[WH - Freestyle] Drużyna Druga

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Atendi
Pomywacz

Post autor: Atendi »

Istorvir

-No coz...taki moj los...nie urodzilem sie przeciez wojownikiem. Po tych slowach stanal posrodku calej grupy i przygotowal sie do miotania zaklec.
"Obowiązek cięższy niż góra, śmierć lżejsza od pióra"
Ninerl
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6110498

Post autor: Ninerl »

Ninerl
Poruszyła dłońmi: "Milcz. Nie alarmuj innych. Powiedz człowiekowi" Nachyliła się do ucha Zaana i szepnęła: -Cisza. Nie hałasować.
Miała nadzieję, że drow zrozumie o co jej chodzi- miał przekazać Kozakowi, by tamten był cicho.
Zamigała do maga: " Nie znasz cichej mowy? Czekamy, co się zdarzy. Powiedz abbilowi". Ponownie powiedziała szlachcicowi: - Na razie czekamy. Nie ujawniamy się.
Uniosła dłoń, po czym przyłożyła ją do ucha. Czekała. Wieża Magii...niepokoił ją fakt, ze brudne pomioty dostały się w jej pobliże. To było niebezpieczne, dla nich wszystkich i całego miasta. Ale najpierw...uśmiechnęła się do siebie- niech przetrzebią towarzyszy ofiary. "Tym lepiej dla nas"-pomyślała.
Czekała na rozwój wydarzeń...wytężając wszystkie zmysły....

Czy z tego wytężania wszystkich zmysłow , czegoś udało się mi dowiedzieć?
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
Atendi
Pomywacz

Istorvir]

Nachylil sie nad uchem kozaka i szepnal:-Ninerl kaze byc cicho i czekac na rozwoj wydarzen. Nastepnie zwrocil sie do Nin, nieporadnie ukladajac palce-Mowe rozumiem, na tyle by wylapac sens slow, natomiast z mowieniem w niej, jak sama widzisz jest duzo gorzej-
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Igor Antonov

Kozak posłuchał Istorvira. Zatrzymał się bez ruchu w niewygodnej pozycji. Wytężał wzrok z całej siły, po to by dojrzeć, coś bo mogłoby wyjść za chwilę z niewiadomo skąd. Rozglądał się. Czekał na dalszy rozwój wydarzeń
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Zanzafaar:

Szlachcicowi nie było trzeba dwa razy powtarzać. Ninerl jednak chyba uważala inaczej. Cóż... Tak czy ianczej Zan zatryzmał się w bezruchu stojąc w wypracowanej przez lata załatwiania różnych spraw w urzędach pozycji "spocznij".
Zastanawiał sie co się stanie teraz. Znów poprawił chwyt na szabli, gotów do ewentualnej walki. Już się nawet zastanawiał kogo weźmie "w obroty".
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Ninerl
Bombardier
Bombardier

Ninerl
Poruszyła powoli palcami, by odpowiedzieć magowi : To nie problem. Ważne, że rozumiesz...kłopot to pewnie przez ten wypadek.
Była ciekawa, czy magowi poprawi się z czasem, jeśli nie to bedzie kaleką. Chociaż pozornie był zdrowy, ale z uszkodzeniami mózgu, nigdy nie było do konca wiadomo. "Lepiej wtedy dla niego, by nie wracał do Podmroku. Szybko, by zginął, chyba, że jest twardszy niż myślę." Podczas całego swojego pobytu tam, bardzo uważała, by być w pełni sprawną- nie chciała mieć żadnego poważnego wypadku. Życie było zbyt piękne, by je kończyć w brudnych, norowatych tunelach.
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
Mekow
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Mekow »

Lilian

Patrząc na chłopca Lilian widziała swoje odbicie sprzed kilkunastu lat. Posłała mu lekki uśmiech i łagodnym głosem powiedziała:
- Dobrze się sprawiłeś, to ważne wieści.
Zastanowiła się przez chwilę.
- Mam dla ciebie zadanie. Ja teraz zdrzemnę się trochę, ale nie chce zaspać na spotkanie z panem Bargą.
Uśmiechnęła się rozmarzona myślami o bombardierze. Nasępnie spojrzała na chłopca i dodała:
- Jak pan Barga przyjdzie do gospody, to przybiegnij tutaj, zapukaj głośno i powiedz mi o tym. A jak się sprawisz, dostaniesz nagrodę.
Lilian posłała małemu szeroki uśmiech. Była przy kasie. A ten chłopiec był takim biednym dzieckiem ulicy, zupełnie jak ona kiedyś. Gotowa była troszkę się z nim podzielić.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Postanowiłam zawiesić sesję na czas matur, nie chcę nikogo odciągać od nauki i zaprzątać myśli głupotami :) Starszych (i młodszych) graczy przepraszam za tę chwilową niedogodność. Zamczysko i sesje nr 1 i 2 nie są aż tak ważne, więc będą sobie powoli iść i żyć własnym życiem.
Pozdrawiam,
Wasz Wredny MG,
Ouzaru.
Soulfein
Stópkowy Tawerniak
Stópkowy Tawerniak
Numer GG: 2863670
Kontakt:

Post autor: Soulfein »

Jakie matury? Już chyba wszyscy dawno są po...
...
Atendi
Pomywacz

23 jest ostatnia pisemna;P potem leca ustne i kolo 29-30 koncza sie juz wogole wszystkie matury;P
Ninerl
Bombardier
Bombardier

Eech, to strasznie długo:/ i kaurat teraz jak wszystko się zaczęło rozkręcać... :?
Soulfein
Stópkowy Tawerniak
Stópkowy Tawerniak
Numer GG: 2863670
Kontakt:

Post autor: Soulfein »

Ethel Furie

Wampir powolnym krokiem szedł za swoją ofiarą, nie mógł się zdradzić, tym bardziej teraz, kiedy jego przeciwnik nasłuchiwał odgłosów swoich przyjaciół. Sondował jego mózg, ale nie udało mu się uzyskać jakichkolwiek informacji. Jego przeciwnik - elf - bał się czegoś panicznie. Czyżby go wyczuł?
-niemożliwe.. - pomyślał wampir. Przecież to nie mroczniak..
Ethel nasłuchiwał jego towarzyszy, byli blisko, a jego grupa podążała za nim. Nie mógł wciągnąć ich w bezpośrednią walkę. Wdarł się w umysł elfa, szeptem w jego myślach nakazał mu podążać w przeciwnym kierunku, oddalając go od przyjaciół. Gdy elf się oddalił, wampir zasyczał za jego plecami wyciągając ostre szpony, tnąc okolice karku...

Chciał pomóc swoim podopiecznym, przy nadarzającej sie okazji, wiedział, ze po wyjściu z kanału, za dnia, na wiele się im nie przyda. Wyczekiwał nocy z upragnieniem, chciał pozbyć się w końcu Livriana i udać się na zasłużony odpoczynek. Miał jednak świadomość, że zadanie będzie trudne, skoro Harad wybrał jego.

Ruszamy ludziska, pisać!
...
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Hmm.. ja nie mam co odpisywać... ale na upartego :P

Zanzafaar:

Mężczyzna ostrożnie wysunął się naprzód, zrównując z Ninerl. Zatrzymał się i zastygł w miejscu. Gdzieś w paskudnej woni ścieku unosił się słodkawy zapach krwi. Szlachcic się wzdrygnął. Widać wampir w ciemności uronił trochę swego "posiłku", a ten podciekł aż tutaj... pod jego nogi. Zan spojrzał w dół. Faktycznie, w fekaliach koło jego buta byłą krew....
Szlachcic powstrzymał odruch wymiotny i powrócił do cichego marszu kilka kroków za Nin. Obrócił szablę w dłoni. Poprawił chwyt. Zan był dumny z pewności swej ręki....
Potrząsnął głową. Nie czas na rozmarzenie. Mężczyzna mrugnął oczyma. Na powrót stąpał twardo po ziemi... lub raczej ścieżce koło leniwie płynącej rzeki ścieków...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Ninerl
Bombardier
Bombardier

Re: [WH - Freestyle] Drużyna Druga

Co z naszą sesją, buuu :cry: ? Ja chcę żeby nadal istniała, :( .... A tu się nic nie dzieje....
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Sesja będzie żyć po moim powrocie i kiedy łaskawie zatrudnią jakiś nowych pracowników, bo póki co z Hikiem robimy dwie posady i brakuje nam czasu, żeby się chociaż po tyłku porządnie podrapać ;)
02-09.06 będę zapewne offline, w końcu po 10 miesiącach lecę do Polski i muszę nieco pozbyć z rodzinką... Po powrocie zapewne aktywuję sesje, więc nie mazać mi się tutaj :P
Ninerl
Bombardier
Bombardier

Buu, a ja się będę mazać... :( Bo tak czekam i czekam, aż sesja wreszcie odżyje...
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Ja wróciłem i tez czekam.. a z tym mazaniem... noo.. mozę tez powtóruję Nin?
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Zablokowany