1.

Zablokowany
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

Ha, rozgryzłem tą zagadkę, poprostu BAZYL nie ma w zanadrzu odpowiedniej rangi dla Ciebie. Ta świadomość tak go wkurzyła, że Cie zdegradował do rangi pomywacza.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Eglarest pisze:Spoko BAZYL Powiedzial ze przepisze mi pule postow jednego ze spamerow ktorego wskażę czekam az osiągniecie odpowiednia ilosc i was podkapuję :P:P:P
I dlatego mili państwo najlepiej byłoby gdyby usunąć ten kretyński licznik pod avatarem. Myślę że dzięki temu i spamerzy zakończyli by sciganie się w ilości postów i bylibyśmy pozbawieni takich kontrowersyjnych akcji jak skasowanie postów Eglaresta.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

NO a Kloner tak naprawde zostal zbanowany dlatego zniknął ;)

a co do dalszych rang coz proponuje na pokłąd zaprosic

od 2500 -Oficer
od 3500 -Kapitan
od 5000- Admirał
od 7500 - Władca mórz
od 10 000 - Niczym Neptun
od 15 000 - Neptun mu czyści Buty !

Phoven licznik jest fajny duzo odzwierciedla -trzeba tylko spam bezlitośnie niszczyc.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Eglarest pisze:NO a Kloner tak naprawde zostal zbanowany dlatego zniknął ;)

a co do dalszych rang coz proponuje na pokłąd zaprosic

od 2500 -Oficer
od 3500 -Kapitan
od 5000- Admirał
od 7500 - Władca mórz
od 10 000 - Niczym Neptun
od 15 000 - Neptun mu czyści Buty !

Phoven licznik jest fajny duzo odzwierciedla -trzeba tylko spam bezlitośnie niszczyc.
Co odzwierciedla? Najważniejsza jest jakość mertytoryczna i wygląd estetyczny postów a nie to że mam ich kilka tysięcy.
A co do spamu - oczywiscię się zgadzam. Tylko, wybacz bo Cie lubię ale jesteś wg mnie również spamerem ^^ A przynajmniej często zamiast konstruktywnego posta piszesz pozbawiony większego sensu króciutki zarojony od błędów kikut :D
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

postow pozbawionych sensu neima nawet 0,5% to ze post jest krotki nie znaczy ze nie nawiązuje nie odnosi się etc...

za spamera się nie uważam w kazdym przypadku wykorzystuje Forum zgodnie z przeznaczeniem to, że Ty nie potrafisz w takiej skali trudno....

Ilosc postow odzwierciedla aktywnosc oraz zaangażowanie i jest potrzebne. Na_pewno dla osob, ktore wchodza pierwszy raz wiedzą kto sie udziela z kim moga pogadac kogo sie poradzic kto moze pomoc etc.....
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

Hmm, Eglarest ... spamu masz dużo, to że bierze się udział w dyskusji która jest cała offtopem no nie oznacza, że sie nie spamuje. A za te orty to Cię zabiję chyba kiedyś. Apopleksji już dostaję na ten widok. A jestem za młody żeby umierać na wylew krwi do mózgu.
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Obelix
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6330570
Kontakt:

Post autor: Obelix »

ludzie! jak to czytam to mi się nie chce!

powiem wam jasno i wyraźnie

Wielkouche Wielkopuchate Bardzoróżowe (fuj!) Głupawehahaha Pluszowe Kartofelki!!!!

a tak w ogóle nie wime czy branie udziału w tej dyskusji jest offtopowaniem skoro temat został założony żeby robic OT tak wiec zakładając trzecią stronę ósmej konewki biorąc pod uwage twierdzenie Mistycznego-Pana-Ółówka i rewolucyjną książke w dziedzinie psychologii "Akademia Pana kleksa" wypadałoby przyznac ułamek tysięczny racji... szlag... sam się w tym pogubiłem
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Patrzcie na te godziny ostatnich postów: powiało tu ciszą jak cholera.
Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ech fds, Phoven. Skoro udział w luźnych dyskusjach podchodzi pod spam to czemu by nie zrobic czegoś takiego jak na śp. Novej Agorze i nie przerboic OT tak aby posty tu nie dodawały się do licznika. I zniknie problem spamu jak sen złoty.
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Perzyn pisze:Ech fds, Phoven. Skoro udział w luźnych dyskusjach podchodzi pod spam to czemu by nie zrobic czegoś takiego jak na śp. Novej Agorze i nie przerboic OT tak aby posty tu nie dodawały się do licznika. I zniknie problem spamu jak sen złoty.
Nie znałem tamtego fora, ale to niezbyt dobry motyw - skoro w jakimś forum które trafiło do grobu były takie pomysły to lepiej ich nie powtarzać :wink:
Obrazek
liego
Majtek
Majtek

Post autor: liego »

Ja znam parę takich forów i jakoś bardzo dobrze prosperują, i o dziwo OT bardzo bobrze prosperuje. I napewno nikt tam nie narzeka na takie rozwiązanie.
Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Nova Agora padła bo zabrakło kasy na serwer. Zresztą forum się odrodziło ale juz nie to samo. A co do forów gdzie to się sprawdziło to choćby mtgnews.
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

Chyba się nie zrozumieliśmy, ten wątek to spam w czystej postaci i do tego nie mam pretensji. Ale Eglarest spamował też w innych i na to zwróciłem uwagę. To żeby tu, na rekrutacji i sesjach był wyłączony licznik już dawno zgłaszałem ale jest no niewykonalne bo phpbb ssie, trzeba by dodawać haki a BAZYL nie chce żadnych modyfikacji. Głośno mówię po raz kolejny. Czas na zmiany.
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Yacek
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 6299855

Post autor: Yacek »

Na zmianę forum chyba fds. :D

Ale mojego zdania proszę nie brać pod uwagę, bo ja tu tylko na chwilkę zaglądnąłem.

Jak zniknie paru userów, a przestaną znikać moje posty zaglądnę znowu.

Powodzenia w "małej rewolucji" na TRPG :)
Jest właśnie ta złowroga pora nocy,
gdy poziewają cmentarze i piekło
Zarazę rozpościera. Oto mógłbym
Chłeptać dymiącą krew i spełnić czyny,
Których dzień nie zniósłby...
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

fds- ja rozumiem, że na offtopie powinno wyłączyć się licznik postów, ale dlaczego w rekrutacji i sesjach? Przecież wiele osób właśnie tam pisze najwięcej i pod żadnym względem nie jest to spamem, bo po prostu uczestniczy się w grze. Więc albo całkiem zlikwidować licznik postów i rangę uzależnić od np. długości przebywania na tawernie, albo ukryć go, albo niech admini sami jakoś ustalają rangę "za zasługi" ew. zrobić tak, żeby każdy sam mógł sobie rangę nadać.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Dark_Voyager
Marynarz
Marynarz

Post autor: Dark_Voyager »

Nadawanie rangi samemu sobie to chyba nie najlepszy pomysł. Jestem bardziej za tym aby na forum admini przyznawali rangi za zasługi.

No i tak skoro to wolny temat w tawernie to pozwolę sobie wyskoczyć z radosną dla mnie wieścią, iż po 18 miesiącach wreszcie powróciłem z za bram otchłani podłączając się z powrotem do neta. Nawet nie wiecie jaka to radocha! :D :D :D :D
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

fds pisze:Chyba się nie zrozumieliśmy, ten wątek to spam w czystej postaci i do tego nie mam pretensji. Ale Eglarest spamował też w innych i na to zwróciłem uwagę. To żeby tu, na rekrutacji i sesjach był wyłączony licznik już dawno zgłaszałem ale jest no niewykonalne bo phpbb ssie, trzeba by dodawać haki a BAZYL nie chce żadnych modyfikacji. Głośno mówię po raz kolejny. Czas na zmiany.
Ale po co takie zmiany? To może ogółem wyłączyć licznik postu? Bo skoro wyłączymy w rekrutacji i sesjach i w offtop to wyłączymy też we wszystkich podforach "Inne", aż zostanie licznik tylko Sprawach administracyjnych i tematach erpegowych dyskusji. No i? No i niedługo tam się będzie też spamować to wpadniesz na doskonały pomysł wyłączenia licznika w erpegowych dyskusjach. I co z tego wyniknie? Będzie trzeba wyłączyć licznik postów. To głupie. Po co wyłączać licznik postów gdziekolwiek?

Dark_Voyager pisze:Nadawanie rangi samemu sobie to chyba nie najlepszy pomysł. Jestem bardziej za tym aby na forum admini przyznawali rangi za zasługi.

No i tak skoro to wolny temat w tawernie to pozwolę sobie wyskoczyć z radosną dla mnie wieścią, iż po 18 miesiącach wreszcie powróciłem z za bram otchłani podłączając się z powrotem do neta. Nawet nie wiecie jaka to radocha! :D :D :D :D
Ale to wtedy nie byłaby ranga, a taki podtytuł. A gdyby admini przyznawali to już bym widział jak redakcja zinu by miała fajne rangi a reszta figę z makiem :P

Brawo, że masz znów net :)
Obrazek
Zablokowany