A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...

Taferna PGR
ODPOWIEDZ

Czy zły BAZYL taki jest (różowa pluszowa jaszczurka)??

tak
200
76%
nie
64
24%

Liczba głosów: 264
Danai
Tawerniana Smoczyca
Tawerniana Smoczyca
Kontakt:

Post autor: Danai »

BAZYL pisze:Oczywiście zadbałem aby chłopaki z KGB uwierzyli w to, że zginałem... Te same akta mówia jednak, że jestem zły, zielony i ponury.
Ponury? Jak na mój gust to jesteś całkiem radosny, zwłaszcza gdy Cię ciągać po sklepach czy łaskotać ^^ Albo robić zdjęcia.
I'm not a bitch. I just have low bullshit tollerance.
''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

To Bazyl jest z KGB? Pierwsze słyszę :P
co najwyżej o agenturę wsi go podejrzewałem.... czy tam WSI :P
Obrazek
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

No jasne, że jest z KGB, jako Jelcyn sam pomogłem w zacieraniu śladów po jego w nim bytności, po akcji pod kryptonimem "Różowa pantera". Musicie więc uważać, co piszecie o BAZYLu, gdyż rosyjska mafia czuwa!
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Danai pisze:
BAZYL pisze:Te same akta mówia jednak, że jestem zły, zielony i ponury.
Ponury? Jak na mój gust to jesteś całkiem radosny, zwłaszcza gdy Cię ciągać po sklepach czy łaskotać ^^ Albo robić zdjęcia.
Ja jestem radosny duszą, ale fizjonomię mam nieciekawego ponuraka. Zwłaszcza jak mnie ciagnać po sklepach lub robić fotki (i tak wyjdą przeswietlone jak aury zła nie wyłaczę). Co do łąskotania to nie wiesz, ja zresztą tez nie...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Bazyl... nie jestes ponury... po prostu te wszystkie mordy, gwałty i wymuszenia oraz napady z broią w ręku zrobiły taka niesłuszną opinię... Tak naprawdę to oprócz kilku lat w więźniu jesteś spoko :twisted:
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

wiecie. moze to ja jestem jakis dziwny, ale nigdy nie slyszlaem zeby KGB kontrolowala szpetna, rozowa dziewczynka/jaszczur. No ale to przeciez ruska organizacja wiec co ja sie dziwie. a do tematu. Moze...... ale to tylko przypuszczenie. Moze BAZYLek ma brata blizniaka?:D:D:D Przez co raz jest zly, a raz tylko wredny:)
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Uwierz mi na słowo, w KGB mieliśmy większe oryginały, choć BAZYL zalicza się do pierwszej 20. W każdym bądź razie, był jednym z naszych najlepszych współpracowników. Kiedy wchodził do pokoju przesłuchań, aresztowani zaczynali widzieć wszystko w nowych, różowych kolorach. Nawet nie wiecie jakie nam się dzięki niemu haki udało się wyciągnąć. Nie wspomę już o operacjach "Różowa pantera" czy "Smok wawelski"
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

BAZYL jest na 100% z KGB on mnei dzis torturował ! niczylm Lord Farquad Ciastka ! był jak ten bulterier jak wsciekły byk jak tome lee jones w ściganym ! przesluchiwal mnie znecal sie psychicznie a na koniec zagroził ! jej mogłem jednak go niewyprzedzac w tej ilosci postow ...
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

No, przeszedł w naszej siedzibie porządne szkolenie w zakresie tortur, utarczek słownych, gróźb etc
-- Terry Pratchett
Eglarest
Chorąży
Chorąży

poczulem dzis jego rozowe lapska na wlasnej skoze ale nie ugnę sie będę silny :D nie damy sie naciską
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

BAZYLe predzej, czy później złamią każdego, nawet najsilniejszego tawerniaka. Jesteś zgubiony, połóż się i zgiń!
-- Terry Pratchett
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Eh Eglarest, ty jesteś naiwny. BAZYL po prostu daje ci czas na to żebyś sam przestał postować do czasu aż znów cię wyprzedzi. Bo jak nie to stały ban za ortografię i znów będzie miał najwięcej postów. Dlatego ja tobie radzę ty się ukorz bo pomimo, że jest różową pluszową jaszczurką to może wypruć ci flaki.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

tera mam dylemat co z tym zrobic hmm może jak wyprzedze Blacksa to BAZYL swoj gniew skieruje na niego :d

Perzyn ale ide ku twej radzie i przestaję "postować" co kolwiek to znaczy ;)
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Oj Eglarest, wstyd. Wyprzedzasz jaszczura i nawet nie znasz uzywanych na forum neologizmów? Zatem powtórzę językiem zrozumiałym dla normalnych ludzi - zmniejsz swoją aktywność na forum bo inaczej BAZYL cie zniszczy.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Alucard 666 pisze:BAZYL... nie jestes ponury... po prostu te wszystkie mordy, gwałty i wymuszenia oraz napady z broią w ręku zrobiły taka niesłuszną opinię... Tak naprawdę to oprócz kilku lat w więźniu jesteś spoko :twisted:
po pięciu latach w Czarnej Otchłani (z każdego inego pierdla by nawiał, przegryzłby mur, wciagnął kraty jak spaghetti etc.) nikt już nie jest spoko... radośni i zwykli ludzie, oraz różowe, pluszowe jaszczurki zamieniają się tam w BAZYLe... (dostępne modele ponure, siejące strach & spustoszenie (sold separately) oraz krwawe)
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Mr.Z neistrasz mnie jeszcze bardziej brrrrr

Perzyn hehe wiem wiem znam znaczenie tych neologizmow tylko glupiego udaję moze wtedy BAZYL okaże litośc. ;)
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Hmm... a czym straszę? :D
BAZYLem, czy Czarną Otchłanią?
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
ODPOWIEDZ