byłby dobrym Hobbitem jako nestor rodu ktory bałby się samego siebie czyli i swojego cienia. Dlaczego Hobbitem bo tez jest mały pluszowy różowiutki a dotego abrdzo złty w swej przebiegłej niewinnej naturze.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Ja nie wątpię że co najmniej połowa z tego legionu, który chce mnie oskórować chce to zrobić w imię zasady mówiącej o mojej różowości... Ale:
a/ jeszcze nikt mnie nie oskórował;
b/ wciąż jestem zielony;
c/ cały czas jesteście w błędzie i nie widzę sposobu, żebyście zeń wyszli...
a/ jeszcze nikt mnie nie oskórował;
b/ wciąż jestem zielony;
c/ cały czas jesteście w błędzie i nie widzę sposobu, żebyście zeń wyszli...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Chorąży
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Nie tylko - są jeszcze w bajkach dla dzieci (być może) i jedna, ale za to wielka i ZŁA w administracji forum TawernyBAZYL pisze:Elg, obudź się wreszcie. Różowe pluszowe jaszczurki istnieją tylko w sennych majakach :]
Spokojnie, trochę wylegiwania się w słońcu na kamieniu (jaszczurki to ponoć bardzo lubią), to zrobisz się różowiutki jak landrynka Poza tym ten zielony to może być tylko kamuflaż, mający na celu zmylenie dzielnych Forumowiczów-Tropiących-Spiski-Tam-Gdzie-Są-I-Tam-Gdzie-Ich-Nie-Ma-I-Bezwzględnie-Odkrywających-Prawdę. Przed nimi nie da się uciec, w końcu ktoś z "bojowników o prawdę" znajdzie niepodważalny dowód na Twoją różowośćBAZYL pisze:b/ wciąż jestem zielony;
-
- Chorąży
qrde tylko Ty i wilczyca mnie tak zowiecieElg,
jak nie istnieją ? na moim GG mam taką jedną pozatym widzialem Cię na zdjeciach nie mozesz sie wyprzec !obudź się wreszcie. Różowe pluszowe jaszczurki istnieją tylko w sennych majakach :]
przyznaj sie do rozowosci i pluszowosci albo..... oderwe twoje lukrowane guziczki, guziczki
tu sie zgodze sa wstretne złe i okropne, a do tego zarłoczne ! mam nadzieje ze kiedys zezre cos niwstrawnego i wyrzyga mi to co zjadł!A i tam sa złe i paskudne a nie cukierkowe jak niektórzy próbują utrzymywać