A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...

Taferna PGR
ODPOWIEDZ

Czy zły BAZYL taki jest (różowa pluszowa jaszczurka)??

tak
200
76%
nie
64
24%

Liczba głosów: 264
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Hmmm... Jak tak przeczytałem o tych kotach Bazyla to się ucieszyłem, że ava zmieniłem :P
.
Lilka
Pomywacz
Numer GG: 0

Post autor: Lilka »

kiedy dodałam tego posta nie zdawałam sobie sprawy:shock: z popularności jaką będzie się cieszył z uwagi na tak światłą i doskonałą postać BAZYLa,
z czystej złośliwości i pragnienia wprowadzenia go w stan irytacji powiem a raczej napiszę głośno (za sprawą capsa 8) ) że zdania pomimo upływu czasu NIE ZMIENIŁAM i dalej uważam go za dosyć pluszową zdecydowanie cukierkowo różową jaszczurkę, pozdrawiam :D :!:
...W żałobnym chłodzie znanych ust szukamy pocieszenia...
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Hmm... Kiedy zakładałaś ten temat ja też nie podejrzewałem jego popularności. Powiem więcej - gdyby nie to, że byłem pewien, że w ankiecie będzie 1 głos na tak i wiele na nie, to bym od razu usunał wątek... Teraz już za późno...

A co do upływu czasu, to pora zweryfikować twierdzenia. Co prawda zdaję sobie sprawę z tego, że 50% Polaków nie zdaje sobie sprawy z tego, ze stanowią połowę społeczeństwa, ale z drugiej strony w tej ankiecie 20% userów NIE MOŻE się mylić :P
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Lilka
Pomywacz

ha! czym byś był bez swych wyznawców? możesz zaprzeczać ale jesteśmy Ci potrzebni do życia :P
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Nie dbam o wyznawców... Prawdziwy bóg nie musi o nich dbać - to wyznawcy dbaja o swojego boga...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Lilka
Pomywacz

ha! stanęło na moim, chce pączka ! - potrzebujesz nas, masz świadomość że jesteśmy więc siłą rzeczy myślisz o nas 8)
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Nawet 40 milionów wyznawców zielonego, passkudnego jaszczura nie sprawi, że stanie się on różowy i pluszowy :P Możecie wyznawać jak lubicie, ale pogodźcie się z tym jaki jest!
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

no wiesz BAZYL to zalezy. Jak taka masa wyznawcow, uzbroi sie w rozawa farbe, pedzelki i sporo cierpliwosci(trzeba jeszcze maszkare wytropic) to moze cudownie zmienic barwe.
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Wytropić maszkarę to raz, złapać ją to dwa, a przemalować to trzy, cztery i pięć... Moge spać spokojnie, tym bardziej, ze moja oślizłość nie pozwoli farbie osiąść...
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

Hmmmm......ale pod oslizgla skora jest rozowe miesko. Moze obedrzec Cie ze skory? Wtedy moze nie bylbys az tak fascynujacym obiektem kultu, ale bylbys przynajmniej rozowiutki:) Ale wiesz. Nie wiem w ogole o czym tu gadamy. I tak wszyscy wiedza ze jestes rozowy. Nie martw sie.To bardzo ladny kolor. Ja np mam rozowa koszule i sie nie wstydze...
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Lilka
Pomywacz

ha! dzięki kaczor, wojna wygrana BAZiu, nie wmówisz że jest inaczej jesteś różowy :lol:
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

BAZYL maszkaro zawsze mozna cię oskurować i przemalować dopiero :P
oślizgły różowy i pluszowy jaszczur zyjący w ciemnym lesie hmm ostatnio z Zaknafeinem doszlismy do wniosku ze BAZYL byłby dobrym Hobbitem jako nestor rodu ktory bałby się samego siebie czyli i swojego cienia. Dlaczego Hobbitem bo tez jest mały pluszowy różowiutki a dotego abrdzo złty w swej przebiegłej niewinnej naturze.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Ja nie wątpię że co najmniej połowa z tego legionu, który chce mnie oskórować chce to zrobić w imię zasady mówiącej o mojej różowości... Ale:

a/ jeszcze nikt mnie nie oskórował;
b/ wciąż jestem zielony;
c/ cały czas jesteście w błędzie i nie widzę sposobu, żebyście zeń wyszli...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

a/ jeszcze nikt mnie nie oskórował;
zawsze jest ten pierwaszy raz
b/ wciąż jestem zielony;
wiec sie farbujesz ale to Ci nic nie pomoze.
c/ cały czas jesteście w błędzie i nie widzę sposobu, żebyście zeń wyszli...
a ja widze - trzeba cię oskurować:P
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Elg, obudź się wreszcie. Różowe pluszowe jaszczurki istnieją tylko w sennych majakach :]
A i tam sa złe i paskudne a nie cukierkowe jak niektórzy próbują utrzymywać :P
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze:Elg, obudź się wreszcie. Różowe pluszowe jaszczurki istnieją tylko w sennych majakach :]
Nie tylko - są jeszcze w bajkach dla dzieci (być może) i jedna, ale za to wielka i ZŁA w administracji forum Tawerny :wink:
BAZYL pisze:b/ wciąż jestem zielony;
Spokojnie, trochę wylegiwania się w słońcu na kamieniu (jaszczurki to ponoć bardzo lubią), to zrobisz się różowiutki jak landrynka :wink: Poza tym ten zielony to może być tylko kamuflaż, mający na celu zmylenie dzielnych Forumowiczów-Tropiących-Spiski-Tam-Gdzie-Są-I-Tam-Gdzie-Ich-Nie-Ma-I-Bezwzględnie-Odkrywających-Prawdę. Przed nimi nie da się uciec, w końcu ktoś z "bojowników o prawdę" znajdzie niepodważalny dowód na Twoją różowość :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Elg,
qrde tylko Ty i wilczyca mnie tak zowiecie :P
obudź się wreszcie. Różowe pluszowe jaszczurki istnieją tylko w sennych majakach :]
jak nie istnieją ? na moim GG mam taką jedną :P pozatym widzialem Cię na zdjeciach nie mozesz sie wyprzec ! :P
przyznaj sie do rozowosci i pluszowosci albo..... oderwe twoje lukrowane guziczki, guziczki ;)
A i tam sa złe i paskudne a nie cukierkowe jak niektórzy próbują utrzymywać
tu sie zgodze sa wstretne złe i okropne, a do tego zarłoczne ! mam nadzieje ze kiedys zezre cos niwstrawnego i wyrzyga mi to co zjadł!
ODPOWIEDZ