[Freestyle - Fantasy?] Przykład, do czego można zmusić Ouz.

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.

Który scenariusz najbardziej Ci odpowiada?

Nr 1
8
27%
Nr 2
10
33%
Nr 3
9
30%
Inny, podany przez gracza.
2
7%
Żaden.
1
3%

Liczba głosów: 30
Ninerl
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6110498

Post autor: Ninerl »

Ja, ja, ja też chcę :!: . Podoba mi się opcja trzecia i druga :). Nie wiem która bardziej, ale skoro straszą spamem, no to niech będzie druga :P .
Rzecz jasna, jeśli mozna to sobie zaklepuję miejsce ;)
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Luuudzieeee... litości... to ja błagałem, płakałem, tarzałem się po ziemi żeby Ouz przekonać do 1 części a wy mi takiego ćwieka wbijacie... chyba się powieszę.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 2832544

Post autor: Isengrim Faoiltiarna »

Ja jestem za 1, ewentualnie za 2, ze wskazaniem na 1 :) Kartę postaram się podesłać niedługo :)
"Beg for mercy! Not that it will help you..."
Hoist the banner high!! For Commoragh!
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Jak już wspomniałam na początku, karta nie jest potrzebna, ale jeśli chcesz, to Ci nie zabronię :) Tylko w kilku zdaniach proszę ;)
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Jako osoba zaznajomiona z opcją numer 3 zdecydowanie chciałbym zgłosić swoją kandydaturę do sesji właśnie w tej wersji. Ewentualnie nie pogardziłbym też grą w stylu zaproponowanym przez Kawaii, również zapowiada się ciekawie.
Ostatnio zmieniony sobota, 12 maja 2007, 00:10 przez Zaknafein, łącznie zmieniany 1 raz.
Hikari
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Hikari »

Hmm nawet nie macie pojecia do czego mozna zmusic Ouz ;d
Sesja Simsow to jeszcze nic w porownaniu do tego do czego ja jestem ja sklonny zmusic xD
I nie mowie tu o zmuszaniu do czegos w porze nocnej pervery wy jedne :P
btw. Zglaszam sie i wybieram bramke nr 3 !;d Zonk o__O
Obrazek

Zapraszam w progi Bram Snów
Obrazek
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Ja też się zgłaszam ale do pomysłu nr.2.
Czerwona Orientalna Prawica
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

A ja bym zagrał w realiach takich jak Kawairashii:P.

Tylko dopiero od poniedziałku bo wyjeżdżam na weekend
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Nie przypominam sobie kłopotów z bilokacjami, chyba że podpada pod to rozsyłanie przez księcia ciemności cieni po pałacu :D. A jeśli komuś nie odpowiada wspomniane przez Crawa zakrzywienie rzeczywistości to chyba nikt nie będzie go zmuszał do gry, right? Zgadzam się też z uwagą Crawa o Kawai'owym pomyśle - za małe o tym pojęcie. Uświadomiło mi to, że ja w sumie też mam o tym niewielkie więc rezygnuję z pokorą. Ale chęć na opcję numer 3 jest nadal jak najbardziej aktualna i nie mogę się już doczekać wprowadzenia jej w życie.
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 2832544

Post autor: Isengrim Faoiltiarna »

Jak karty nie trzeba, to nie będę pisał, bo szczerze mówiąc nie mam weny za bardzo :)
"Beg for mercy! Not that it will help you..."
Hoist the banner high!! For Commoragh!
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Ojojojoj! Wilczyca wywęszyła dobrą zabawę! Pamiętam dobrze to co działo się w Samouczkach na PoZ. Zdarza mi się co jakiś czas odświeżać tamte tematy. Zabawa przednia! :D Ja obstawiam TRÓJECZKĘ! Ale jeśli wyjdzie z tego dwójka lub jedynka to też nie pogardzę, bo pomysły wszystkie mi się podobają. Faktem jednakże jest, że (powtórzę się) Samouczki to bardzo fajna sprawa jeśli tylko rozwiąże się probem wspomnianej przez Crawa bilokacji i spamu, o którym napomknął fds. W Samouczkach jakichś wielkich problemów z krótkim nic nie wnoszącym spamem raczej nie zauważyłam. Większość userów wypowiadała się długo i treściwe (a przynajmniej się starali). Ja się piszę :D
<merda ogonem i uśmiecha się wilczo wywieszając z paszczy jęzor>
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

2 :)
i tyle. Czekam na ciąg dalszy :P
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Ouzaru

Oki, chyba już wszystko jasne.

:arrow: Zostanie otworzony nowy temat w Sesjach, póki co nazwę go po prostu 'Zamczysko'. Jak ktoś będzie miał lepszy pomysł, to proszę podać go tutaj :) W owym temacie zostanie zawarty nr 3.

:arrow: W Rekrutacji otworzę dodatkowy temat, gdzie każdy (z osób, które zgłosiły się na sesję) będzie się przedstawiał i opisywał, kim jest jego postać. To oczywiście jest niezbędne do rozpoczęcia gry z nr 1 :)

Przykład:
Henio, kowal.
Urodził się w tej mieścinie i z dziada pradziada prowadzi kuźnię. Przejął interes po śmierci ojca i w chwili obecnej stara się wyremontować budynek, gdyż trzech jego synów uparło się, by mu w pracy pomagać. Kuźnia stoi na obrzeżach, blisko chaty tkaczki i fermy. Aktualnie Henio stawia dodatkową izbę i kładzie dach, z daleka widać, które ściany są nowe, wszędzie też pachnie świeżo ściętym drzewem i żywicą... bla bla bla...

Dodatkowo można od razu opisać wygląd bohatera lub zawrzeć to w pierwszym poście na sesji. Wystarczy kilka zdań, tak by każdy miał jakiś zarys wyglądu miasteczka i osób w nim żyjących. Później, kiedy już zaczniemy grać, zastanowicie się nad przyjaźniami i jakimiś waśniami w sąsiedztwie. Pamiętajcie, że wszyscy się bardzo dobrze znacie!
Macie na to 2-3 dni maksymalnie. Im szybciej się wyrobicie, tym szybciej zaczniemy, sami się pilnujcie, nie mam zamiaru nikogo gonić i ścigać. Najpóźniej 15.05 otwieram sesję.

:arrow: W ciągu 1-3 dni zacznę sesję z nr 2, tam będę wymagała w pierwszym poście przedstawienia postaci z uwzględnieniem wyglądu i funkcji, którą sprawuje w miasteczku. Zaczynacie od tego, że mieszkacie razem w małej mieścinie i będę prowadzić to na zasadzie 'od zera do bohatera'. Dlatego każdy z Was będzie jakimś rolnikiem, rzemieślnikiem, synem gwardzisty na emeryturze... Proszę nie przesadzać z umiejętnościami, dam możliwość nauczenia postaci walki, magii czy czego tam sobie zażyczycie. Zastanówcie się, o czym postać marzy i czego pragnie. W zależności od jakości postów i postępów na sesji, będziecie te ich marzenia spełniać.

Jakiekolwiek pytania, uwagi i propozycje, TUTAJ.
Dziękuję za uwagę :)
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

Ouz, przyjmiesz mnie jeszcze do jedynki? ^^'
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Ouzaru

szturm... no nie wiem... A mam wybór? :) Graj, jak masz ochotę, przecież Ci nie zabronię ;)
Mekow
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Mekow »

Bardzo podoba mi się pomysł 2 (choć 1 też jest interesujący).
Nie za bardzo mam ostatnio czas, ale sobie poradzę:D
Zgłaszam się:D
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Ouzaru

Ja chyba nie potrafię prowadzić dla małej liczby graczy, więc miejsce się jeszcze znajdzie dla Ciebie :)
Zablokowany