Perzyn... Do końca życia będziesz mi to wypominałPerzyn pisze: Aluś bo chłopak jak ministrant wygląda
A tak serio to nawet lektorem w złotych czasach byłem Potem był kryzys wiary a teraz znowu powrót do Boga... Cherubinku
Oh, Perzyn na zdjęciach bardziej pasuje do Odyna czy innego nordyckiego oblubieńca pobożnych. Choć, kto tam wie - sam Lucyfer jest w końcu Cherubinkiem ;P Upadłym bo upadłym ale jak to się wyraził Alucard każdemu może sie zdarzyć "kryzys wiary".Alucard 666 pisze:Perzyn... Do końca życia będziesz mi to wypominałPerzyn pisze: Aluś bo chłopak jak ministrant wygląda
A tak serio to nawet lektorem w złotych czasach byłem Potem był kryzys wiary a teraz znowu powrót do Boga... Cherubinku
Dla mnie szczytem było czytanie jakiegoś CZEGOŚ (nie pytajcie) na własnym bierzmowaniu... A obecnie mi do wizerunku cherubinka wiele brakuje... i w wyglądzie i w zachowaniu... Wręcz przeciwnie... i całe szczęścieAlucard 666 pisze:Perzyn... Do końca życia będziesz mi to wypominałPerzyn pisze: Aluś bo chłopak jak ministrant wygląda
A tak serio to nawet lektorem w złotych czasach byłem
Perzyn pisze:Specjalne wyróżnienie dla Ravcia za:
Yattaman, Yattaman, al gran filone d'oro
Yattaman, Yattaman, buona guardia fa
Yattaman, Yattaman, divertente ma severo
Coraggioso e battagliero, Yattaman.
I TAK DALEJ
Ale włączając się do tematu i tak zostałeś spamerem Nie no, nie jest tutaj przecież tak źle. W porównaniu do tego, co się działo w innych tematach, to tutaj toczy się wręcz wzorowa dyskusjaPhoven pisze:Brzydzę się tego offtopa ale mój jeden biedny, skarłowaciały post na wasze hordy wygłodniałych, prymitywnych i dzikich postów to chyba nie jest dużo Wink
Na szczęście offtop już się nieco uspokoił. Niedługo wszystko wróci do normy, zużyte tematy pójdą na dno, niektóre, te ciekawsze, zostaną .Phoven pisze:Brzydzę się tego offtopa ale mój jeden biedny, skarłowaciały post na wasze hordy wygłodniałych, prymitywnych i dzikich postów to chyba nie jest dużo
Alucard 666 pisze:Perzyn... Do końca życia będziesz mi to wypominałPerzyn pisze: Aluś bo chłopak jak ministrant wygląda
pod warunkiem, że będziesz do mnie się zwracał per "Zeth", to moze nawet być i BlakusiakoBLACKs pisze:A mógłbyś mówić mi Blakusiako? To mi pasujeZeciciaciako pisze: pogratulować tłumaczenia Very Happy zacząłbym, dyskutować, ale znów byś mnie rozwalił podobnym argumentem i bym, z domu przez tydzień nie wyszedł Very Happy i błagam "Zeth"... ja "Zeth" jestem, nie Zecio... chyba że chcesz byc ochrzczony Blakusiem...