1.
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
bossowie to są Ci z zielonymi i czerwonymi ksywkami ;-p reszta to S...tirlitze ;-P
A ja tam by przybyło wiele nowych twarzy - ostatnio mały zastój się tu robi... przydałby się powiew świeżej krwi - nowi i ambitni by sie pojawili, przy okazji mobilizując starych wyjadaczy do zwleczenia się z wyrka i "obrony" pozycji Tylko byle bez rękoczynów mi tutaj!
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Czy wyczuwam tutaj subtelne echo zawołania bojowego niezwykle walecznego i znanego na całej Nizinie Polskiej rodu, a mianowicie zdanie "Balcerowicz Musi Odejść!" ? Tematów - owszem, coraz mniej. Ale faktycznie duzo jest do napisania, a wielu leży i chrapie (nie móie, zeby być jakims tam Mr. Exclusive, ale jak się ma własne zdanie, to sie dzielic!). A nuż nowa krew nowosci ze sobą przyniesie? Warto spróbować "agresywniejszą' reklamę .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Arcymod Tawerniany
Dobra! Leon już idze reklamować! Tylko weźmie kumpla - jakiegoś Kałasha (chyba jakiś zagraniczny) i Podstawę-Balla... mówił, że aż nadto rozumie co mam na myśli przez "powiew świeżej krwi"... ale będą tłumy na forum ;-P Albo wiem! Kto nie napisze 3 postów dziennie, dla tego nie ma objadu ;-p A potem... przejmiemy władzę nad światem! buahahaha!
hmmm... a może skończmy pisać "jacy my biedni, nicnowego na forum trzeba nowych sprowadzać" i weźmy się do roboty - wy wymyślicie nowe tematy, a ja je potem zmoderuję ;-p
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
To ja moge spam tam wtryniać . MAd zmoderuje, dsa napisze to samo tylko inaczej, MAd nie zmoderuje i w koło Macieju...
Tjaa... nowy temat? Moze temat "2." ? Poza tym, jest duzo ciekawych tematów na końcach listy, na samym dole. Nikt tam nie patrzy i nikt nie pisze. Czysta (a raczej brudna) otchłań .
Tjaa... nowy temat? Moze temat "2." ? Poza tym, jest duzo ciekawych tematów na końcach listy, na samym dole. Nikt tam nie patrzy i nikt nie pisze. Czysta (a raczej brudna) otchłań .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
-
- Majtek
- Numer GG: 0
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Bombardier
To ja ogłaszam wszystkim, iż powstaje nowy system RPG. Tworzymy go ja i Suhar. Nazwy jeszcze nie ma, ale może wkrótce... Sporo rzeczy już jest zrobionych, ale ciągle jest za mało. Przewiduję skończenie prac przez wakacjami.
Jeśli chodzi o świat: Akcja będzie się toczyć w posnuklearnej Europie, a być może nawet dalej. Ale uwierzcie mi: To nie będzie bezmyślna kopia Neuroshimy, ani Fallouta. Fakt, że inspirowaliśmy się tymi tytułami, ale zrobiliśmy to na swój sposób.
Czekajcie cierpliwie, bo warto.
Jeśli chodzi o świat: Akcja będzie się toczyć w posnuklearnej Europie, a być może nawet dalej. Ale uwierzcie mi: To nie będzie bezmyślna kopia Neuroshimy, ani Fallouta. Fakt, że inspirowaliśmy się tymi tytułami, ale zrobiliśmy to na swój sposób.
Czekajcie cierpliwie, bo warto.
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
Yabol? Lubię jabole! Ach! Zapomniałem! Trzeba wymyślić jakies trunki w grze... jabol... hehehe...Waltos pisze:Mam nazwę dla tego systemu! Radioactiv Yabol!
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks