MG poszukiwany/poszukiwana!

To miejsce gdzie będzie następowała rekrutacja do gry RPG na forum Tawerny RPG.
ODPOWIEDZ
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Na sesję Wilkołaka wg fds'a ja bym się pisał. Chociażby z tego względu, że jest złośliwym MG :D no i przydałoby się nauczyć czegoś o systemie w praktyce, bo teorię powolutku przyswajam dzięki takiej jednej drapieżnej osóbce...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Hmmm... a co wy na sesję w świecie gry 'Bad Day LA'?? BYło by ciekawie. Gdzieś tak 5 osób które by walczyły o przeżycie i walczyły z np.: zombiakami i terrorystami.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

O tak, niech ktoś poprowadzi Wilkołaka :D Ja miałem poprowadzić, nawet drużynę jakąś sobie zlepiłem, a tu nagle, jak królik z kapelusza, wyskoczyła mi praca magisterska :? Prowadzić nie mam czasu, ludziom smaka narobiłem tylko, ale zagrać to bym zagrał ;) w końcu można spać tę godzinę krócej zawsze :D
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ja taką jakby ankietę chciałbym przeprowadzić. Chodzi mi o to czy znajdą się chętni do sesji w klimatach Battle Royale? Jeśli tak to 22 ruszyłaby rekrutacja.
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

O, niezłe, niezłe. Tyle tylko, że nie widziałem jakby co filmu, no i nie do końca pasuje mi fakt, że przy 15% bezrobocia jest anarchia i trzeba ludzi wybijać. Ale tak poza tym, to jeśli to nie problem, to się piszę.
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Tevery, nie martw się to będzie zmodyfikowane (min. akcja będzie w Polsce). A co do 15% to wyobraź sobie, że dla Japończyka to jest ogromna wartość. W sumie rząd, który by tam do czegoś takiego doprowadził musiałby chyba reaktywować instytucje seppuku... albo by padł ofiarą linczu. Nie to co u nas z 17,9% stopą bezrobocia....
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Wiem. I dlatego Japończycy stworzyli taki świat w komiksie. Oni nie wyobrażają sobie takiej sytuacji, w której więcej niż parę procent ludności nie ma pracy. Ale się by zdziwili, gdyby dotarli do statystyk bezrobocia w naszym kraju...
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Ja bym chętnie zagrał i w realiach BR i w BDay LA
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Sesja w J-RPG, najlepiej z ostrym patologicznym i dzikim, wręcz nieprzewidywalnym scenariuszem, czasu rzeczywistego z elementami SF/Fantasy wprost z komiksów krainy kwitnącej wiśni 8) (odnośnik: Seria Animowana Karas)
Najlepiej z motywem romansu i crossdressingu.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Sorry Kawaraishii, ale takie rzeczy to tylko w Erze... Nie sądzę, żeby ktoś się znalazł kto coś takiego poprowadzi. Ale jesli tak to się zgłaszam.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

A byłby krt ktoś zainteresowany w tematy karcianki "Zombiaki"? Nie chodzi mi o coś takiego co Tori aktualnie prowadzi a zabawy z zombie na jaja. Chętnie bym coś takiego poprowadził.
.
Kawairashii
Bombardier
Bombardier

Deep wchodzę w to o ile nie będzie się działo w Polsce XP

Perzyn zdefiniuj "Erze..." ? czyli że gdzie można w coś takiego zagrać?
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Mu chodzilo o to, ze to jest raczej nie mozliwe ;]
Kawairashii
Bombardier
Bombardier

Czemu? co złego jest w rozgrywce z nutką komediowego romansu? :wink: toć przecież klimaty z anime to czyste amerykańskie seriale komediowe.
Mile by było zamiast ciągle biegać i rozwalać, co się napatoczy toporkami i dzidami, rozegrać jakiś romans, nie ma takiego wojaka, co się z miłością nie narąbał w życiu mocniej niż na największej wojnie. Nie ma chętnych? A to szkoda…
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Zglos sie do sesji dla pierwszej druzyny co ja prowadzi Winter Wolf. A noz sie uda, a dzieja sie tam rozne rzeczy. Jest romans (ale to akurat normalne jak Ouz gra), jest intryga, jest zawisc i konflikty na tle rasowym ;]
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Jeśli chodzi o taką "życiową" sesję, która bardziej odda codzienną rzeczywistość to też chętnie wzięłabym w tym udział. Sesja filmowa w realiach japońskich kreskówek? Czyli Jan Kowalski i jego żona... Codzienne ludzkie relacje itp... To mogłoby być ciekawe.

@Craw: Uch... ^_^' Taka charakterystyczna ta sesja? Hmm... To mój ulubiony sposób gry. Postać to nie tylko miecz i reszta ciała...
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Jak ktoś poprowdzi taką "lajf" sesję, obojętnie gdzie i w jakich czasach to też z chęcią zagram. Nawet obiecuję, że będę pisać długie posty :P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
ODPOWIEDZ